Livetär en fest!   
Ja nog känns det så varma sommardagar då man dricker vin lite huller om buller.
I helgen var vi och hälsade på goa vänner. Skrattade o tjattrade och drack några glas vin för mycket..;) Vi trodde vi skulle ha en lugn kväll på bryggan i solnedgången..
Haha..
Vi hamnade mitt ute i ingenmansland i de Värmländska skogarna. Det hade varit folkrace och efteråt var det en riktig gammeldags folkparksfest. Dans och luftgevär, grillad korv och vin i plastmugg..;)
En härlig helg men i dag känns kroppen seg.

Så imorgon är det dags!!
Nu är det dags att ta tag i träningen och tänka lite på vad man stoppar i sig igen.
Jag har ju inte fått träna efter operationen men nu har det ju gått 1½ månad så nu måste jag ju kunna smyga igång. Känner ju hur midjan börjar svälla ut….så nu ska det bli skönt att få sparka igång.
I fredags blev Maken och jag ensamma hemma. Det var ju en underbar kväll och vi njöt av löjromstoast och bubbel i glaset. Det gäller att ta vara på de sommarkvällar som återstår…det är ju dem vi ska plocka fram sedan i vinter…
Hur har ni det? Är ni igång och tränar även nu på semestern eller är ni som jag och slöar ihop och äter för mycket i stället?
Kraaaaaaaam Katarina
altanen

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  No34
  28 juli, 2013 at 9:56 e m

  Visst är de härligt att dricka lite och bubbel lite huller om buller!! Att bara fånga dagen..Själv sitter jag och gottar mig med en ”mjölkdrink” ( fast så mycket nyttigare tror jag inte att den är…), för nu har jag ytterligare en semestervecka. En husmorsvecka…;)
  Men gud så roligt med en folkparkskväll!! Tänk om den tiden kunde komma tillbaka lite, för så gott som varje stad har väl en folkpark!!
  Tränat har jag gjort hela sommaren, för det kan jag inte klara mig utan, men sitter nu ikväll för att planera en ”nyttigare period”!
  Ha det bäst, kramis Kate

 • Reply
  Sabelhagens Olivlund
  28 juli, 2013 at 11:13 e m

  Hihi, här slöas det och äts för mycket :). Men imorgon ska jag ta tag i morgonpromenaderna innan frukost igen.
  Härlig helg ni haft.
  Ha det gott
  Kram Maria

 • Reply
  Hemma på Sjuan
  28 juli, 2013 at 11:18 e m

  Härliga sommarbilder, visst är det viktigt att njuta av sommarkvällarna!
  Här ska vi njuta 3 dagar till på hotell sen är det dags för bättre vanor igen 😉 kram Suss

 • Reply
  Ewa
  28 juli, 2013 at 11:18 e m

  Man ska ”ta vara på livet” ( utan att överdriva förstås)…visst blir det lite extra av det goda under ledigheten, men vad gör det om 100 år??? Vi hade bl a 3 härliga dagar i Nora med omnejd…både bubbel o lite rött blev det…och massor av sol, bad o shopping ;)Imorgon är jag tillbaka på jobbet o det ska bli kul, jag menar verkligen det!!! har haft en härlig semester o är laddad med energi, kram från
  Ewa

 • Reply
  Titta in hos Thess
  29 juli, 2013 at 12:12 f m

  Vilken härlig helg ni haft !!!
  Och oftast blr det ju bäst när man liksom inte riktigt har räknat med det.
  Vad härligt att ni fick in så mycket pengar till bröst cancer forskningen….riktigt bra :))))

  Kram Thess

 • Reply
  H`s enkla vardag
  29 juli, 2013 at 12:13 f m

  Jaa du ni verkar ha festat loss ordentligt i värmlandsskogarna. Såg himla kul ut.. Jaa alldeles för mycket vin har det blivit, så här har det slagits av på takten, men bara för mig.
  Kram Helena

 • Reply
  annika
  29 juli, 2013 at 12:37 f m

  Jo här är det också lite huller om buller med mat och dryck. Vi har fortfarande semester i ytterligare två veckor…sen så!!!! I mitten av denna veckan återstår en resa med tjejgänget. På den resan är det och si och så med nyttigheter. I september ses vi nog på F&S!!!
  Men visst är det gott att ta vara på livet.
  Såg vad du önskade dig i present och det värmde för jag kände ju i alla fall en av dem du tänkte på.

  Kram
  annika

 • Reply
  Vardagslycka
  29 juli, 2013 at 7:44 f m

  Heeeej raraste du! Åh, vad länge sedan jag skrev något här hos dig men jag brukar kika in ändå även om jag inte lämnar något spår efter mig:)
  Det låter som ni har haft härliga dagar med mycket skoj! Och bilderna från din fest är ju så fina och så gulligt av dig med insamlingen istället för presenter!!!
  Här är det högsäsong just nu och butiken finns med mig så gott som dygnet runt;)Trots att det är 7:e sommaren med butiken så blir jag lika glatt överraskad varje dag över att det kan komma såååå många besökare till oss!
  Önskar dig fortsatt sköna sommardagar och kvällar!
  Kraaam Carina

 • Reply
  Lallbacken
  29 juli, 2013 at 1:09 e m

  hej katarina
  men oj så mysig fest du hade ;)!!!!
  stora grattis i efterskott.
  och vad bra att ni fick ihop så mycket pengar till rosa bandet!
  hoppas du får en fin vecka
  mia

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  29 juli, 2013 at 3:13 e m

  Jag började jobba idag efter 5 veckors semester och än har jag inte börjat träna. Men jag känner att lusten finns så jag får se om jag börjar denna vecka eller om jag mjukstartar med bara jobb denna vecka och lägger på träningen till nästa. För visst har det blivit både för mycket gott att äta och drick under semestern 😉

  Kram Helén

Leave a Reply