Andra bullar…

Hejsan!
Här har vi haft en riktig myssöndag.
Jag blev så inspirerad av Fyra årstider-Lotta i går
så jag blev tvungen att baka idag.
Det blev kanelbullar av ena deghalvan och av den andra blev det 
vaniljsocker och vit choklad som fyllning. 
Oj vad gott det var
Det måste ni testa om ni inte redan gjort det.
Medans bullarna jäste tog Sally och jag en långpromenad och sedan myste hela familjen med nybakta bullar och mjölk. Enda gången jag dricker mjölk..;)
Så har vi hjälpt sonen att möblera om och sätta upp lite nytt på väggarna.
Ska visa er någon dag.
Ha en mysig kväll nu.
Kram Katarina
vardagsrum

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Villa Björkenäs Backen
  17 februari, 2013 at 7:33 e m

  Hej vännen!

  oj oj så härligt ! 🙂
  Jag är så sugen på det men det annat nu som prioriteras och just bullar slår ju inget annat eller hur? 🙂
  Jag bakade sist hos mamma och pappa då innan jul. Tyckte att jag behövde skämma bort dom lite efter allt….
  Så Gott det lät med vitchoklad. Var det grovhackad ? Hade du även smör i mellan ? 🙂

  Nu ska vi hänta våra stora från tåget. Saknar dom !

  Vilka Otroligt fina bilder !

  Ha en myysig kväll fina du ! en varm kram

 • Reply
  Lövbacka
  17 februari, 2013 at 7:33 e m

  Ser både gott och mysigt ut!

 • Reply
  ETT RÖTT MONOGRAM
  17 februari, 2013 at 7:49 e m

  Det var en mysig söndag, nybakta bullar framför en brasa kan aldrig bli fel.
  Kramar
  AnnaMaria

 • Reply
  Ewa
  17 februari, 2013 at 8:10 e m

  Ja finns det nåt godare än nybakta bullar o ett glas mjölk???
  Är däckad av influensa så jag kör mest the o honungsvatten några dagar 🙁
  Kram o ha en fin vecka
  Ewa

 • Reply
  Lantliv i Norregård
  17 februari, 2013 at 8:13 e m

  Gott…:))
  Så mysig söndag Ni haft!!

  Kram Malin

 • Reply
  Fågel Blå
  17 februari, 2013 at 8:13 e m

  Oj Oj så gott det ser ut!
  Låter som en helmysig helg
  Kranar Kathrine

 • Reply
  Tinas bo
  17 februari, 2013 at 8:14 e m

  Vilka underbart mysiga bilder!!
  Och nybakade bullar – mumssss
  Fyllning med vit choklad låter mumma.. 🙂
  Måste klart provas!

  Ha en mysig kväll
  Kramis Tina

 • Reply
  homeby Lotta vita nyanser
  17 februari, 2013 at 8:30 e m

  Oh det var länge sedan jag bakade..
  låter smarrigt med din fyllning!!

  Ha det fint!

  Kram
  Lotta

 • Reply
  H`s enkla vardag
  17 februari, 2013 at 9:21 e m

  Mums vad gott med bullar och de med choklad lät ju supergott! Mjälk dricker jag också till bullar och korv och bröd!
  Kram Helena

 • Reply
  Hemma på Sjuan
  17 februari, 2013 at 9:27 e m

  Gah nybakade bullar så gott! Kan nästan känna doften 😉
  Så mysigt med tända ljus och brasa!
  Ser fram emot att få se lite från sonens rum, kram Suss

 • Reply
  Sabelhagens Olivlund
  17 februari, 2013 at 10:11 e m

  Åh vad gott. Vilken mysig fika:)).
  Vilken god fyllning.
  Ha det gott.
  Kram Maria

 • Reply
  Ekenäsliv
  17 februari, 2013 at 10:48 e m

  Åhhhh så gott med nybakta bullar!!
  Här har vi också börjat möblera om, fast i dotterns rum då;-) Hoppa på att hitta henne ett snyggare bord till skrivbord bara, ska blocket:a lite tänkte jag;-)
  Åh du, så kul det dära du skrev om! Har inte hunnit svara, det har gått i ett sen vi kom hem. Men nu ÄNTLIGEN har jag nått botten i tvätthögen, phu!!! Har säkert tvättat 20 maskiner med tvätt och strukit och hänt tillbaka snyggt och prydligt som det ska vara;-)

