Jag kanske slipper byta namn tack vare Lyko…;)

Godmorgon!
Fredag… om du jobbar får du kanske i alla fall helg nu snart..
Jag går ju som många andra regelbundet i väg och färgar bort den där konstiga grå färgen som liksom smetar ut sig över huvudet…fattar inte vart den kommer ifrån?? 
Jag har då aldrig bett om grått..;)
Hur som helst så slingar jag håret eftersom det döljer utväxten lite bättre om man har slingat hår.
Varannan gång bleker jag slingor och varannan gång färgas bara utväxten.
Det har funkat jätte bra i flera år men nu börjar jag bli lite orolig.
Det började med en liten tuss..som min frissa sa var nytt hår som var på utväxt…sen blev det mer och mer..
Nu är det längs hela benan uppe på huvudet.
Håret har verkligen gått av….ca 7 cm…det smälter ju in i det andra håret men tänk om allt hår på hela huvudet skulle gå av där…då skulle jag ju se ut som Pigge Igelkott…
Eller tänk om bara håret uppe på huvudet går av…då får jag ju hockeyfrilla A´la 80-tal…
 Just för tillfället använder jag vanligt billigt schampo som man köper i mataffärerna.
Förr var jag alltid supernoga och köpte hos frisören.
Nu har jag börjat fundera på om jag kanske borde investera i ett riktigt bra schampo för skadat hår.

Jag har hittat en sida på nätet som har aaaallt!
Joico och Matrix har jag testat och båda de märkena är verkligen jäte bra.
De finns ju för alla hårtyper så det är bara att välja och vraka. 
Moroccanoil däremot har jag bara hört talas om och det ska tydligen vara jääätte bra.
Nu får man dessutom med en speciell olja som min dotter tjatar hål i huvudet på mig om att den är så bra.
Du hittar till schampot på lyko.se
Himmel vilket stort sortiment de har!
Det är bara och klicka i sina önskemål så får man massor att välja bland.
De har inte bara på hårvård utan även, hudvård, smink, löshår mm…
Å det är ju verkligen sååååå bekvämt att bara sitta hemma och klicka i
 vad man ska ha så man slipper jaga stan runt efter rätt märke.

HÄR kan du dessutom läsa en massa bra i deras Magazine..;)

 Är du duktig på att ta hand om ditt hår?
Eller gör du som jag gjort…köper billigt schampo på ICA?
Jag ska verkligen unna mig själv lite bra kvalité 
så kanske jag slipper förvandlas till Pigge i alla fall.
Ha en toppen dag!
Kram Katarina
badrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  ETT RÖTT MONOGRAM
  25 juli, 2014 at 10:20 f m

  Bra tänkt om schampot, jag tror man får vad man betalar för. Handlar det mesta på Lyko, snabbt och bra. Och ofta fina priser. Hoppas tussarna upphör om du byter schampo.
  Kramar/AM

 • Reply
  Sofi
  25 juli, 2014 at 10:40 f m

  Hej vännen!

  Ert badrum är ju en dröm!!!!
  Har blivit så inspirerad så nu ska jag piffa lite i ett av våra tråkbadrum:)
  Jag är bra på att ta hand om mitt hår ibland:) Använder moroccanoil varje gång jag tvättat håret, är beroende av det:) Däremot använde jag ett väldigt dyrt schampo tidigare som inte alls passade mitt hår så nu kör jag på billigt skit igen:)

  Nä nu måste jag göra i ordning mig. Ska träffa en kompis på stan (årets varmaste dag, hur tänkte vi!;)

  Ha en fin varm dag!

  Kram på dig!

  P.s Ska vi försöka få ihop en fika på stan snart? Skulle behöva lite hjälp med min kamera av er experter med:)

 • Reply
  ♥Linda♥
  25 juli, 2014 at 10:44 f m

  Hallå!

  Jag handlar också en hel del på Lyko. Smidigt. För ett år sedan ca, så började jag också använda lite mer vårdande produkter till mitt hår. Schampo och balsam med lite bättre kvalité, hårolja och inpackning. Jag är jättenöjd med det för nu är mitt hår betydligt mer lättskött och blankare. Dock har även jag problem med det där grå du pratade om… Jag har inte heller bett om det ?!? Och ändå envisas det…

  Ha en fin dag och du, ditt badrum är som en dröm!
  Kram!

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  25 juli, 2014 at 3:34 e m

  Vilket badrum ni fått till. Såååå vackert! Där inne skulle jag lätt kunna tillbringa timmar med att fixa håret 🙂
  Jag använder Moroccanoil och har gjort det i snart två år nu. Jag kan ju inte annat än hålla med i lovsången. SÅ himla bra. Jag behöver inte alls klippa topparna lika ofta som tidigare, de blekta slingorna mår toppen. Drygt är det också! Jag köpte sådana stora pumpflaskor som du har på bilden i september 2012!!! Alltså nästan 2 år sen, och de har precis nu tagit slut nu så jag har fått köpa nya. Så även om det kostar en slant är det såååå värt det! Men ta inte för mycket schampoo, då kan håret bli segt. Och det skummar inte så jättemycket så bli inte orolig för det. Två pump tror jag gott räcker till ditt hår. Jag tar två pump och lite till och mitt hår sträcker sig 15 cm nedanför axeln. Om du har som jag, fint skandinaviskt hår, rekommenderar jag oljan som är ”light”, den andra kan bli för tung.
  Lycka till med ditt hår och uppdatera gärna vilket schampoo du valde 🙂

  Kram Helén

 • Reply
  jannice lindell
  26 juli, 2014 at 12:02 f m

  så underbart badrum ni har gjort… kram

 • Reply
  jannice lindell
  26 juli, 2014 at 12:02 f m

  så underbart badrum ni har gjort… kram

 • Reply
  Anonym
  26 juli, 2014 at 8:10 f m

  Hej Katarina, tack för en toppenblogg!!! Jag blir verkligen glad o inspirerad efter att ha läst din blogg, du har verkligen lyckats skapa en riktigt bra feelgoodblogg!!!
  Jag har också senaste åren haft hårstrån som inte längre växer ut till full längd på vissa ställen, man kan tro att de gått av men det kan också ha något med tillväxttakten att göra. Har inte lyckats komma på någon lösning, men om du märker någon förbättring efter att ha testat nya shampon så skulle det vara suuuuper om du kan skriva något om det!!!
  Ha en underbar helg! Kram Kicki

Leave a Reply