Därför älskar jag November…

Annonslänk till Newport
Hallå där…
Pigga och glada?
Jag har sovit som en kratta så pigg vet jag inte…men glad är jag ju i stort sett alltid som ni vet..;)
Hoppas ni är det också…
Vad annat kan man vara? Det är söndag och framförallt det är NOVEMBER…
Det kaaaaan vara så att November är den bästa månaden på hela året..
 
Det är ju nu hösten börjar övergå till vinter…Det geggiga och slaskiga försvinner ute och det blir frostigt och fint…
Vi börjar förbereda oss för jul och plötsligt blir det helt ok att göra precis ingenting på kvällarna..
När det är mörkt och kallt blir det ju liksom en uppgift att tända ljus och mysa under en filt i soffan…;)
 
I vår släkt och familj har vi många födelsedagar att fira så November är dessutom en riktig kalasmånad…
November är också den månaden då jag blev mamma för första gången…
Visserligen 24 år sedan i år…men ändå…
Å sist men inte minst är November den månaden då jag får fira att jag haft lyckan att få leva ett helt år till…
För man SKA fira att man har förmånen att få bli äldre…..alla får ju tyvärr inte det…..
Så tänk på det alla ni som säger…-Äsch det är väl inget att fira!
 
I November händer alltid en massa annat skoj också och snart ska jag berätta det roligaste
med hela månaden….men det kräver ett helt eget inlägg så det får vänta en smula…;)
Vi dröjer oss i stället kvar vid kalajs…
Några pics från 80-års firandet i går…
Bubbel och blommor såklart och vi fick titta på en massa bilder från födelsedagsbarnets liv…
Svärfar hade riggat värsta biosalongen nere i källaren.
En stor bioduk på väggen och där fick vi sitta och titta på gamla bilder från förr
…då han var liten pojke som växte upp, träffade en söt flicka, gifte sig och fick barn…
Å svärmor hade dukat så fint med stärkta linneservetter, kristallglas och gamla bestick från 30-talet…
SÅ FINA!!!
 
Liknande bestick finns HÄR
Så åt vi räksoppa och kallskuret, å kaffe o tårta…ostar och godis och det var så där
varmt och pratigt och härligt som det blir då man är familj som träffas…
 
I dag ska vi bära in de sista utemöblerna här och kratta löv…..
Jiiiiises vad mycket löv vi har…..
Det känns som en lagom syssla…
 
Kraaaaaam Katarina
0
dukning

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Mamma c
  3 november, 2019 at 10:17 f m

  Vilken fest och födelsedagsfirande.
  Både glas och tallrikar har jag likadana som fick följa med hit till Spanien.
  Ha en fin söndag.
  Kram Carin

  0
  • Reply
   Sallys hus
   4 november, 2019 at 3:18 e m

   Ååå…va härligt att ha med lite av sverige dit ner..;) Kraaam

   0
 • Reply
  Villa Ryttarängen
  3 november, 2019 at 4:14 e m

  Du är så positiv och sprudlande glad jämt. Härligt! Ja man ska nog tänka som du och inte grotta ner sig. Kul med fest och vilken fin dukning. Kraaam Pia

  0
  • Reply
   Sallys hus
   4 november, 2019 at 3:18 e m

   Jamen livet blir ju soligare då..;) Kraaaam fina du!

   0
 • Reply
  Kate
  3 november, 2019 at 6:37 e m

  Åhhh, så mysigt att samlas och kika på gamla foton… bästa kalaset det.
  Ja, här har vi massor att fira i november… Födelsedagar av barnbarn och min "gubbe", farsdag mm. Det lyser upp tillvaron lite med umgämge.
  Vårt ena barnbarn, 4 åringen, hade kalas hos oss idag ( dom har vattenskada i sitt kök..), nere i min lägenhet i källaren där jag driver min verksamhet, Kantarellens Familjedaghem. Lite praktiskt var det ju när hon bjudit in 8 kompisar, och allt på plats är ju barnvänligt hos mig..🤗 Men själva smet vi ut maken & jag för en utflykt på tu man hand. Lite lugnare så…😂

