Det svarta skåpet

 Hej hej!
Tack ni rara för era hälsningar. Jag mår bättre idag och har varit på jobbet som vanligt.
Några undrade över våra korgstolar i uterummet.
De kommer från Bruka och vi beställde dem på Nice för 2 år sedan.
I vardagsrummet har vi ju numera ett svart skåp.
  Det är det gamla vita som hängt med i över 10 år.
Då jag målade väggar och tak vita kände vi att det var dags för lite svart i huset.
Det är ju billigare att köpa en burk färg än att köpa nya möbler..;)

Jag är så nöjd med att jag behöll den vita färgen inuti.
Sakerna där i framhävs verkligen.
Kram Katarina
ommålat

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Maria
  4 april, 2013 at 10:20 e m

  Snyggt!
  Jag har också ett svart skåp, som från början var ett furuskåp, sedan vitt och nu alltså svart 😉
  Sååå snyggt med svart som bryter av, tycker jag!
  Kram på dig fina du!
  /Maria

 • Reply
  H`s enkla vardag
  4 april, 2013 at 10:42 e m

  Skåpgalen som jag är, kan jag bara säga att det är supersnyggt!mmen nu har jag kanske hittat det jag vill ha, måste bara fundera ett varv till! Jag har en liten plan för den 4/5 men den kan hinna ändras många gånger! Jag kommer ha en outfit på dagen och en för kvällen, men skulle nog börja tänka lite mer aktivt vad jag ska ha för kläder!
  Tur att du inte blev sjuk!
  Kram kram helena

 • Reply
  Ekenäsliv
  4 april, 2013 at 11:31 e m

  Underbart skåp och det framhävs verkligen när det är svart, jag håller med dig, tänka sig va;-)
  Men snart borde man få mängdrabatt på färg för jag målar och målar ju;-)

  Ååååå, nu är hon hemma igen min lilla skatt. Man blir så lycklig och nästan lite öm i hjärtat när man får höra: ”Jag har saknat dig..” Och sen se hur hon skuttade fram till Marcus och kramades och kramades. Familjen är hel igen!!
  Hon är inte helt hundra alltså. Hängig och inte riktigt sig själv. Vi har suttit tätt i soffan under en filt och tittat på halv åtta hos mig. Sen blev det nattning och lite saga i vår säng. Vi gör så ibland när mannen ska upp tidigt och vi är lediga att hon sover hos mig så sover han i hennes säng. Dessutom har hon sån hosta och har kommit in till mormor o morfar om nätterna, så då får Marucs sova som ska upp o jobba. Ringde öron-näsa-hals idag, men det går inte att få en tidigare tid… Det är ju inte akut men jobbigt ändå. Läste om en ny metod där de kapar halsmandlarna med radiofrekvens, snabbare rehabilitering och mindre biverkningar. Jag hoppas att de kommer föreslå något sånt för det här är ju ohållbart. Lilla skruttis. De förblir alltid våra barn hur stora de än är, så är det ju, det vet man ju själv:)
  Skönt att du är piggare idag! Hur är det med dottern?
  Snart dax för mig att krypa ner bredvid en gosig liten tjej…
  Kramar Anna

 • Reply
  Fågel Blå
  5 april, 2013 at 8:51 f m

  Så snyggt du har det härliga skåp!
  Kikar sin som hastigast och önskar dej en fin helg
  Kramar Kathrine

 • Reply
  ETT RÖTT MONOGRAM
  5 april, 2013 at 9:23 f m

  Så fint det blev, och helt nytt. Svart ger en helt annan känsla. Och så fint du har på hyllorna också.
  Ha en toppenhelg vännen
  Kramar
  AnnaMaria

 • Reply
  Vardagslycka
  5 april, 2013 at 9:24 f m

  Heeej raring!
  Åh, ditt skåp blev så fint med svart färg! Tänk vad lite färg kan göra, vips så har man en ny möbel!
  Så lilla Sally ska bli vårfin nu? Det är jätteskönt nu när Elvis är kortklippt, så enkelt att stoppa in honom i duschen och det inte är en massa tovor som ska redas ut i timmar… När han är långhårig är det ett evighetsgöra…
  Jag har en jätterar ”tjej” som fixar honom, hon badar och klipper honom, klipper klor och sist hade hon till och med tagit bort tandsten! Han blir som en ny hund när jag hämtar honom!
  Ha en riktigt skön helg, njut av solen och ha det gott.
  Kram, kram Carina

 • Reply
  tre nyanser av vitt
  5 april, 2013 at 10:36 f m

  Hej
  Färg är underbart, både ett billigt och lätt sätt att förändra! Supefint! Jag är sugen på lite svarta detaljer men än har jag inte riktigt vågat 😉
  Ha en skön fredag
  kram Marie

 • Reply
  Hem & Drömmar
  5 april, 2013 at 10:37 f m

  Åhhh sååå himla snyggt!! Jag bara älskar ditt skåp och har bestämt mig för att försöka få tag i ett liknande skåp fast med endast en dörr och måla så. Vårat i köket är ju lite för brett och får egentligen inte plats där det står.
  Usch och fy för magsjukan som även hittade till oss igår så idag blir det att sitta i solen under en filt och bara samla kraft till helgen.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 • Reply
  Mina drömmars hus
  5 april, 2013 at 6:44 e m

  Fotöljerna är ljuvliga, hur snygga som helst, så även det svarta skåpet. Riktigt fin kontrast med den vita insidan.
  Ha en skön fredag
  Kram
  AC

 • Reply
  Home2tiny
  5 april, 2013 at 6:57 e m

  Såå snyggt. Är själv på jakt efter ett eller snarare två, men det är inte helt lätt att hitta det rätta. Kikar på Blocket nästan varje dag, men icke….ja förr eller senare dyker det väl upp. Ha en härlig helg. Kramisar Tina

 • Reply
  Gabriella
  5 april, 2013 at 8:42 e m

  Första gången jag tittar in här=) Så fint du har det hemma, härligt skåp! Och så mysigt det såg ut på dina bilder från ert vardagsrum där nedan=)

 • Reply
  Ljuvligtvitt & busiga gossar
  5 april, 2013 at 9:16 e m

  Wow va snyggt! 🙂
  Ska allt måla mitt vitrinskåp också! Funderat ett tag, men efter att ha sett ditt nu så bara MÅSTE jag!

  Ha en härlig fredagskväll!
  Kramar

 • Reply
  Browneyedgirl
  6 april, 2013 at 8:13 f m

  Vilket härligt och snyggt skåp =)
  Blev jättesnyggt att behålla det vita i. Nu måste jag kika i bloggen, har missat en del =)
  Kram och ha en toppen lördag!

 • Reply
  Villa Hasselbacken
  6 april, 2013 at 12:58 e m

  Så snyggt det blev i svart ditt skåp!! Duktigt att måla med alla små spröjs och rutor. Det är ju jättepillrigt.
  Vi har också flyttat ut i uterummet igen. Det fick bli en snabbstädning i påskas så får vi ta fönstertvätt och våttorkning när det blir lite varmare ute. Vi hade faktiskt över tjugo grader där en dag i veckan när solen legat på. Det är lyx att kunna äta kvällsmaten ”ute” igen.
  Kram Lena

 • Reply
  lallbacken
  6 april, 2013 at 4:13 e m

  hej katarina. skåpet blev jättefint. ha nu en fortsatt fin helg 😉
  /mia

Leave a Reply