Mina tankar går till alla de drabbade familjerna i Norge!

Visst är det hemskt det som hänt! Man tror inte det är sant…
Alla, krig, terrordåd, naturkatastrofer, tortyr, misshandel osv..är ju egentligen lika hemskt var det än sker i världen. Men visst blir man lite extra skakad när det sker på så nära håll. Först bombdådet och sen massakern av oskylldiga unga……Jag kan inte ens tänka mig vad de genomlevde, de som var fast där ute på skräckens ö innan räddningen kom. De överlevande har fått skador för livet som kanske aldrig går att reparera.
Mina tankar går till vårt grannland denna lördagskväll.
Kram Katarina
Okategoriserade

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Helena
  23 juli, 2011 at 9:09 e m

  Tack för dina rara ord hos mig.Kände mig så respektlös när jag fick höra vad som hänt…
  Så onödigt allt detta meningslösa våld!
  KRAM från mig!

 • Reply
  lillan
  23 juli, 2011 at 11:00 e m

  Det är helt fruktansvärt och svårt att ta in!
  kram
  Caroline

 • Reply
  Lotta
  24 juli, 2011 at 4:55 e m

  Håller med visst är det hemskt!! Fin bild du lagt ut!! Kram Lotta

Leave a Reply