Kladdig kladdkaka….

Annonslänkar till partykungen
När man ska ha namnsdagsfika och vill ha en extra extra kladdig kladdkaka….
Då gör man så här:
 
Man vispar 4 ägg med 3 dl socker, rör i 2 dl mjöl.
Smält 250gr smör och ställ åt sidan.
Smält 250gr mörk choklad i vattenbad och blanda med smöret.
Blanda alla ingredienserna och häll smeten i en smörad och ”bröad” form med
löstagbar botten. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter.
 
Ställ svalt, helst i kylskåp och servera när den är kall…..
…eller så gör man som vi OM man har en extremt sötsugen Kajsa som dessutom råkar ha namnsdag.
Då äter man den Alldeles för tidigt och då rinner den i mitten…
En extra kladdig kladdkaka helt enkelt!
Jorgubbar är ju helt magiskt till….eller hallon med för den delen…
Å så ska det ju vara grädde…
Å jag har skaffat mig en sån här skojig gräddsifon
Nu kan jag också spreja o spritsa så där profsigt…å alla tyckte det var sådär barnsligt roligt att spritsa grädde.
Det bästa är ju att grädden håller sig fräsch flera dagar i kylen inuti den där flaskan….
 
Näähää nu ska jag ge mig ut och gräva lite igen…
Jösses…jag håller på att förvandlas till en riktig grovarbetare jag..;)
Ni skulle se mig då jag hoppar på spaden, skriker o frustar för att få upp
stora stora stenbumlingar som naturligtvis ligger PRECIS där jag gräver…
Mattias tjuter av skratt kan jag säga och tycker det är SÅ roligt att
låssas vara fullt upptagen med andra viktiga
saker fast han egentligen bara står och smygkikar på mig….
 
Kram o ha en fin söndag!
Katarina
Fika&godsaker

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Tina ME
    4 augusti, 2019 at 4:51 e m

    Vilken grej! En sådan skulle jag vilja ha. Tack för tips! Hälsa grattis till Kajsa! Kramar //Tina

Leave a Reply