Ett bortglömt rum

Hoho…är ni vakna?
Här har våra gäster åkt hem och vi har gått vattningsrundan ute.
I morgon ska det tydligen bli över 30 grader varmt så det är ju tur att vi bara ska vara hemma..;)
Vi har kunnat sitta ute hela kvällen och vi pratade bla om hur himla bra det är att det är så här varmt ute nu… För då kommer man ju verkligen älska då det blir svalare så man får sitta ex. här..
….i det bortglömda rummet..;)
Nu skulle jag gärna ha sol o värme 10 månader om året...men nog är det liiite mysigt med frisk och klar luft och tända ljus i mängder….???
Har ni något bortglömt rum så här på sommaren?
Kram Katarina
vardagsrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  23 juli, 2014 at 11:19 e m

  Heeeeeeeej gullstrumpa!
  Men inte ser det rummet bortglömt ut inte. Ja, du kanske mer menar att man inte använder rummet för att man sitter ute och gör annat om kvällarna? 🙂
  Ja, det gäller att ta vara på tiden o värmen onekligen, för det är inte lång tid som vi har såå varmt i det här landet.
  Köpte två till såna där bordsbensljusstakar i lördags… de liksom ville följa med bara, de är verkligen charmiga och jag vet ju att du har lite mani på dem;-))
  Suss gott vännen! I kväll ska jag nog gå o lägga mig liiite tidigare o inte vid två;-)
  Kraaaaamar Anna

 • Reply
  Mimmi
  24 juli, 2014 at 7:36 f m

  Ja, visst är det helt fantastiskt med denna värmen som ger magiska kvällar. Högsommar mellan maj till september vore det optimala, men sedan kan ha årstidsväxlingen. Hemma hos oss är det inte bara ett rum som är bortglömt utan hela huset. Det är uteliv som gäller när det är sådant här väder. Dock fyndade jag lite nya handdukar och lite ljuslyktor på rea som får ligga till sig till dess man går in igen.

  Ha en skön dag!

  /Camilla

 • Reply
  Hemma på Sjuan
  24 juli, 2014 at 7:59 f m

  Förstår att ni tillbringar er tid i uterummet nu. Här har vi tyvärr inget sådant… (eller pool som också är en dröm) så vi sitter ute på altanen tills det blir kyligt sen blir det tv-rummet med dörrarna öppna så inget bortglömt rum här 😉
  Såå fint hos er, kram Suss

 • Reply
  ETT RÖTT MONOGRAM
  24 juli, 2014 at 10:15 f m

  Gympa i pollen, smart! Och jag tycker rummet bara ser ut som det sommarslumrar lite medan ni plaskar i poolen. Njut och ha det gott.
  Kramar/AM

 • Reply
  kustnära
  24 juli, 2014 at 10:15 f m

  Eftersom vi spenderar den mesta av vår lediga tid vid havet så blir vardagsrummet här också ett bortglömt rum, men snart kommer vi att nyttja det till fullo igen med mängder av ljus och härlig brasa i öppenspisen. Här har vi haft klass 1-varning hela veckan för tropisk värme och idag gick SMHI ut med klass 2 varning så nu blir det havet som blir vår räddning.+25 i vattnet på det djupa är inte helt fel.

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  24 juli, 2014 at 12:31 e m

  Jag verkligen älskar sol och värme, men en dags mulet skulle inte göra något så man kan få vara inomhus med gott samvete. En dag i alla fall, sen får det blir fint och soligt igen 🙂
  Kram Helén

Leave a Reply