Rapport från sängkammaren……

Annonslänkar till iDEAL, Campadre och Newport 
Hej heeeeeej….
Tji fick jag för min glädjeyra i går kväll….
I natt har jag sovit………INGENTING….möjligtvis en kvart här och där….
2 steg framåt och ett tillbaks ni vet…
 
Men tack o lov har ju inte den här sömnfarsen satt sig på mitt humör så det ska inte få ta ner stämningen 
här inne heller..;) Det kan hända att jag blir en smula knasigare än vanligt bara…
Man tänker ju lite som en full människa när man inte ritkigt är med i matchen med sömnen….;)
 
Till frukost äter jag ALLTID yougurt med en handfull havrefras och banan.
Finns det jordgubbar eller annat smaskigt är det bara lyx…
Det här äter jag nästan uteslutande 7 dagar i veckan året om… till och med när jag bor på hotell…
Haha… har ni tänkt på det? Gör ni också så?
Ni kommer ner till fruksotbuffén och där finns ALLT…
å ändå går ni och tar det där som ni äter hemma…haha…
Enda skilnaden för mig är att jag plussar på med smörgås och pankaka om det finns…
Å sen står magen i 4 hörn…
 
I morse var yougurten slut så jag gjorde en skål havregrynsgröt i mikron ……
…jiiiiises så enkelt det är..
Inte alls som då jag växte upp och mamma kokade på spisen varje morgon…
Sen fick jag diska den där äckliga kastrullen efter skolan….minns att jag var SÅ arg för just det…
Varför skulle det vara min lott liksom….jag som knappt aldrig åt den….
 
Jag äter min med äppelmos och mjölk….det är sen gammalt…så särskilt nyttigt blir det nog inte…;)
Snyggduken HÄR // Matta HÄR 20% // Stol HÄR 50%
 
En mysig stund kan man ju i alla fall ha då man äter frukost…
Det är man värd….ALLTID!
 
 
Btw har ni spanat in Biancas samarbete med iDEAL?
Kanske dags att “hotta upp” mobilen liten inför våren.
Med koden: 20off
får du 20%rabatt  HÄR
 
 
 
Nähäni…dags att ta sig igenom den här dagen….det blir ju spännande..;)
Kraaaaam Katarina
 
Å spana in den HÄR kappan…alltså wooooow vilken speciell..
Viiiiiill haaaaaaaaaaa…;)
0
Frukost/mellanmål

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  kattis
  6 mars, 2019 at 10:16 f m

  Många av länkarna leder inte dit dom ska.

  0
 • Reply
  Agnetha
  6 mars, 2019 at 10:22 f m

  Vad tråkigt att det ska krångla med sömnen för dig. Har tidigare skrivit till dig att jag bli alldeles matt av all din energi, skulle helst bara vilja säga till dig: lugna ner dig! 😄 men jag vet att det inte är så enkelt. Hörde en gång om patienter som ingick i ett program där man fick lära sig sova. Det var i flera steg, minns mest att de fick ställa klockan och bara sova några timmar för att sedan kunna sova nästa natt. Hoppas det ska lösa sig, men att träna allt för sent kan ju vara bra att undvika om man blir pigg av det, och vissa kanske lite piggare än andra 😉. Kram och hoppas du får en fin dag

  0
  • Reply
   Sallys hus
   6 mars, 2019 at 10:54 f m

   Haha tack goa du….jag är rätt bra på att ta det lugnt också tro´t eller ej…;) Jag tror att du kanske tycker att jag är lite fööör energisk bara för att jag nästan alltid är på ett strålande humör… 😉
   Lära mig sova skulle nog kunna vara bra i o för sig eftersom jag innerst inne tycker det är slöseri med tid…men jag övar mig…jag gör ju det…;) Kram tebaks o hoppas du med har en fin dag!

   0
 • Reply
  Villa Ryttarängen
  6 mars, 2019 at 10:54 f m

  Så jobbigt när man inte kan sova ordentligt. Jag har liknande problem ibland. Tänker för mycket och jag har hittat på ett begrepp, hjärnstress. Ha Ha, ja tänk sån vanemännisa man är. När jag är på hotell så tar jag också för mycket. Kraaam Pia

  0
 • Reply
  Mamma C
  6 mars, 2019 at 11:59 f m

  Inte kul alls när man inte får sin skönhetssömn som man behöver.
  Jag äter havregrynsgröt på vintern och sedan är det naturell yoghurt med diverse frukter och bör på resten av året.
  Kram Carin

  0
 • Reply
  Anneli
  6 mars, 2019 at 12:57 e m

  Åh, fy för alla dessa bakslag. Men jag håller nästan med Agneta i ett tidigare kommentarsfält här ovan att man blir nästan matt av allt du försöker hinna med. Själv har jag sömnproblem sedan årtionden tillbaka och har jag inte en lugn kväll så blir natten kaos…Bästa för mig istället för gympass eller annan gemensam träning att på eftermiddagen/kvällen själv gå en promenad i skogen och bara ha naturens ljud i öronen eller bara lugn hemmakväll. Jag klarar inte att umgås med allt och alla hela tiden och ha tider att passa för det reagerar kroppen på direkt och ska då på natten bearbeta alla intryck…. Så det är något jag fått minska på rejält. Allt det lilla extra jag gör får jag betala för….inte kul men man måste lyssna på kroppen även om knoppen tycker helt tvärtom alltför ofta. Ja, frukost är ju bara bäst om den är som "vanligt". Jag brukar varva yoghurt med att blötlägga havregryn, lite solroskärnor och malen kanel i mjölk o innan det ska ätas skivar i banan. Så gott och mättande och förhoppningsvis lite nyttigare. Hoppas verkligen du får en bättre natt i natt. Kram

  0
 • Reply
  Monika
  6 mars, 2019 at 2:10 e m

  Katarina, att sova är inte slöseri med tid utan den bästa medicin som finns för att läka kroppen. Lätt för mig att säga som inte vet hur sömnproblem stavas ens. Hemma äter jag samma lika frukost 7 dagar i veckan men på hotell äter jag inte något lika som hemma och oftast inte för mycket heller. På frukostbuffén på Kap Verde fanns allt och lite till och kockar som stekte ägg, omeletter, pannkakor etc. Vi var där 14 dagar och jag varierade allt jag kunde men inte en enda smörgås slank ner.
  Kram Monika

  0

Leave a Reply