Till sängs med Helen

I går kväll baddade jag ner mig i sängen med tända ljus,en kopp te och senaste numret av Tara.
brukar ni läsa den?
Jag köper den aldrig men nu var jag ju bara tvungen eftersom fina Helen var med.
På framsidan dessutom!
Coooolt!!
Den är duktiga kvinnan tycks ha en energi som aldrig sinar och jag tror 
ta mig tusan hon lyckas med allt hon tar sig för. 
Kanske är det för att hon bestämmer sig och sen kör hon bara..
Som hon säger i artikeln..
”Gå in för det till 100 %, tro inte att det ska vara lätt, upplev känslan av att lyckas”
Detta är ju ord som inte bara passar in på viktminskning och träning utan även i andra avseenden.
Jag testade ju 5:2…så där lite kort bara..;)
Fixade bara 2 veckor…
Inser ju att det kanske var för kort prövotid. 
Helen har ju fått övergå till 6:1 och det känns ju inte så farligt..
Hon kommer ju på Bloggeventet den 30/8..
..kanske ska fråga henne lite mer då..;)
Har du anmält dig?
Jag tror säkert det finns platser kvar och du vet väl att det inte bara är för ”bloggare”
Du hittar info HÄR.

Hur som helst så låg jag där nerbäddad, bläddrade i tidningen 
och andades sval luft från det öppna fönstret…
…Livet är ju inte så tokigt!!
Inte så tokigt alls faktiskt…och kan andra lyckas kan ju även jag det..
Man måste ju bara bestämma sig…eller hur??!!
Kanske ska jag ta tag i det där med 5:2 igen…fast på ett helt annat sätt…
På mitt eget sätt…
Om jag testar det som snurrar i mitt huvud och det funkar lovar jag att berätta för er senare i höst..

Det var så mysigt att krypa ner så där lite halvtidigt på kvällen så jag tror jag ska göra det ikväll med.
Köpte mig ju en ny bok av Sofie Sarenbrant i går och jag längtar efter att
 få sjunka in i en ruskig värld av mord och intriger…
Det är 4.e boken jag läser av henne och jag gillar dem verkligen
Gillar ni deckare?
Kram Katarina
boktips

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Helenas enkla vardag
  13 augusti, 2014 at 8:12 e m

  Hej sötis! Precis så gjorde jag också igår kväll. La mig med Helen och förundrades över hennes energi i allt hon företar sig. Jag hade varken tända ljus eller te, bara ett glas vatten. Hann inte läsa hela artikeln heller innan jag somnade. Jag skulle också vilja köra min egna variant. Vi kanske kan diskutera det över en fika ngn dag.
  Kram helena

 • Reply
  Pia Gustafsson
  13 augusti, 2014 at 9:15 e m

  Det ser verkligen mysigt ut att krypa ner så där tidigt och läsa lite innan man somnar. Vilken snygg sänggavel… Jag gör sällan så tyvärr. Men det där med att bestämma sig och sen lyckas är ju toppen-tankar, jag har ju bestämt mig att minska på kolhydrater och det fungerar bra, känner mig stolt över mig själv eftersom jag verkligen är duktig med kosten. Kraaaam Pia

 • Reply
  Lena
  13 augusti, 2014 at 9:20 e m

  Heja heja! Tack för att du sprider. Vi vill så gärna att vi kan skicka en stor sudd pengar till Barncancerfonden!

  Ja, hon verkar oerhört driven Helen. Och hon är så mysig. Ska bli kul att träffa henne igen! Och dig så klart 😉

  Kram Lena

 • Reply
  Channal
  13 augusti, 2014 at 10:14 e m

  Den tidningen köper jag då o då! Gillar deras korsord! Lagom för mig!

  Bra jobbat av Helen! Så snygg!! Blir lite sugen på 5:2!

  KRAM!! Anna

 • Reply
  Annika Hörnhuset
  13 augusti, 2014 at 10:24 e m

  Hejsan!
  Visst kan man prova 5:2 men man ska se detta som ett sätt att leva även framöver, nja jag vet inte jag. Har testat och mådde inte bra under de 2 dagarna. Har nu försökt med att ta bort kolhydrater till en viss mängd. Dvs: äter inte pasta, potatis, ris eller vitt bröd annars äter jag allt som vanligt. För 3 veckor sedan stod vågen på 3,5 kg mer än vad den gör i dag =) Det fina är att kilona har försvunnit från rätt plats också, magen =)
  Kramen
  Annika

 • Reply
  Milla
  13 augusti, 2014 at 11:03 e m

  Jag läser Tara ibland, och igår kväll skulle jag också läsa om Helen men somnade, är skapligt trött med nya jobblivet! Maken körde 5:2 från mitten på april och fram till semestern, det var tufft i början men det gav verkligen resultat. Jag ska ge mig i kast med GI-kosten igen, mår så himla mycket bättre av den. Jag ser det som att man inte skippar saker, utan byter ut och lägger till en massa gott, tex massa grönsaker. Vi får väl peppa varann här i bloggvärlden. Och tänk snart är det bloggeventet!! kram Milla

 • Reply
  Stina I Söder
  13 augusti, 2014 at 11:04 e m

  Så kul! Jag måste köpa Tara. Påminna funkade 5:2 förra hösten och nu blir det nya tag igen. Rosé och grillfluffet ska bort. Spännande att höra vad du tar dig för! Kram

 • Reply
  Vikeskärs hem och ting
  14 augusti, 2014 at 5:58 f m

  Det är jättemysigt att krypa ner så där lite tidigare, jag gör det praktiskt taget varje dag,eftersom jag värderar sömn så himla mycket. Man somnar gott efter kvällsläsning.
  Kram

Leave a Reply