Vem har sagt att en 3-rätters måste vara i ett svep?

Annonslänkar till mio

Ja vem har sagt det?

Det är nog ingen som har sagt just det, men nog är det väl så
att vi oftast ändå associerar 3-rätters till just det…….

Förrätt, varmrätt och dessert som kommer i ett svep medans
vi bekvämt sitter på våra stolar och låter oss bli serverade…

Ett annat sätt att bjuda på 3-rätters är ju att sprida ut det lite….
Då behöver ju heller inte förrätten vara just en rätt….utan kan ju bestå av lite allt möjligt…
Å det gillar vi ju….;)

Om man bjudit hem sina gäster till tex kl 17.00 kan man ju absolut starta kvällen med en drink…
…eller bubbel och snittar…
…eller så går man man pang-på-rödbettan och serverar förrätten på direkten…

Bubbel och plock….lite trångt sådär framför brasan i vardagsrummet….

Finaste tulpanbuketten från AnnaPanna och M….<3

Hade behövt min nya Stoooora tapasbricka.

Vill man i stället ha en något mindre rund finns en superfin HÄR.

Sitta länge och plocka, babbla och dricka bubbel med ett gäng fina vänner….
Det är väl ändå bland det bästa man kan tänka sig….
….å när det hade gått en lång stund blev det varmrätt vid det stora bordet…

Sååååklaaaart blev det Örebrobubbel…
Det måste man ju ha då man har långväga gäster…;)

Skål hörni och ha en alldeles förträfflig fredag…
Jag startade min dag med mysig Almifrukost
och i eftermiddag blir vi hämtade av ett lejon………

Tycker det är riktigt bra när det ingår upphämtning i middagsinbjudan….;)
Kraaaaaam Katarina

Stor rak HÄR rund HÄR

fest Lunch/middag

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Ingela Eldståhö Printz
    17 mars, 2023 at 12:31 e m

    Örebro bubblet var det gott🍾
    Kram

    • Reply
      Sallys hus
      20 mars, 2023 at 7:08 f m

      Ja absolut….
      Å bara etiketten gör ju så att man vill ha det…;)
      Kraaam

  • Reply
    Birgitta
    18 mars, 2023 at 8:52 e m

    Go’kväll på dig! Jag föredrar också pauser mellan rätterna. Blir liksom ett lugn inför allt ätande när maten hinner ”lägga sig” lite innan det är dags för nästa rätt. Plock på bricka är ju sällan fel, hihi ja det skulle ju isf vara att man äter lite för mycket😉.
    Just nu kämpar jag för att få till middagar som utgår från nyttiga och goda grönsaker för gurka/tomat/sallad blir tråkigt i längden. Kanske är lite årstidsbundet att härliga sallader känns mer lockande sommartid.
    Ha en härlig helg!
    Kram🌷

    • Reply
      Sallys hus
      20 mars, 2023 at 7:11 f m

      Håller helt med…
      Å ja vi vill också äta nyttigare och mer grönsaker..
      Men grönsaker…jiiiiiises vad dyrt det har blivit…
      Jag gjorde en himla god ”varm sallad” för några år sedan…kanske ska damma av den rätten och dela på bloggen…
      Kram och ha en fin start på veckan.

  • Reply
    Lena - gott för själen
    31 mars, 2023 at 10:19 f m

    Men åh så himla gott det ser ut! Älskar sånt där plock! Kul med Örebro-bubbel. Har aldrig hört talas om.

    Kram Lena

Leave a Reply