Nuär det kört…;)

 Jag kan verkligen inte hålla mig längre…
Det gååååår bara inte…
Det går inte att låta bli att piffa o puffa. 
Förresten intalar jag mig nu att det bara är bra!! Det är bra att ställa dit en massa saker innan det är färdigt. För då kommer man ju redan ha flyttat runt allt 18-miljarder varv sen då köket är helt färdigt…så då vet man ju hur man vill ha det…;)
Den fina vitlöksburken från Bruka har jag köpt på Nice i Marieberg. Likaså korgarna som jag har kryddor i.  De fina vita krukorna fick följa med hem från Nasta Welcome Home i går då jag var där och hämtade tapeterna till matrummet. Rara Anna skickade med mig 2 doftljus…
Å vad glad man blir för en oväntad present!
Jag tände ett så fort jag kom hem..;)
I helgen ska jag fota i dagsljus här…det blir verkligen inte så bra i mörker..:(
Kram o ha en fin dag!
Katarina
butikstips

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Mina drömmars hus
  8 november, 2012 at 6:47 f m

  Åh helt underbar känsla. Att börja piffa jag tror att jag spricker.
  HÄRLIGT och så vackert!
  Kram
  AC

 • Reply
  Ewa
  8 november, 2012 at 7:02 f m

  Kan bara säga ” o såååå mysigt” !!!
  Klart du ska piffa o puffa…det mår man bra av 😉
  Kram o du Tack för gulliga ord <3
  Ewa

 • Reply
  Marie
  8 november, 2012 at 7:06 f m

  Åh vad snyggt köket blir Katarina och vad skönt att ni börjar närma er slutet på renoveringen. Och självklart måste man piffa och puffa, det är ju det man har längtat efter hela tiden, hihi.

  Ha en mysig helg!
  Kramar Marie

 • Reply
  Fågel Blå
  8 november, 2012 at 7:15 f m

  Åhh så snyggt!
  Lyllo dej som har fått det så fint!
  Önskar dej en fin Helg
  Kramar Kathrine

 • Reply
  Linda
  8 november, 2012 at 7:59 f m

  Åh, jag kommer ihåg känslan när köket precis var färdigt och jag fick ställa dit mina nya saker. Det är nästan en overklighetskänsla att det där köket som man bara har sett på en ritning faktiskt finns på riktigt.
  Njut ordentligt av ert nya kök. Och piffa på du, det är ju så förbaskat roligt. 🙂

  Ha en bra dag!
  Kram Linda

 • Reply
  Villa Björkenäs Backen
  8 november, 2012 at 9:39 f m

  God morgon fina !

  Så fint och så härligt Katarina ! 🙂
  Så klart skandu piffa 🙂
  Jag gör det med lite fastbvi är inte klara än…

  Så fint ! Svarar mer sen. nu måse jag sova efter nattens arbete.
  Ha en bra dag på jobbet ! Kramar Sirpa

  ps…fina saker du fyndar ! 🙂

 • Reply
  Sabelhagens Olivlund
  8 november, 2012 at 9:48 f m

  Vad duktiga ni är, du är fenomenal på att pynta och piffa! Så snyggt och ombonat det ser ut. Ett kök att trivas i. Snygga korgar till kryddorna. Och jag blir mer och mer sugen på att renovera mitt eget:)): Måste bara reda ut med mig själv om det är klokt att sprutmåla våra luckor från Marbodal Form Ek..
  Jag är sugen på vitt…
  Ha en fin dag.
  Kram Maria

 • Reply
  ETT RÖTT MONOGRAM
  8 november, 2012 at 10:01 f m

  Ingen skulle kunna hålla sig från och piffa i det köket! Såklart du ska mysa till det fast det inte är helt klart. Jätteroligt att du visar.
  Kramar
  AnnaMaria

 • Reply
  Villa Hasselbacken
  8 november, 2012 at 4:46 e m

  Ser superfint ut och jag förstår dig. Det är ju så svårt att låta bli när man har sakerna och tänkt ut ungefär var man ska ha dom och som du säger dom är ju flyttbara!!
  Jätteroligt med presenter. Jag älskar doftljus men bara såna med liten doft typ nytvättat eller lin eller sånt. Det får inte osa citron i hela huset. Nu ska jag hämta lillen på fritids.
  Kram Lena

 • Reply
  Hem &amp; Drömmar
  8 november, 2012 at 5:19 e m

  Men du sååå himla fint ni får det och jag förstår så väl att du inte kan låta bli att piffa :).
  Ser fram emot fler bilder från ert fina kök.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 • Reply
  Ekenäsliv
  8 november, 2012 at 11:58 e m

  Åhhhhhhhhhhhh!!! Det är såååå fint vännen:))) Här är det bara så stökigt just nu… Himmel jag skulle vilja vara ledig en vecka, minst, och bara städa och fixa här hemma medans de andra två var i skola och på jobb. få fritt spelrum liksom, hi hi..
  Och den där vitlösburken, precis vad jag sökt! gissa om jag ska härmelihärma dig på den;-) För jag ska till Sth nästa helg innan 5-årskoll ju. Och då måste man trösta sig lite innan man ska göra BMP som jag verkligen inte gillar…
  Men nu måste jag också kasta mig i bingen, blir alldeles för lite sömn ibland..
  Sov så sött!!!
  Kraaaaaaaaaaaaamar Anna

 • Reply
  Hej
  9 november, 2012 at 12:13 f m

  Så fint! Jag förstår att du inte kunde hålla dig 😉
  /mia

 • Reply
  Nellie
  9 november, 2012 at 1:04 f m

  Tack för tipset! Här hemma är den nya (fula!)kranen monterad nu. Den gamla var för usel så det gick inte att vänta längre. Får tänka positivt; nästa sak till hemmet bestämmer JAG utseendet på!!! Ditt nya kök ser helt underbart ut. Gillar verkligen fönstren och dörren ut mot poolen.

 • Reply
  homeby Lotta vita nyanser
  9 november, 2012 at 5:05 e m

  Hej,
  förstår precis din känsla!!!
  Superfint blir det!!

  Men tack för ditt svar hos mig! Vi bor ju i ett mer tätbebyggt område..så vi ska söka bygglov. Min pappa är ingengör (men pensionersd) & har faktiskt gjort en ritning redan.

  Hoppas du får en toppenhelg!

  Kram
  Lotta

 • Reply
  Källeboda lantliv
  11 november, 2012 at 10:11 e m

  Så fint ditt kök blir .. Kul att inreda … Kram jeanette

Leave a Reply