Små söta sommarklänningar

Godmorgon!
Spinningpasset i går kväll gick så där bra ni vet som det verkligen ska göra när man kommer i gång igen..
Jag toksvettades och log nästan hela passet..kände alla 
glada små gubbar inne i kroppen som liksom rusade runt…;)
När jag tränar så virvlar tankarna runt i hjärnan och igår handlade det mest om kläder 
som jag vill komma i och vad jag ska packa med till Kreta. 
Det är länge kvar!…jag vet…
Jag är lite smått knäpp!!…..jag vet…
Det har jag ju skvallrat om tidigare..;)
Något som är perfekt att packa med på en resa är ju små söta klänningar.
Min fina Kajsa lägger nästan alla sina pengar på kläder 
och nu har hon fyndat 3 söta klänningar på Bikbok.
Eller fyndat…de var inte på rea så i hennes ögon är de nog inte fynd 
men nog är 199-299 fynd för en klänning??

Den svarta med sin djupa urringning i ryggen skulle ju vara riktigt fin till stranden.
♥♥♥
kram Katarina
kläder

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Hem & Drömmar
  26 juni, 2014 at 11:22 f m

  Hejsan Katarina!
  Så söta klänningar till en minst lika söt tjej.
  Kul med en resa till varmare bräddgrader att se fram mot. Jag känner verkligen igen det där med planering som snurrar i huvudet….men det är ju halva nöjet med en resa…förberedelserna och längtan dit.
  Sååå himla snyggt det kommer bli i ert nya badrum, kranarna och skivan är verkligen supernygga.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 • Reply
  baraetthem
  26 juni, 2014 at 11:41 f m

  Så fin Kajsa är och vilka snygga klänningar hon hittat!! Åhh vad jag kände igen mig i ”de små gubbarna” som springer i kroppen. Jag var ut på skön pw i förrgår och det kändes som om jag hade kunnat springa sträckan hur lätt som helst (vilket jag absolut inte hade klarat om jag testat, stupat som trött gris hade jag gjort) och den känsla är bra fin:)
  Vad roligt med sommarlistan, den ska absolut ta mi an! Tack för du tänkte på mig när du skickade den vidare:)

  Kram på dig!

 • Reply
  Ekenäsliv
  26 juni, 2014 at 2:33 e m

  Heeeeej stumpelumpan!!!

  Alltså… Så fin hon är eran Kajsa. Det är liksom en speciell känsla för jag kan se det här framför mig, när Tyra blir större. Redan nu är hon ju intresserad av kläder, har en bestämd uppfattning om vad hon gillar och så. Klänningar äääälsar hon!!! O hon är intresserad av smink.. 😉 På kalas kan hon få lov att ta liiite mascara på sina redan så mörka långa fransar 🙂 O hon gör det snyggt. Mamman har sagt att lite är snyggast ser du;-) Annars ser man ut som en julgran, ha ha ha. Nä bättre att testa lite än att säga nej, nej nej..
  Hälsa Kajsa att bilderna på henne är så fina och hon är verkligen jättesöt 🙂

  Hi, hi, min första tanke, ”Favoritdryck: Bubbel!!!! Ha ha ha man kan nog inte bara skriva det va?;-))) Men jag älsar bubbel, fast kanske måste man varva med lite vatten emellanåt;-)
  Jag ska försöka skriva det ikväll, undra bara om jag kan få till så fina bilder som du <3

  Menar du vecka 28? För den 5/7 har ni fest? Då fyller min lilla mamma år och vi ska dit ja. Så vecka 28 jobbar maken o lillfia o jag är hemma, du är såååå välkommen:) Stannar du en natt eller kanske två? Å, jag ser såååå fram emot att träffa dig ska du veta!!!!!!!

  Åååå, måste jobba lite till… Men vill helst hem o städa nu ha ha ha… Vi ska ha gäster imorgon o sen åker systern o jag ner till mamma o pappa på lördag. På söndag står vi på loppis, hoppas jag blir av dem lite skrot nu;-)

  Kraaaaaaaam till dig!!!
  Anna

 • Reply
  The Place To Be
  26 juni, 2014 at 4:20 e m

  Härligt att vara lite knäpp :-). Det gillas, kanske för att jag också är det hehe!

  Vilka jättefina klänningar – ja det var ju verkligen bra pris trots att de inte var på rea! Superfin är hon din dotter!

  Kram Malin

 • Reply
  Helenas enkla vardag
  26 juni, 2014 at 11:18 e m

  Så fina klänningar hon shoppat. jag älskar också klänningar, skulle kunna gå i det jämt.
  Ses i morgon.
  kram helena

 • Reply
  Lena
  27 juni, 2014 at 9:43 f m

  De var verkligen jättesöta på en jättesöt tjej!

  Kram Lena

Leave a Reply