Min seglarkille♥

Halloj!
Här har vi landat i soffan framför en film…
(hmm som jag inte tittar på..;)
Tänkte bjuda på lite fler Ölandsbilder ikväll.
 Långt därborta ser ni ön som heter Blå jungfrun…eller ”Blåkulla”
Jag hade ingen lust att flyga dit den här morgonen så vi nöjde oss med att hoppa runt bland Raukarna i stället. För er som inte vet vad Raukar är så är det havet som bildat dessa stenformationer flera miljoner år före Kristus.
Cooolt och kalt och lite kallt var det här…
 Kvällen innan hade vi shoppat i en butik i Borgholm som heter Sea Avenue.
Den finns i flera kuststäder.
Jag har alltid gillat den marina looken.. faktiskt ända sedan tonåren.
Vi som var runt 20 för ca 20-22 år sedan minns ju hur hett och inne och bara så rätt det var med stooora sjömanskragar…haha…Nu är det kanske inte just det jag numera tänker på då jag tänker marint och seglar mode. Lite mer såhär.. som min egen seglarkille. 
Marinrandigt, rött och stickat. 
Märket på dessa plagg är Key West och även den stickade tröjan längre ner är därifrån.
Nog är det kul att shoppa kläder till sig själv?
Men lika kul är det allt att dressa upp sin man..;)
 När vi stirrat färdigt på stenarna for vi genom mysiga små fiskebyar…
 …hittade små svalungar som väntade på mat…
 Fotade små söta fiskebåtar..
Visst ser de ut som små leksaksbåtar?
Så kom vi till Ölands Norra udde och fyren Långe Erik.

 Strålande sol och glittrigt hav.

Ca 136 trappsteg senare var vi helt slut..
Men utsikten gjorde att det var värt det.
 Japp, dålig kondis…men vi har börjat träna nu..;)
 Ett par timmar på Böda..
hmm..eller kanske 1 timme o 20 minuter..sen kröp det liksom i mig och jag ville därifrån…
Vi åt lunch i Böda hamn…tror jag det var och sedan styrde vi tillbaks till Borgholm.
 Vissa ville gå till det uråldriga kallbadhuset och basta!!!!
 Strand Hotell Borgholm..
Där väntade jag i en solstol med en bok och ett glas rosé..;)

 Vi avslutade kvällen i solnedgången med en flaska bubbel..;)
Härliga sommarminnen att bevara i hjärtat.
♥♥♥
Katarina
kläder

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  jannice lindell
  22 juli, 2014 at 9:56 e m

  Vilka vackra bilder från er semester! Verkar vara så fint där. Kram

 • Reply
  Hemma på Sjuan
  22 juli, 2014 at 10:42 e m

  Härliga bilder, så stilig han blev mannen din! Visst blir det många underbara sommarminnen detta året, sån sommar vi har haft!
  Fin urna du köpt dig och så snyggt i ert uterum, kram Suss

 • Reply
  Titta in hos Thess
  23 juli, 2014 at 12:17 f m

  Såå härligt det ser ut vännen :)))
  Skönt med lite semester på tu man hand.

  Kram Thess

 • Reply
  Ekenäsliv
  23 juli, 2014 at 1:55 f m

  Go kväll snygging!!!!
  Men förhoppningsvis sover du nu;-)
  Det gör inte en röst i natten, men kanske borde hon ändå;-) Ja, snaaaart så;-)
  Ah, vilken pudding!! Min man skulle med kika genom lite reor på nätet men konstaterade snabbt att det gåååår inte att hitta något på typ HM till honom. Nä, kanske hittar vi något i Gtb nästa vecka:))

  Sååå fint det blev med din urna!!!! Satt som en smäck du och vilken tur att den inte kostade 1800!!!:))
  Å, jag vill med plocka fram mina urnor, meeeen vill gärna få till gardiner o så där först annars kommer det liksom ”skära” sig till mörkläggningsgardinerna vi har. De är bara för mörkläggning så översnygga är de då inte;)
  Nä, vi ska ha linnefärgade linnegardiner lite så där slarviga o skrynkliga tänker jag mig… Tror du jar fixar det;-) Men det skulle passa så bra till urnorna. Sen en korgstol vid fönstret, nån ny lampa i fönstret och ljusa fårskinn. Ser du der med;-)
  O så lite svaga blå toner på kuddar till detta. Då blir nog vårt sovrum lite mer ombonat 😉

  Men inte än, vi måste fixa bilar först… Nu ska ju båda säljas då vi hämtade M:s tjänstebil igår. O så ska vi hitta ngt passade till mig, och så måste jag ju ha en matchande väska sen ju;-) O klackaskor och fina kassar med snörhandtag du vet ha ha ha ha 😉

  Ha de så bra på jobbe och sen får du hem o ta ett dopp eller två;)
  Kraaaaaamar Anna

 • Reply
  Adela
  23 juli, 2014 at 4:46 f m

  Härligt att se bilder från fina Öland! Har inte blivit något besök där än i sommar, men den är ju inte slut än:) Alltid lika fina bilder hos dig min vän!

  Kramar
  Adela

 • Reply
  Anonym
  23 juli, 2014 at 8:01 f m

  Så fina bildet du visar och vilken stilig seglarkille du har:) Så snygg urna! Letar efter sådan men mer i krukform som jag tycker är så fint med någon fin grön växt i.
  Hihi, Böda är lite hatkärlek för mig. Älskar stranden och det fina runt i kring men skulle klara mig utan själva ”Bödacampingen”. Husvagn för mig är att kunna resa runt och se mycket. Men för stranden och solen som Öland har nu så blev ett besök hos svärmor och svärfar här perfekt nu:)

  Ha en fin dag!
  Kram fredrika

 • Reply
  baraetthem
  23 juli, 2014 at 8:04 f m

  Men oj, vad konstigt det blev ovanför. Men det var ju bara jag med ”baraetthem” (vilket du kanske förstod) som skrev och hälsade på hos dig:)

  Kram kram

 • Reply
  ♥Linda♥
  23 juli, 2014 at 8:24 f m

  Underbara bilder! Jag har varit uppe vid Ölands norra udde flera gånger men aldrig sett raukarna. Det var inte förrän för några år sen jag fick veta att de fanns. Sedan har jag hela tiden trott att de låg på öns östra sida. Vi gjorde ett försök att hitta dem förra året men som sagt vi letade på fel kust. I år när jag tagit reda på var de fanns mer exakt var det ingen som ville föja med mig. Det var för varmt och för långt. Vi bor ju ca 2 mil söder om Borgholm. Men det har blivit en grej för mig. Jag vill se raukarna! Nästa år SKA jag dit. Ni der ut att ha haft det jättebra där o mannen dim var ju riktigt fräscht klädd 😃 Ha det så bra idag!

 • Reply
  Lena
  23 juli, 2014 at 9:10 f m

  Kul att se samma ställen genom en annans lins! Raukarna hoppade vi dock över.

  Kram Lena

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  23 juli, 2014 at 10:44 f m

  Gillar också den marina stilen, och framförallt nu till sommaren. Stilig man du har och riktigt snygga kläder.
  Kram Helén

Leave a Reply