Nya plädar

Jag har köpt två fina nya plädar från Chic Antique.
Jag älskar qviltar! De håller sig fina tvätt efter tvätt.

Nu ligger de på varsin soffa i vardagsrummet.
Snart kanske de flyttar till tv-rummet eller sovrummet….;)

Jag har varit inne i min rosa period rätt många år nu.
Tycker det är så himla fint och vill helst ha det överallt…i lagom liten dos.

Det räcker med en pläd och en kudde.
Kram och ha en mysig tisdagskväll!
Katarina

vardagsrum

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Helena
  1 mars, 2011 at 7:53 e m

  Att bryta av det vita med rosa är så fint tycker jag!Så fortsätt med det du!
  KRAM från mig!

 • Reply
  Marie
  1 mars, 2011 at 9:23 e m

  Så vårigt det ser ut med de vackra plädarna och pärlhyacinterna, mysigt!

  Kram Kram
  Marie

 • Reply
  lillan
  1 mars, 2011 at 11:29 e m

  Men vad gör du med noterna?
  Jag som har massor….kankse skulle sälja av lite :))
  ha det gott
  kram
  Caroline

 • Reply
  Vardagslycka
  2 mars, 2011 at 1:07 e m

  Jag är också svag för rosa, och allra helst den här tiden på året.
  Plädarna är superfina!
  Vad härligt det ser ut med poolbygget, det ska bli jättespännande att få följa med under resans gång! Vi har också ett jätteprojekt framför oss, hela övervåningen ska byggas om. Alla väggar rivs och det blir en helt ny planlösning med sovrum till oss, tv-rum, litet kontor och ett större badrum med bastu samt en klädkammare. Men först ska Linnéa flytta ut från övervåningen och ta över Sannas bägge rum ( i det fd garaget) och Sanna får ta vårt gamla rum på nedervåningen. Phu. Man önskar att man hade ett par tomma rum till övers när det ska skiftas runt så här och samtidigt renoveras. Men, men det får bli lite kaos den närmsta tiden.
  Ha det allra bäst och krama Sally.
  Kram, Carina

 • Reply
  LantlivsAnette
  6 mars, 2011 at 10:06 f m

  Halloooo !!!
  Åhh så fint ni har det…jag är också så svag för ljusrosa, vill ha plädar o annat i det nu..kläder…mmmm…så fint, puder rosa, jag längtar tills de första Mårbacka pelargonerna kommer ut i butikerna, då ska jag köpa ljusrosa till köket..
  Jag sitter här o bloggar med kaffe muggen, och resten av familjen har sovmorron, till o med Nisse, han ligger på min kudde..den lilla sömntutan..
  Kraaam Anette

 • Reply
  annika
  6 mars, 2011 at 10:33 e m

  Gillar också de där fina quiltarna. De milda färgerna passar in.
  Men så härligt med en pool!

  Kram

 • Reply
  Min Skattkammare
  11 mars, 2011 at 3:24 e m

  Så söt! Härligt med våriga färger nu!
  Hur mår min lilla kompis då?! :o)
  Dagarna går så fort, men ljuset är fullkomligt underbart! Och mer kommer……
  I helgen får vi fint väder. Vad har du då för projekt?
  Vad härligt det blir med uterummet och pool! Och ekonomiskt….ni kommer inte att vilja åka nånstans! ;o)
  Ha en härlig vårhelg, vännen!
  Kram Kicki

Leave a Reply