header


Liljor

Liljor kan man köpa i de flesta mataffärer för en billig peng. De står sig riktigt länge. Jag har haft mina i snart 2 veckor. Först i en stor vas och sedan när bladen började bli fula skar jag ner dem o flyttade dem till en mindre. Alla knoppar har inte ens slagit ut än.
Det tråkiga med liljor är ju att de orangea spröten i mitten fröar och ger fula fläckar. Om man inte vill ha vasen på en stor bricka tipsade en kompis till mig om att det är bara att ta fram saxen och klippa av spröten så fort blomman börjar slå ut....kanske känns lite hårt men men. De doftar ju ganska starkt så jag har satt mina på ett litet bord i hallen.
Som vas en ljusstake som tappat ljushållaren.

Den söta lilla väskan köpte jag i Wadköping i helgen.

Jag är hemma från jobbet idag...inte riktigt kry...

Ska nog bädda ner mig med en ny bok.

Ha en mysig dag, den sista sommardagen för i år!!!

Kram Katarina

Iskalla pussar.....Vilken underbar sensommar vi fick i helgen!

Jag hittade dessa söta flaskor på Coop. Underbart läskande eftermiddags fika.

Ny vecka...nya möjligheter!

Kram Katarina
Tack alla goa!!!

Tack alla söta snälla bloggvänner för era varma ord! Ni ska veta att mitt hjärta svämmade över då jag läste era kommentarer i förra inlägget och tårarna trillade.

Ibland tar grubblerier över och då känns det extra fint då "okända" människor visar att de bryr sig....ja ja naturligtvis känns det skönt att få snälla ord från er jag träffat också..;)
I de murade krukorna har jag planterat klematisen Miss Bateman. Den lär ska blomma ända från Maj och hela sommaren. (Helena den ska klippas ner ser jag på lappen jag sparat från krukan...;)..)

Jag vet inte ifall ni ser men alldeles bredvid klematisen sticker ett plaströr upp.

Jag fick tipset där jag köpte plantan att gräva ner ett rör till rötterna och vattna i det. Klematis tycker nämligen om att bli rejält blöta om fötterna....

...fniss...visst lät jag nästan som en expert nu?

Nu försvinner experten då jag presenterar den här.

Den har jag redan glömt namnet på...

Det enda jag minns är drake...

Jag köpte den enbart pga. det coola namnet.....

sen är den ju rätt fin också... min drakblomma..

Kram kram o ha en fin torsdag!

Katarina

FollowHej och välkommen,
va kul att just du kikade in…


Här skrivs det om inredning, trädgård, resor, mat eller om det som för stunden upptar mitt intresse..;) Jag hoppas du trivs och hittar lite inspiration här. I Sallys hus bor... Jag så klart, Katarina och så har vi Sally, vår lilla söta Westie. Så har vi mannen M och lilla katten Minou...… lillasyster K och Storebror R har flyttat till en egna lägenheter och jag har fått lov att inse att jag inte är en småbarnsmamma längre…;)

Kram ♥ ♥ ♥

Gilla Sallys hus på Facebook!


Klicka på bilden så kommer du direkt till Sallys hus FB-sidaSTATISTIK

Totalt: st
Idag: st
Just nu är: st här hos mig..;)
Q2 2014 Image Banner 250 x 480