Key West

Jag har en dröm…
Godmorgon!
Jag har som många andra en dröm om att åka till USA.
Självklart lockar New York eftersom alla som har varit där säger att det är magsikt och beroendeframkallande. Men då ett par av våra vänner berättade om Key West
Ja då tändes något inom mig… en stark längtan efter att få resa dit. 
Man ska tydligen absolut bila dit för själva resan är en upplevelse i sig.
Mysiga små samhällen och ljuvliga stränder….
Det var Key West som gav mig inspiration till vinsten.
I dag är också sista dagen ni kan vara med i min utlottning.
Fram till kl. 18 går det bra att skriva en kommentar här.
Därefter drar jag 3 st vinnare som får varsitt kuddfodral.

Bilderna från Key West lånade från nätet
Ja om Fjärilshotellet på Solnedgångsgatan verkligen fanns..
Ja då är det absolut där jag skulle bo..;)
Kika in senare ikväll så får ni se vilka som vann.
Ha en fin dag!
Kram Katarina
Inspiration

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  9 april, 2014 at 10:41 f m

  Hej sockersnäckan!!
  Ja men ta mig med säger jag bara!!!!!!
  Och med tanke på nyheten om att kvinnor som solar lever längre så kan jag åka i morgon ;-))
  Hörde på radion i morse :
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5831839&playaudio=4913714

  Hoppas du sovit gott vännen!
  Jag hade gärna sovit ett par timmar till kände jag… när kl ringde 05:02 zzzzzzzzzzz…

  Ha en bra dag o hoppas jag vinner!!!!!
  Kramar Anna

 • Reply
  Villa Björkenäs Backen
  9 april, 2014 at 11:42 f m

  Du , nu fick du ju mig att drömma bort mig dit !
  Tänk om man kunde strunta i ett tag att köpa dessa färghinkar, spikar,regler mm…
  Hmmm jag vill men jag kan väl vänt ett år till ! 🙂
  Har du planer att komma till Maries Loppis ?
  Eller får vi komma att hälsa på er ? 🙂

  Ha en fin dag söta du ! Kraaam

 • Reply
  Marlene
  9 april, 2014 at 12:14 e m

  Klart du ska åka till USA!
  Du flyger till Orlando och hyr en bil som tar dej genom Everglades och ner till Key West. Där finns massor med små ställen att bo på, inget behöver bokas i förväg. På flera ställen kan man simma med delfiner… Sen flyger du till New York och tar några dagar med sightseeing och shopping 🙂

 • Reply
  Njut Av Livets Goda Ting
  9 april, 2014 at 12:40 e m

  Men vilka underbara bilder 🙂 verkligen ett ställe man vill åka till, NU!
  Jag har varit i New York och kan bara säga som alla andra. Jag blev totalförälskad i denna stad och måste absolut åka dit igen.
  Kram kram på dig.
  Jessica

 • Reply
  hemma hos lilla mej
  9 april, 2014 at 4:09 e m

  Underbara bilder ,vilket ställe ja dit vill man ju åka nu .Å vad spännande håller alla tummar och tår att jag blir lycklig ägare till en så ljuvlig kudde .Ha det gött raring .Kram Rita

 • Reply
  Dagdrömmar och verklighet
  9 april, 2014 at 6:00 e m

  När jag o sambon var i USA var vi just i ny o key west, vi flög till ny, var där några dagar o tog sedan ett inrikesflyg till Miami varifrån vi sedan tog några dagar o bilade till key west innan vi flög hem från Miami. Det är billigt med inrikesflyg i USA så det kan jag rekommendera!! Lite trixigt att hitta flygbolag där du kan boka tur o retur biljett från olika städer men det går! Vill ni boka boende i Miami har jag ett bra tips som var billigt, fint o låg precis intill Miami beach!!!

  Kram malin

 • Reply
  HOUSE of ADELA
  9 april, 2014 at 6:04 e m

  Ja jag vill också med!!
  Vi tar väl med de 3 fyrfota med??=)

  Kramar
  Adela

 • Reply
  Vikeskärs hem och ting
  9 april, 2014 at 7:54 e m

  Key West är jättefint, och jaa man måste bila det, man måste uppleva alla broarna 🙂
  Solnedgången där är bland de vackraste jag har sett. Den glömmer jag aldrig.
  Kraam

 • Reply
  Lena
  9 april, 2014 at 8:12 e m

  Ja, visst är det så, NY är beroendeframkallande! Har inte varit i Key West, men däremot Key Largo. Vi orkade inte åka hela vägen ut utan stannade eftersom vi tyckte det var så fantastiskt där. Hade inte jätte gott om tid heller. Hoppas du når dina drömmar!

  Kram Lena

 • Reply
  Life´s Silverlining and I
  9 april, 2014 at 8:37 e m

  åh ljuvliga bilder! Vi ska ju till Florida i sommar och nu känner jag att vi måste ta en tur till key west helt säkert. Jag har beställt en väska från butiken du tipsade om förut faktiskt:) Ska bli spännande att se hur den är när den kommer!:) Vill gärna beställa fler om jag är nöjd med denna. Kram Pernilla

 • Reply
  Home2tiny
  9 april, 2014 at 9:37 e m

  Var i Key West på min road trip i USA i början på 90-talet ett fantastiskt ställe som jag mer än gärna åker tillbaka till, men just nu står NY högst på listan. Ha en skön kväll vännen. Kramisar Tina

Leave a Reply