  Ha en skön söndagskväll, kraaam Kate

  0
 • Reply
  Kate
  3 november, 2019 at 6:37 e m

  Åhhh, så mysigt att samlas och kika på gamla foton… bästa kalaset det.
  Ja, här har vi massor att fira i november… Födelsedagar av barnbarn och min "gubbe", farsdag mm. Det lyser upp tillvaron lite med umgämge.
  Vårt ena barnbarn, 4 åringen, hade kalas hos oss idag ( dom har vattenskada i sitt kök..), nere i min lägenhet i källaren där jag driver min verksamhet, Kantarellens Familjedaghem. Lite praktiskt var det ju när hon bjudit in 8 kompisar, och allt på plats är ju barnvänligt hos mig..🤗 Men själva smet vi ut maken & jag för en utflykt på tu man hand. Lite lugnare så…😂

  Ha en skön söndagskväll, kraaam Kate

  0
 • Reply
  Kate
  3 november, 2019 at 6:37 e m

  Åhhh, så mysigt att samlas och kika på gamla foton… bästa kalaset det.
  Ja, här har vi massor att fira i november… Födelsedagar av barnbarn och min "gubbe", farsdag mm. Det lyser upp tillvaron lite med umgämge.
  Vårt ena barnbarn, 4 åringen, hade kalas hos oss idag ( dom har vattenskada i sitt kök..), nere i min lägenhet i källaren där jag driver min verksamhet, Kantarellens Familjedaghem. Lite praktiskt var det ju när hon bjudit in 8 kompisar, och allt på plats är ju barnvänligt hos mig..🤗 Men själva smet vi ut maken & jag för en utflykt på tu man hand. Lite lugnare så…😂

  Ha en skön söndagskväll, kraaam Kate

  0
 • Reply
  Kate
  3 november, 2019 at 6:37 e m

  Åhhh, så mysigt att samlas och kika på gamla foton… bästa kalaset det.
  Ja, här har vi massor att fira i november… Födelsedagar av barnbarn och min "gubbe", farsdag mm. Det lyser upp tillvaron lite med umgämge.
  Vårt ena barnbarn, 4 åringen, hade kalas hos oss idag ( dom har vattenskada i sitt kök..), nere i min lägenhet i källaren där jag driver min verksamhet, Kantarellens Familjedaghem. Lite praktiskt var det ju när hon bjudit in 8 kompisar, och allt på plats är ju barnvänligt hos mig..🤗 Men själva smet vi ut maken & jag för en utflykt på tu man hand. Lite lugnare så…😂

  Ha en skön söndagskväll, kraaam Kate

  0
 • Reply
  Kate
  3 november, 2019 at 6:37 e m

  Åhhh, så mysigt att samlas och kika på gamla foton… bästa kalaset det.
  Ja, här har vi massor att fira i november… Födelsedagar av barnbarn och min "gubbe", farsdag mm. Det lyser upp tillvaron lite med umgämge.
  Vårt ena barnbarn, 4 åringen, hade kalas hos oss idag ( dom har vattenskada i sitt kök..), nere i min lägenhet i källaren där jag driver min verksamhet, Kantarellens Familjedaghem. Lite praktiskt var det ju när hon bjudit in 8 kompisar, och allt på plats är ju barnvänligt hos mig..🤗 Men själva smet vi ut maken & jag för en utflykt på tu man hand. Lite lugnare så…😂

  Ha en skön söndagskväll, kraaam Kate

  0
 • Reply
  Kate
  3 november, 2019 at 6:37 e m

  Åhhh, så mysigt att samlas och kika på gamla foton… bästa kalaset det.
  Ja, här har vi massor att fira i november… Födelsedagar av barnbarn och min "gubbe", farsdag mm. Det lyser upp tillvaron lite med umgämge.
  Vårt ena barnbarn, 4 åringen, hade kalas hos oss idag ( dom har vattenskada i sitt kök..), nere i min lägenhet i källaren där jag driver min verksamhet, Kantarellens Familjedaghem. Lite praktiskt var det ju när hon bjudit in 8 kompisar, och allt på plats är ju barnvänligt hos mig..🤗 Men själva smet vi ut maken & jag för en utflykt på tu man hand. Lite lugnare så…😂

  Ha en skön söndagskväll, kraaam Kate

  0
 • Reply
  Malin
  3 november, 2019 at 9:53 e m

  Vilka vackra glas!
  Mysigt med familjen middag.
  November blev magisk för mig för 26 år sedan när min äldsta dotter föddes, min förstfödda.

  0

Leave a Reply