Rosa skimmer i köket…

annonslänkar till campadre
 Hallå där…
När jag bokstavligen somnade vid skrivbordet i går tyckte jag det var lika bra att
checka ut från jobbet lite tidigare, det blev ju ändå inte så mycket vettigt gjort..;)
Nu har jag beställt magnesium (tack för tipset!) och i kväll ska jag byta
det fluffiga varma duntäcket mot ett svalare, så hoppas jag på underverk sen..;)
 
Hur som så när jag närmade mig hemma i går eftermiddag var himlen alldels magisk..
Det är ju svårt att fånga på bild förstås…men det här är vägen ner från oss…
Över vårt hus var himlen alldeles rosa och åt andra hållet som ni ser, brann solen över himlen
så där så man nästan tappar andan en smula.
 Å vi har myyyycket snö hos oss nu.
SÅ fiiiint!
 Jag bestämde mig för att testa nya skojiga köksmaskinen…..
Den har jag köpt från campadre för nästan inga pengar alls..
Jo för jag hade en massa sk. ”tipsapengar” innestående
å då blev det en sån här snygg och himla bra smoothie-görare.
Nu återstå bara att se om vi kommer använda den eller om den får flytta hem till hon
den där prinsessan jag känner som äääääälskar smoothie och är jättearg på sin mixerstav…;)
 Smarrigt blev det i alla fall med yougurt, banan och jordgubbar….
 Å här kan ni ana litegrann vilket sken det blir i vårt kök just den här tiden…
Man vill inte gå härifrån kan jag säga….
Man vill bara sitta här på en pall och dricka rosa smoothies ända tills solen gått ner…;)
 
 Meeeen i dag är det en ny dag och jag är i alla fall inte fullt lika trött, å solen skiner absolut inte 
så det blir en bra dag på kontoret helt enkelt!
Kraaaam Katarina
Frukost/mellanmål

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Christine
  30 januari, 2019 at 11:53 f m

  Härliga bilder! Jag kan också tipsa om magnesium. Men, jag äter Levaxin för underfunktion av sköldkörteln och det tror jag du också gör?! Hur som, det är ju jätteviktigt att inte ta magnesiumet med Levaxin för då avtar effekten av medicinen. Gäller ju alla mineraler som vi med hypotyreos ofta behöver fylla på med. Men det har du säkert redan koll på:) Jag tar medicinen på morgonen och alla mina "häxkurer" på kvällen:) Hoppas att du blir hjälpt och tack för en jättefin och inspirerande blogg!!

 • Reply
  Villa Ryttarängen
  30 januari, 2019 at 4:27 e m

  Först så det där med kryp i benen, magnesium är ju bra som alla säger, Jag har testat. Sen.. Wooow för den fina blendern. Så gott med rosa smoothie. Jag ska starta mina dagar med det nu ett tag och jag har börjat med promenader och så drog jag barn i pulka idag flera varv. Tack fina ,rara du för pepp. Sånt hjälper verkligen och så känner man sig inte hopplös. Att fixa till det i lillhuset ska bli kul men det kostar ju också. Kommer visa lite före och efter bilder sedan. Kraaaam på dig/ Pia

 • Reply
  Lena - gott för själen
  3 februari, 2019 at 9:17 f m

  Jag äääälskar också smoothiesar. Så gott! Och jag äääälskar sånt där ljus. Kan bara sitta och titta hur länge som helst. Känns det som iallafall, hehe. Det är ju liksom så att den där solen har ju en benägenhet att försvinna till sist.

  Kram Lena

Leave a Reply