Nu drar jag!

Nu bär det av på tjejfest till mysiga Vinön i dagarna 3…

Ha en mysig helg ni med!

Kram Katarina
matrum

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Min Skattkammare
  27 juli, 2011 at 9:47 f m

  ….och jag ska också på tjejfest….men bara ikväll! :o)
  Vinön är så mysigt, ha det så härligt med vännerna!
  Kram på dig!
  Kicki

 • Reply
  annika
  27 juli, 2011 at 11:09 f m

  Ha det så fint med tjejerna. Du har jobbat hårt nu och kan behöva vila och lata dig.

  Kram
  annika

 • Reply
  Nordingården
  27 juli, 2011 at 12:01 e m

  Men så trevligt med tjejfest på Vinön, vilken partyö=)

  Vackra stolar, men dem ska du väl inte måla? De hade en sån härlig brun färg… jag ogillar att måla överlag så nej, jag har inte målat stolarna du såg på min veranda, de har nog varit i sån färg i snart 100 år, de står också under tak, andra utemöbler jag har ute som egentligen är innemöbler är jag inte rädd om, de blir finare i några år innan de blir förstörda=)

  Ha en forstatt skön sommar!!

 • Reply
  rosenälvorna
  27 juli, 2011 at 12:51 e m

  Ha så trevligt!!! ;D Christina

 • Reply
  Nellie
  27 juli, 2011 at 6:08 e m

  Ha det supergott!! Tjejfest är ju bland det roligaste! dina stolar kommer blo superfina. Jag har olika vita, fast lite lika, stolar runt alla mina matbord kom jag just på. Det har inte varit riktigt meningen fr början men tycker att det blir lite charmigt.

 • Reply
  ETT RÖTT MONOGRAM
  28 juli, 2011 at 11:37 f m

  Det låter roligt med tjejfest, ha en toppenhelg
  Kramar
  AnnaMaria

Leave a Reply