Vi blev galna!!!

Hallå där ute i cyber!!
Jag har inte gått under jorden eller glömt er!
Jag och M blev bara en smula galna och bokade huxflux en restresa.
Vi har länge sagt att vi måste bli lite mer spontana och njuta lite mer här och nu…
… så vi tänkte att det här var en bra start..;)
I början av förra veckan började vi plötsligt kika på resor och hela kvällarna gick åt till ett frenetiskt letande. I torsdags bokade vi på oss på en sista minuten till Turkiet och anlände hit i söndags.
Hotellet utlovade gratis WiFi….
hmmm…ja det stämde ju men den funkar inte så bra så min tanke om att ligga lite lojt vid poolen och läsa fina bloggar…ja det fick jag läggga på hyllan..
Får helt enkelt läsa ikapp hos er då jag kommer hem.
Hur som helst har vi det toppen!
Allinclusive och vi gör inte ett dugg.
Haha…fast vi konstaterade att vi nog måste börja bli gamla..
Barnen är ju för katten hemma själva och är dessutom hundvakt…
Vi tycker lekledarna spelar för hög musik och vi går och lägger oss alldeles för tidigt…haha..
Är inte det ett ålderstecken??
 haha…
Vi gillar ju hålligång men när musiken är så hög att man måste skrika till varandra så blir det efter 3 timmar liiite jobbigt… tur att man kan dra sig undan till det underbara havet..;)
Jag återkommer med bilder å så då vi kommit hem igen.
Puss på er och ha det så bra tills dess…
Det kommer ta flera veckor att läsa ikapp hos er alla fina bloggvänner..
Katarina
resor

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Maria
  5 september, 2013 at 9:34 e m

  Härligt att få vara lite smått galna!
  Ha det så himla underbart och njut av varandra!
  Kram /Maria

 • Reply
  Villa Björkenäs Backen
  5 september, 2013 at 9:38 e m

  Då vet jag vart du här tagit vägen hihii….:)
  Tänkte på dig precis idag att jag måste Maila dig 🙂

  Härligt ! Härligt ! Det gjorde ni så rätt i.
  Tänk så skönt. Bara vara…hmmm jag vill också 🙂
  Men jag får nog hålla mig för målarfärg och brädor ett tag till eller hur ? 🙂

  Ha nu aldeles Härligt där ! Njut !!!!

  Vi hörs sen fina du när du kommer hem ! Må så gott ! Kram från mig

  ps. gillar det där att vara spontan 🙂

 • Reply
  Sabelhagens Olivlund
  5 september, 2013 at 10:36 e m

  Så härligt! Det gjorde ni rätt i:)
  Ha en fortsatt underbar resa.
  Kram Maria

 • Reply
  ♥ Villa Tretton ♥
  5 september, 2013 at 11:05 e m

  Det tycker jag ni gjorde alldeles rätt i, härligt för er:-)
  Ha ni en fortsatt fin semester & njut!

  KRAM

 • Reply
  Titta in hos Thess
  5 september, 2013 at 11:13 e m

  Men så härligt !!!!
  Ålderstecken eller inte……i mina öron låter det som rena himmelriket.
  Ha nu en fortsatt skön semester.

  Kram Thess

 • Reply
  Välkommen Hem!
  6 september, 2013 at 12:34 f m

  Jag stod just och tänkte på dig och tänkte faktiskt ”nä, hon måste ha massor att göra på jobbet och så, hör nog av sig till helgen…” Haha! Så bra att du har det ännu bättre än så och ligger troligtvis på playan med en drink i handen! So nice!
  Du, tror banne mig att det måste vara ett ”ålderstecken” det där, hihi! Så där exakt kände jag också när vi var på kryssningen i somras och de skulle spela livemusik och prata i micken om lekar och skit, döööööhögt! Tänkte att ”-nej fy katten, ska det vara SÅ HÄR i en hel vecka, då kliver jag av!” och jag gnällde och ojade och ett tag trodde jag att jag skulle be dem att sänka….! Helflängt!
  Hoppas få höra från dig snart vännen, men tills dess: NJUT och ha det gött!
  KRAM! Judita

 • Reply
  Välkommen Hem!
  6 september, 2013 at 12:35 f m

  Jag stod just och tänkte på dig och tänkte faktiskt ”nä, hon måste ha massor att göra på jobbet och så, hör nog av sig till helgen…” Haha! Så bra att du har det ännu bättre än så och ligger troligtvis på playan med en drink i handen! So nice!
  Du, tror banne mig att det måste vara ett ”ålderstecken” det där, hihi! Så där exakt kände jag också när vi var på kryssningen i somras och de skulle spela livemusik och prata i micken om lekar och skit, döööööhögt! Tänkte att ”-nej fy katten, ska det vara SÅ HÄR i en hel vecka, då kliver jag av!” och jag gnällde och ojade och ett tag trodde jag att jag skulle be dem att sänka….! Helflängt!
  Hoppas få höra från dig snart vännen, men tills dess: NJUT och ha det gött!
  KRAM! Judita

 • Reply
  Linda
  6 september, 2013 at 8:33 f m

  Vad härligt med spontanresa. 🙂 Ibland längtar jag tills barnen kan vara hemma själva. Som det är nu så kan ju Mannen och jag inte ens ta en spontantripp ned på stan. ;0)

  Ha det så gött i solen!
  Kram Linda

 • Reply
  Anneli
  6 september, 2013 at 9:13 f m

  Åh, vad skönt….och skoj!
  Tänk om man kunde vara lite mer sådär spontan ibland ändå.
  Men man tänker ju alltid nä, det går ju inte…………….

  Önskar er en fortsatt fin semester.
  Kram Anneli

 • Reply
  dnyahuset
  7 september, 2013 at 9:14 f m

  Vilken underbar idé, att bara dra! Hoppas ni har det bra trots skrikande och hög musik.

 • Reply
  Hemma på Sjuan
  9 september, 2013 at 1:47 e m

  Härligt! hoppas ni har det bra på er resa! Kramis Suss

 • Reply
  Ekenäsliv
  10 september, 2013 at 3:12 e m

  Å fina fina du!!
  TACK för alla varma ord, det värmer gott… Och jag vet att jag oroar mig lite i onödan… Men det har varit liiiiite mycket på sistone både på jobbet och med allt byggande så min energi har sinat en del.
  Önskar verkligen vi kunde dra iväg så där men vi har varken semdagar eller ekonomi till det nu. Kanske när Tyra är i era barns ålder, hi hi;-)
  Nåväl, ibland är det så, det går upp och det går ner. Försöker göra det bästa av allt just nu. Marcus fick lov att ta några semdagar nu från nästa års så han kan komma undan lite med garaget. Så länge han måste bygga som en tok måste ju jag sköta allt annat och det blir ibland lite mycket. O så jobbar jag heltid som jag ju inte gjort på många år.
  Så jag är väl i nån invänjningfas nu antar jag.
  MEN, nog om detta. Det blir bättre:-)
  Jag ser verkligen fram emot att ses, och det är ju inte så länge till ju!!!!! 🙂
  Ha det fint nu brownie;-)
  Varma kramar till dig!
  Anna

Leave a Reply