Kalas månad….

Redan november!

November är en riktig kalasmånad för oss…

Hela 6 födelsedagar ska klaras av och så avslutas ju månaden med advent…myyysigt..;)

Efter en minst sagt hektisk helg är det riktigt skönt med en jobbvecka till..;) Dotterns gympalag fick med sig en bronsmedalj i fristående hem…kul!!
Det är fortfarande mycket att göra på jobbet men det värsta är i alla fall över.
I kväll ska jag i alla fall unna mig en riktig inspirationskväll.….

…jag ska bädda ner mig i soffan o suga i mig inspiration från en massa härliga bloggar...;)

Nu börjar det bli dags att byta ut blommor mot granris o kottar på verandan…
Julen närmar sig och i år tänker jag vara ute i god tid så jag bara kan njuta sen…;)
Kram o ha en underbar dag!
Katarina

Tillägg: Underbart är kort!! När jag äntligen kom hem till min soffa ca 19.45 kunde jag njuta av lugnet i ca 1 timme….sedan fick mammataxin rycka ut o hämta innebandykillar som skulle sjutsas till olika adresser…..jaja…ibland slutar inte kvällen som man tänkt sig….tur att det är rätt mysigt att lyssna på 16 åriga killars babbel också…hihi…

altanen

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  rosenälvorna
  1 november, 2011 at 11:06 f m

  Låter som en skön kväll:) Vad härligt att få förgylla november med en massa födelsedagar. Hos oss är det bara två som klarats av. Men jag blev så lycklig i dag när sonen kom hem och klarat av uppkörningen, helt underbart, nu har han bara teorin kvar. Kram Christina

 • Reply
  Fågel Blå
  1 november, 2011 at 12:15 e m

  Så mysigt det låter,,, jag skall jobba i kväll!
  Så fint du har det på trappan!
  Ha nu en fin dag!
  Och en fin Kväll!
  Kramar Kathrine

 • Reply
  Dubbelörn
  1 november, 2011 at 12:53 e m

  Om nu oktober svischade förbi så är det väl inget mot hur fort november kommer att gå. Hos oss är det våren som är fylld av kalas. Har nog ingen i familjen som fyller år i november…

  Ska nog också se över blommorna här hemma, lite pyssel kanske jag också klarar av ;).

  Kram vännen

 • Reply
  vitaspets
  1 november, 2011 at 4:04 e m

  Låter som en mysig kväll . Så fint du har det Kram Karina

 • Reply
  Helena
  1 november, 2011 at 6:21 e m

  Nämen fy vad sur jag blir(men det går snabbt över)dina 2 senaste uppdateringar har inte jag kunnat se i min bloggroller….det har ju hänt för om man säger så grrr
  Nåja nu har jag ju sett din fina öppna spis!Vi målar oxå med vanlig väggfärg.Det funkar ju bra.I köket på andra sidan murstocken har vi en putsad vägg o den är nu oxå målad med vanlig färg med det blev inte snyggt alls…ser plastigt ut vill inte klaga då inte jag gjort det men..den var så fin förrut trist.
  Ditt hem ser så mysigt ut du måste trivas.Det ser så lugnt o harmoniskt ut:-)
  KRAM från mig!

 • Reply
  ETT RÖTT MONOGRAM
  1 november, 2011 at 7:14 e m

  Det tänker jag varje år, iår ska jag starta i tid så jag kan njuta av tiden före jul. Men det brukar inte bli som jag tänkt konstigt nog, men iår…. Vilket fint planteringsbord du har, och mysigt med klotljuset.
  Varm kram
  AnnaMaria

 • Reply
  Sjöboden
  1 november, 2011 at 9:45 e m

  Hehe varför hopar sig alltid födelsedagarna i sammma månad 😉 Vad fint du har på trappen! Vi var i skogen idag och plockade kottar och annat till höstpyssel och blev riktigt sugen på att ta med granris… men får allt vänta lite till.

  Kram Caroline

 • Reply
  Nellie
  2 november, 2011 at 12:45 f m

  Grattis till dottern!! Oktober-november är vår värsta kalastid, 9 st att fira mellan den 5/10 och den 22/11 + farsdag. Och sedan drar december igång… Här är det en massa gamla julinredningstidningar som kommit fram. Kompletteras med stora koppar thé och soffmys. Ha det bra

 • Reply
  Villa Björkenäs Backen
  2 november, 2011 at 7:54 f m

  Gid morgon !

  Vilken mysig blogg du har.
  Ha en fin onsdag !

  Kram

 • Reply
  Villa Björkenäs Backen
  2 november, 2011 at 7:54 f m

  Gid morgon !

  Vilken mysig blogg du har.
  Ha en fin onsdag !

  Kram

 • Reply
  Gail
  2 november, 2011 at 11:04 f m

  Hello Catherine…time flies when you are having fun so they say !! what a lovely blog you have!
  Gail x

 • Reply
  Kajsa
  2 november, 2011 at 12:28 e m

  Men visst e de då jätte bra att din helt bedårande lilla ängel till dotter dammsugit hela huset, vikt tvätt, lagat mat och gjort sina läxor för att en underbaraste mamma ska må så bra som möjligt!? 😀
  Kram&Puss Kajsa ♥♥♥♥

 • Reply
  Sallys hus
  2 november, 2011 at 12:53 e m

  ååå min underbara söta lilla älsklingsängel….jag får nog ta o göra ett helt inlägg om just det..;)
  Puss o kram Jag älskar dig!!
  <3<3<3

 • Reply
  Kamomilla
  2 november, 2011 at 1:53 e m

  Du har rätt- är man ute i tid får man njuta mera sen 🙂

 • Reply
  annashusidingtuna
  2 november, 2011 at 3:28 e m

  Hej!
  Tack för tipset med att använda den till choklad, det har jag faktiskt inte tänkt på….
  Oj oj oj 6 kalas på en och samma månad…ujujuj och hektiskt för övrigt också, det känns igen, den här hösten alltså vart tog den vägen??? Snart är det första advent…
  Kram Anna

 • Reply
  gamla skolan
  2 november, 2011 at 4:36 e m

  Så mysigt och fint du har gjort det på din trappa !!
  Hoppas du fick en ”soffkväll” senare !
  Kramar // Susanne ♥

 • Reply
  Vintage House
  2 november, 2011 at 11:15 e m

  Hej
  Din november är som vår oktober många födelsedagar.
  fint du har det ute och ja snart är det dax att börja fixa och trixa..
  ha en go kväll
  kram
  sandra

 • Reply
  ETT RÖTT MONOGRAM
  3 november, 2011 at 12:17 e m

  Du har rätt, kalkon kan bli torrt. Men jag räknar ut stektid och passar klockan som en hök, sen provskär jag. Blir en jättegod sås också. Idag är jag ledig, kånkade ut en massa grejer i trädgården och fotade, men jag har luttrade grannar. Dom höjer inte ens på ögonbrynen längre.
  Kramar
  AnnaMaria

Leave a Reply