Så här doftar jag!

Samarbete
Hallå på er!
Det här med parfymer hörni…
Det finns ju verkligen precis hur många olika dofter som helst och det borde ju inte vara svårt 
att hitta nya favoriter mest hela tiden….
…ja det kan man ju tycka i alla fall…
 
Men vet ni att jag har haft samma doft sedan jag var runt 20….
Inte klokt ju!! 
Jag har sååklart verkligen försökt att byta under åren..
Jag har köpt någon ny doft ibland som ett litet komplement…
ETERNITY från Calvin Klein har ALLTID funnits i mitt badrumsskåp de senaste 24 åren….
Den är liksom JAG och jag tror den kommer följa med mig resten av livet också.
Jag letar ständigt efter någon mer doft för nog är det bra roligt att variera lite….
 Nu ska vi ju som sagt snart ut och resa och jag brukar passa på att köpa i taxfreen…
 
Nu kommer jag strunta i det… för man kan ju köpa PARFYM hos Nordic Feel…….
 
Jag vet att min syrra pratade om den sidan redan för några år sedan men jag har missat den helt…..
Men  alltså det finns ju ingen mening att handla i taxfreen när man kan beställa hem för 
så låga priser…… så får det bli minsann… för som ni ser är ”JAG” snart slut…
 
 Å  jag måste säga att jag hellre sitter med min man i baren och njuter av
ett glas bubbel innan planet ska gå än stressar runt i taxfreen….
 
Kram Katarina
 
Redaktionellt samarbete 
badrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  home2tiny
  27 april, 2017 at 9:17 f m

  Och jag är snart också slut här, så tack för tipset vännen, ska genast kika in där…. Tänk snart semester, sol och värme för er, är inte alls avis….sa du att det fanns plats i resväskan, ha, ha. Kramisar Tina

 • Reply
  Linda
  27 april, 2017 at 12:01 e m

  Åh Nordicfeel har jag handlat från i flera år det är super och betydligt billigare än i vanlig butik och snabba leveranser har de med.
  Ska jag köpa parfym så blir det alltid därifrån.
  Jag dock varierar mig otroligt i vilka dofter jag har, jag älskar att prova nya och än så länge har jag lyckats pricka in bra på Nordicfeel trots att man inte har en aning om vad de luktar mer än på beskrivningen jag missade en gång på en parfym och den var jag inte alls nöjd med helt fel doft för mig så den står här hemma och samlar damm.
  Ha en fin dag
  Kram Linda

 • Reply
  mamma c
  27 april, 2017 at 1:27 e m

  Handlar också på nätet eller på platsen som jag är på. Aldrig i taxfree.
  Kram mamma c

 • Reply
  Rita
  27 april, 2017 at 6:02 e m

  Tycker också det är svårt med nya dofter o något som passar just mig. Har skickat efter från Nordicfeel och det är ju billigare än på taxfree, och kommer snabbt som tusan efter man klickat hem produkten 🙂 det gillas skarpt.
  Har beställt skincode från Lyko som du tipsade om, eftersom jag också har rosacea, så det blir spännande o se hur min hy reagerar. Har använt bioline (dem har produkter för känslig hy) och det funkar på mig,,,men, men alltid roligt o prova något nytt.
  Ha en superbra kväll och en trevlig Valborg!!
  /Rita

 • Reply
  Channal
  27 april, 2017 at 7:39 e m

  Jag är en parfymsamlare. Gillar Chanels dofter haha… men jag blandar två parfymer så de blir unika för bara mig. Blandar även andra dofter som jag har. Testa dig fram. Du kommer få en ny spännande doftgarderob. =)

  En helt galen god doft är Diors Addicted + Burberry Brit.

  KRAM Anna

 • Reply
  Helene
  27 april, 2017 at 7:55 e m

  Hej! Handlar oxå på nätet. Håller helt med dej njuter hellre av nåt gott m maken el sällskap. Är en mysig början på resan.
  Ha en skön kväll.
  Kram Helene

 • Reply
  Malin
  27 april, 2017 at 10:11 e m

  Jag älskar Eternity!

Leave a Reply