Hej igen!


Först och främst vill jag önska alla som hittat hit ett riktigt
GOTT NYTT ÅR!

Jag har bloggat i 3½år på lite olika adresser. Ibland har blogglusten varit stor…
…ibland obefintlig. Livets resa går upp och ner och under hösten hände något som vände upp och ner på hela mig. Jag har funderat mycket över vad som verkligen är viktigt i livet. Prylar och saker..nej…..lägga ner dyrbartid framför datorn har kännts meningslöst.
Ända till nu…..Kanske är det lusten och glädjen över att ett helt nytt och fräscht år knackar på dörren, nyfikenheten över vad det har med sig, som gör att jag nu väljer att börja blogga igen.
Med nytt namn i en ny anda där alla krav och måsten är borta.
Under åren har jag ”lärt känna” många goa bloggare och jag saknar er mycket.
Saknar att faktiskt tillåta mig att älska sånt som egentligen inte är meningen med livet….inredning! För visst är det väl ändå så att vi alla vet vad som verkligen är viktigt i livet men för vissa av oss är inredning en del av vår personlighet…något som får oss att må bra…..att läka och bli hela igen..;)

Jag är så tacksam över att ha en frisk familj som jag älskar och som älskar mig och det är vad jag önskar er alla!

Så varmt välkommen tillbaks till mig….till Sallys hus!
Kram Katarina

Okategoriserade

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  JohannaDesign - Blommor, smycken o inredning
  1 januari, 2011 at 5:58 e m

  Trevligt att du är tillbaks! Gott nytt år önskar Ayla och Johanna

 • Reply
  Nellie
  1 januari, 2011 at 8:21 e m

  Välkommen tillbaka! Har stadigt hälsat på hos dig på båda dina bloggar. Har även varit hos dig och handlat, både kläder o inredning. (Nu har jag äntligen vågat jag med och startat en blogg. )Sjukdom hos nära o kära är ngt som vänder upp o ner på även på ens eget liv. Man vill så gärna hjälpa till så gott det går, stötta när det är jobbigt med sin blotta närvaro eller hjälpa till med praktiska saker som underlättar eller muntrar upp de som är drabbade. Min mans arbetskamrats familj drabbades av det otänkbara för en tid sedan. Har varit tungt att följa hans frus kamp och hur familjen har påverkats av detta. Även svårt att se att så många inte klarar av att stå kvar runt en sådan drabbad familj. Tror att det är för att det man är mest rädd för ska drabba sin egen familj, kommer för nära. Skönt för din vän och din familj att ha en vän som du. Som vågar visa att du bryr dig om dem. Hoppas på allt det bästa för dem! Skickar en styrkekram till dig! Nellie

 • Reply
  LantlivsAnette
  1 januari, 2011 at 8:35 e m

  Halloj, nu är jag här !! Men du..såå fin blogg..det spritter i mig nu…wow Katarina !! Det här kommer att bli kanon..jag ser ju fönstrena på er vackra veranda, åhhh så fint..och du o Sally där i kanten, sötisar !!
  Kraaam Anette
  P.s Det gick bra trots allt för lilla Nisse igår kväll, han var hos mamma o pappa,där smällde det nästan ingenting alls…

 • Reply
  Min Skattkammare
  1 januari, 2011 at 9:12 e m

  God nytt år finaste vännen!
  En Sallyblogg…! Så bra, då är det henne vi får skälla på om den stannar av ibland…voff! ;o)
  Tänker på dig….med allt som tynger….
  Men skönheten är och en del av livet, vi är ju skapande varelser, och du gör ert hem så fint och hemtrevligt för alla att njuta och trivas i, det är också viktigt! :o)
  Stor kram och ett gott 2011!
  Kicki

 • Reply
  Dubbelörn
  1 januari, 2011 at 10:55 e m

  Härligt att se dig här i Sallys hus :D.

  Jag vet hur det känns o precis som du säger så gäller det att leva livet fullt ut. Ingen vet något om morgondagen. Man ska njuta av det man gillar o ta tillvara det man får.

  Carpe diem, precis som det står pp min lykta fr dig… 🙂

  Varmaste kramen till dig o de dina

 • Reply
  lillan
  2 januari, 2011 at 12:36 f m

  Hej!
  Du ska veta att jag förstår precis vad du menar. Har varit med om den hemska sjukdomen flera gånger in familjen……
  min blogg stannar av titt som tätt också….
  orkar själv inte skriva om allt glamoröst när livet visar sin skörhet på nära håll….
  men som sagt det viktigaste får en helt annan dimension, närheten till dem man älskar och tacksamheten över det så självklara i livet som man alltför lätt bara tar för givet.
  Jag sa det till goda vänner igår kväll, tacksamhet till sina vänner, sin familj, hus, käder och mat för dagen i överflöd.
  Så mycket att vara tacksam för!
  Gott Nytt År och ta vara på både Ditt eget liv och de som finns runt omkring Dig!
  Stor kram
  Caroline

 • Reply
  lottens vita och gröna
  2 januari, 2011 at 1:25 f m

  heeeeeeeeeeeeeeeej nu är jag här med, blink!!!
  varmkram lotten

 • Reply
  ETT RÖTT MONOGRAM
  2 januari, 2011 at 1:22 e m

  Det gjorde du rätt i som började blogga igen, det är mysigt med vänner i datorn…fniss. Fint namn på bloggen, hon är söt din lilla Sally. Nu tänker ju jag så det knakar, kan inte komma på vad din förra blogg hette..
  Ha nu ett gott nytt 2011
  Varm kram
  AnnaMaria

 • Reply
  ETT RÖTT MONOGRAM
  2 januari, 2011 at 1:36 e m

  Lilla ugglebo känner jag igen, ska bli kul och följa dig 2011. Låter skönt med morgonrock, just söndagar är så skönt och bara ta det lugnt.
  varm kram
  AnnaMaria

 • Reply
  Hagagården
  2 januari, 2011 at 2:14 e m

  Hej
  Tack för titten,va rligt med en ny blogg att kika in i,jag länkar upp dig hos mig så jag kan kika in i din fina blogg lite då och då.
  Många nyårskramar från mig!!
  Ninni

 • Reply
  Vita hjärtan
  5 januari, 2011 at 4:30 e m

  Ser fram emot ett mysigt år med dig och Sally 🙂

  Stor kraaam Annemari

Leave a Reply