  Igår var vi hos min syster på middag. Hennes man jagar så vi blev bjudna på älgrostbiff, ja det var ju så gott så man var ju bara tvungen att ta om;-) Och så en massa goda tillbehör, mums!!! till dessert hade söstra mi gjort egen chokladpudding, mmmmmm…
  Sen hade en en trött keps till tös som vägrar somna borta så vid halv tolv gav jag upp och sa till maken att tömma glaset så vi kunde åka hem… Lite jobbigt att det är så ibland, man kan liksom aldrig vara kvar fast man hade velat. Nä hon blir så trött på en gång och så kommer tårarna och ville att mamma skulle åka med henne bak, men det gick ju inte för jag skulle ju köra… Hu vilka krokodiltårar och detta hukande, inte lätt att styra då… Sen somnade hon pang och sen när vi kom hem och bar in henne gick hon raka vägen i säng och somnade bums… Sov till halv tio idag!!!! Snuttan!
  Så idag har min syster o jag varit hos farmor (vår alltså) och träffade mor o far där som fick med sig två spralliga töser hem. Min systers andra tös är hemma. När Tyra ringde för attt säga go natt tidigare var hon så fnittrig och då vet man ju att hon har et huuuuur bra som helst. Skönt för henne att mysa med mormor o morfar o kusinen denna veckan. Hon är ganska mammig min tjejja, eller ganska hon är väääääldigt mammig så det är lite så att det behövs ibland.

  Huuuu, jag vill inte till jobbet imorgon!!!!! Kan jag inte få vara hemmafru ett tag?!??;-)
  Hoppas det löste sig sen med din dumma kollega. Usch vad sånt är trist!!! Tråkiga människor som man inte ska lägga energi på..

  Koftan, precis i min smak!! Jag behöver lite nytt i in garderob med, tycker inte din man det med, så en 34/36 kan kan skicka hit till mig;-) Nääää, jag skoojar bara;-) Vill ha så mycket till hemmet nu, lite lampor och så håller vi på i Tyras rum och hon ska ha ny taklampa, skrivbordslampa och nån matta och lite hyllor… Attanas att man inte kan få allt va??;)

  Och jag som tänkte fråga om det där flugskåpet, I Lööööve it!!! Men då förstår jag att du inte vet vart du köpte det? Men jag kan goggla, det finns säkert nu med:) Fat jag vet inte riktigt vart jag ska ha det, ha ha ha, men jag vill ändå ha ett!=)

  Phu, jag måste nog släcka ner mig snart, imorgon är det ju klockringning igen…

  Hoppas du får en supemåndag nu kalasfina du!
  Kramar Anna

  Ps: tänkte du åka på Boggdagen i Sth den 4 maj? Jag tror det finns några biljetter kvar???…

 • Reply
  LantlivsAnette
  18 februari, 2013 at 7:57 f m

  Åhhh finns det nåt godare än nybakat bullar ??? Såå lyxigt liksom, för bullar bakar inte jag så ofta..
  Måste nog göra det snart..
  Kraaam Anette

 • Reply
  Made in Persbo...Carina
  18 februari, 2013 at 8:28 f m

  Hej Katarina och tusen tack för din fina hälsning inne hos mig!
  Vad det låter härligt med bullbak och långpromenad!
  Lyx! :)))))

  Varma kramar, Carina

 • Reply
  Njut Av Livets Goda Ting
  18 februari, 2013 at 9:43 f m

  Finns väl inget godare…
  Varma, nybakade bullar med ett glas kall mjölk 🙂
  De med vanlij och choklad fyllning lät verkligen supergoda 🙂
  Visst är det härligt när man har haft tid till lite bak… Tänk bara den underbara doften hemma 🙂
  Ha en jättefin start på veckan.
  Kram
  Jessica

 • Reply
  Villa Hasselbacken
  18 februari, 2013 at 2:35 e m

  Nybakade bullar och mjölk är sååå gott!!! Jag har inte testat vit choklad men däremot med mörk choklad och det är också jättegott. Har just nu lite beslutsångest vad jag ska bjuda på när mannen och jag fyller år. Vi fyller samma månad och brukar slå ihop våra födelsedagar. Kan inte bestämma mig om det ska bli kaffe eller något mera matigt. Har du några tips? (ingen av oss fyller jämt)
  Kram Lena

 • Reply
  Linda
  18 februari, 2013 at 2:50 e m

  Åhh, vilka fina bullar du gör och vad gott det lät. Själv gillar jag inte alls at baka bullar men jag äter det gärna. 🙂

  Ska du åka på bloggdagen den 4 maj?

  Kram Linda

 • Reply
  Dagdrömmar och verklighet
  18 februari, 2013 at 3:02 e m

  Du blev inspirerad av Lotta och jag blev nu inspirerad av dig så kanske blir det bullbak i helgen, dina såg väldigt fina och goda ut! Vad himla gulligt din man ordnat det för dig i torsdags, man blir ju rörd bara av att läsa om det.

  Ha det gott! Kram från Malin

 • Reply
  Linda
  18 februari, 2013 at 3:06 e m

  Kika in här så kan du läsa mer:
  http://bromansbravader.blogspot.se/2013/02/valkomna-till-stora-bloggdagen-2013.html

  Kram, kram

 • Reply
  Mina drömmars hus
  18 februari, 2013 at 4:40 e m

  Flitiga du!!!!
  Känner doften och det doftar ljuvligt.
  Ha det gott och en bra start på denna nya vecka
  kram
  AC

 • Reply
  Lovisa Wallin
  18 februari, 2013 at 11:51 e m

  åh, det ser ju bara för mysigt ut!

Leave a Reply