header


Kvällsfika och energi

Annonslänkar till newport, campadre och lyko
 Jag har förstått att ni är några som blir alldeles matta på mig....å jag kan tro att ni kanske undrar om jag har någon 
typ av bokstavskombination som är anledningen till den energi ni tror att jag har hela tiden...
 
Ni har faktiskt fel och jag tror att ni kanske förväxlar energi med ett jäkla bra humör....
Jag är sällan sur, arg eller ledsen...
Jag har varit en glad skit hela mitt liv och jag vaknar i stort sett alltid med humöret i topp
oavsett om jag är pigg som en lärka eller trött som en gris....
Jag väljer helt enkelt att vara glad och försöka se det mesta positivt.
 
Men jag gör faktiskt inte så mycket som ni tror....DET räcker min energi inte till....inte just nu i alla fall...
 På kvällarna hamnar jag mest i soffan, stirrandes på tv och dataskärm...
M och jag har nästan alltid mycket att prata om.
SÅ viktigt tycker jag...att man tar sig tid och fråga varandra om vad som hänt under dagen.
Han är ju min bästa vän och jag är intresserad av allt han gör.
 Tända ljus och en kaffe i vardagsrummet är en riktigt mysig avkopling en vardagskväll och när man 
sitter där med den finaste man vet tankar man ju just energi....
 Mönstrad kudde på rea HÄR  Favorit doftljus HÄR
 
Jag hittade såååå fina pasleymönstrade kuddar till superpris HÄR
 Så vad jag vill säga egentligen är att jag inte har mer energi än någon annan...
Jag är nog kanske bara oftast på en smula bättre humör än genomsnittet...;)
 
Å med lite gladhet kommer man långt...
 
Kraaaaaam å ha en fortsatt fin kväll!
Katarina
KOMMENTERA


Inger

Du har såå rätt du glada kloka tjej. Såå mycket trevligare med en glad människa än en surpuppa. Sitter just nu i soffan med lilla gubben och tittar på mäster kocken på Madeira. Snart åker vi dit
Hela glada gänget. Barn svärsöner och barnbarn. Och så vi då. Ha en underbar kväll. Kraaaam Inger

Svar: Å det såg vi med i går å jag fnissade åt att du satt med lilla gubben eftersom jag genast tänkte på pippis häst..;)Vilken resa ni kommer få!! det såg ju helt fantastiskt ut! Kraaaaam fina du!
sallyshus.se

2019-03-06 // 20:38:59
Anonym

Tack igen fantastiska Katarina för all glädje du sprider varje dag! Det betyder SÅÅ mycket för mig!!!

Svar: Men tusen tack vad fint sagt! Kraaaaaam
sallyshus.se

2019-03-06 // 21:16:50
Pernilla

Fina du. Fortsätt vara glad. Är övertygad om livet blir betydligt lättare om du ler mot världen. Då ler världen tillbaka. Jag är också (nästan ) alltid glad och skrattar mycket och ofta. Som en vis människa sade- det är inte hur man har det, utan hur man tar det. Stor kram


Svar: Men ååå...det var ett bra ordspråk...å visst är det härligt att vara glad...alltså de få gånger jag är på dåligt humör är verkligen SÅ dränerande....man blir ju som en urvriden trasa...Kraaaaaaaam
sallyshus.se

2019-03-06 // 21:28:57
Ylva H

Sömnproblem är så jobbigt och dränerande.Sedan många år dricker jag en kopp morgonkaffe och sedan blir det te resten av dagen eftersom jag märkte att kaffe var en av de saker som påverkade mitt sovande tillsammans med tex inte koppla ned tankarna på jobbet utan hjärnan gick på högvarv ständigt. Lycka till med att få sömnen tillbaka! Kram 😴😘

Svar: Tack jag försöker...;) Jag dricker aldrig kaffe på kvällen efter kl 18 dricker nästan aldrig kaffe efter jobbet...däremot har jag köpt något slags te som man ska bli lite trött av...eller typ sova bra av...måste bara komma i håg att koka det...;)
Kraaaaam Katarina
sallyshus.se

2019-03-06 // 22:17:19
Gunvor Nilsson

Du är ju en skytt🤗... Välkommen i gänget!
Lisa

Svar: Ja...är man extra glas då...;) Kraaaam
sallyshus.se

2019-03-07 // 07:13:55
Anna-K

Det där med en glad skit ,,,, har alltid fått höra , hur orkar du vara så glad jämt,,, :)) men.. när jag fick minskad mängd av hormonet östrogen, så hände något i kroppen , plötsligt var livet lite mer komplicerat och därmed inte alltid lika lätt, att vara så glad alltid. Personligen tycker jag att man alltid ska välja glädjen men mår man dåligt så måste man kunna få vara lite låg emellanåt :) en mänsklig rättighet särskilt för oss kvinnor som har hormoner som hela livet som spelar oss ett spratt, ha ha eller hur ? Tror nog dom flesta är snälla och glada innerst inne och lite tokiga , det gillar vi alla..... ha en fin dag !

Svar: Hallå där..Jamen absolut..jag håller med dig i allt...jag känner mig naturligtvis också låg ibland...men som tur är sker det inte alls ofta...å kanske är det tack vare att jag oftast väljer att se det positiva....ja lite tokigheter...det älskar vi allt...;) Kram o ha en fin helg!
sallyshus.se

2019-03-07 // 08:37:52
Milla

Jag är ju lite som yin-yang, dvs ytterligheter. Glad utombords på dagtid och inombords på natten är det kaos :) dvs det är ganska deppigt då, eller i och för sig - inte är motsatsen till glädje deppighet? I alla fall, skulle säga att du har inte funderat på att testa skippa kaffe helt på eftermiddagstid/kvällstid för att testa om det påverkar sömnen?
Jag kan absolut inte dricka en droppe koffein (både te och kaffe) efter kl 15 typ - så var det aldrig förr. Även viss mat påverkar insomning har jag märkt. Man får testa sig fram :)
kram

Svar: Hallå där...Usch vad jobbigt...då blir det förstås ännu svårare att sova...om man är deppig... <3Jag dricker nästan aldrig kaffe efter jobbet. Dessutom har jag ju alltid massor av mjölk i..;) Men det kanske inte spelar någon roll... just på bilden var nog klockan runt 16.30 skulle jag tro... dricker aldrig kaffe på kvällen numera...men jag har ärligt talat aldrig märkt av det. Har alltid kunnat dricka kaffe sent utan att ha svårt att somna...men numera som sagt så blir det mest på morgonen och lunchen.... I kväll har jag smällt i mig en massa godis...hua...inte bra när man vill gå ner i vikt....men gott var det..;) Hoppas inte sockerchocken håller mig vaken...;) Kraaaaaam fina du och hoppas du får sova gott i natt.
sallyshus.se

2019-03-07 // 15:10:13

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

FollowHej och välkommen,
va kul att just du kikade in…


Här skrivs det om inredning, trädgård, resor, mat eller om det som för stunden upptar mitt intresse..;) Jag hoppas du trivs och hittar lite inspiration här. I Sallys hus bor... Jag så klart, Katarina och så har vi Sally, vår lilla söta Westie. Så har vi mannen M och lilla katten Minou...… lillasyster K och Storebror R har flyttat till en egna lägenheter och jag har fått lov att inse att jag inte är en småbarnsmamma längre…;)

Kram ♥ ♥ ♥

Gilla Sallys hus på Facebook!


Klicka på bilden så kommer du direkt till Sallys hus FB-sidaSTATISTIK

Totalt: st
Idag: st
Just nu är: st här hos mig..;)