header


Städa städa städa...både ute och inne....

På lördag är det ju dags för bloggmingel här.
Vi har ju bara varit ute och grejat den senaste tiden så i kväll måste jag ge insidan på huset lite kärlek...;)
Det där slipdammet känns som det har krupit in överallt...huuu...
Jag hoppas ju såklart att vädret ska fortsätta vara toppen så vi kan vara ute...
men insidan på huset kommer ju också inspekteras....;)
 
Så i kväll blir det en kväll med både dammtrasa och ogräsrensning...
Altås HUR mycket maskrosor kan det finnas på en och samma tomt??
Det är heeeelt galet!!
 
Kram Katarina
KOMMENTERA


Maria - Wikers Liv

Hej!
Nu har jag läst ikapp mig här igen ;)
Så mysiga resor både till Paris och Århus! Fina bilder som alltid! Blev lite nyfiken på att besöka Århus faktiskt, vi har så otroligt mycket SAS-poäng så det kanske till och med blir över till en Århusresa efter att vi bokat USA? ;) Fira kärleken i Paris... hur härligt!??
Så många fina bilder på dukning och poolområde och kändis har du blivit också! Härligt!
Slit inte ut dig med dammtrasa och ogräsredskap nu! Komihåg att det oftast inte är perfekt hos alla andra heller alltid ;) Maskrosor ja... fy vad tråkiga de är! Blir ju inte bättre av att grannarna fullkomligt skiter i att ta bort sina!!!
Hade varit jättetrevligt att få komma hem till dig och träffa er alla, men jag MÅSTE verkligen fixa här hemma med både det ena och det andra på hus och trädgård... Men ni får ta ett glas bubbel eller två för mig med!
Kram och ha det gott!
/Maria

Svar: Halloj... ja det hade ju varit så roligt om du kom...men ibland får man ju bara inte till det... vi får hoppas det blir fler gånger! Kraaaaam
sallyshus.se

2018-05-17 // 12:27:30
URL: http://www.wikersliv.blogspot.com
Milla

Åh det kommer bli fint hursom! Jag är så ledsen att jag inte bokat in mig på bloggmingel. Men nu har jag varit iväg på 2 resor tätt, och står inför en stor utmaning kommande tis-ons med att ordna med en stor kickoff med 120 pers på vårt slott utanför stan, så spännande men det har verkligen varit urstressande på slutet. Känner mig obekant med mig själv när kroppen reagerar och blir som en disktrasa, nu måste jag stanna hemma och landa och hitta fatt på själen igen. Skulle vara så härligt kul att träffa er alla, saknar verkligen mitt bloggande på det viset men det händer så mycket i livet att det är stopp just nu.... stor kram!

Svar: Hallå Milla..ja det hade varit så kul att träffa dig igen men det kanske blir fler tillfällen..;)Va spännande det låter och va duktig du är! Stort lycka till! Kraaaam
sallyshus.se

2018-05-17 // 16:31:30
Kate

Hade stora tjejgänget här förra helgen, och vände ut och in på huset, bara för det.... Tokigt kan jag tycka i efterhand.. Vill Du ha lite mer maskrosor så kan jag lämna några skottkärror... Mohahaha ;)
Jä*la ogräs...
Njut av tillställningen, och bubbla för mig med.. kram Kate

Svar: Ja jisses så man håller på va....int klokt egentligen... fast jag struntar i att fönstren är VRÅLskitiga och de där maskrosorna kommer jag inte hinna med... Vi ska självklart bubbla åt dig med..;) kraaaam
sallyshus.se

2018-05-17 // 22:16:05
URL: http://www.nummertrettiofyra.blogspot.se
Liselotte Johansson

Maskrosor har vi gott om i våran trädgård. Vi bor på landet precis intill ett gärde som är fullt med maskrosor. Jag försöker rensa bort maskrosor från rabatterna men det kommer bara nya. Tyvärr inte så mycket att göra åt. Ha det trevligt på lördag.

Svar: Näää huuu å jag tycker bara det blir mer o mer för varje år....:(Kraaaam
sallyshus.se

2018-05-17 // 23:05:02
URL: http://bylijo.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

FollowHej och välkommen,
va kul att just du kikade in…


Här skrivs det om inredning, trädgård, resor, mat eller om det som för stunden upptar mitt intresse..;) Jag hoppas du trivs och hittar lite inspiration här. I Sallys hus bor... Jag så klart, Katarina och så har vi Sally, vår lilla söta Westie. Så har vi mannen M och lilla katten Minou...… lillasyster K och Storebror R har flyttat till en egna lägenheter och jag har fått lov att inse att jag inte är en småbarnsmamma längre…;)

Kram ♥ ♥ ♥

Gilla Sallys hus på Facebook!


Klicka på bilden så kommer du direkt till Sallys hus FB-sidaSTATISTIK

Totalt: st
Idag: st
Just nu är: st här hos mig..;)
Q2 2014 Image Banner 250 x 480