Slappardag och hur ska man svara??

Hallå där!

Här sitter jag o har det bra..;)
En riktig slö och slappardag har vi här idag.
Ett skönt sätt att börja en ny månad på.
En långpromenad har det förstås blivit men annars har vi inte gjort något alls.
Tittat på film och nu sitter jag alltså här och njuter av ett glas rött och suger inspiration.

 Det här vinet fastnade maken för då vi var på ost och vinmässan.
Det finns i systembolagets beställningssortiment och oooo va gott det var.

Så vill jag tacka för alla rara kommentarer.
De värmer så otroligt mycket. ♥ ♥ ♥
Alla med bloggar försöker jag hinna med så gott det går att kika in till och skriva några rader.
Men ni vet hur det är..tiden räcker inte till varje dag.
Men mitt dilemma är alla ni som är anonyma. (Alltså ni utan egen blogg)
Jag blir så himla glad då ni skriver några rader för jag undrar ju såklart vilka ni är!
Jag vet inte riktigt hur jag ska svara er???
Ibland vill jag ju bara skriva och tacka men jag får ju även en del frågor som jag gärna vill besvara på ett bra sätt. Hur ska jag göra då?
Ska jag svara i nästa inlägg eller ska jag svara i kommentarsfältet i form av en egen kommentar.
Jag gjorde det i mitt förra inlägg men går ni som frågar tillbaka och läser där?
Själv går jag aldrig in i gamla kommentarsfält hos de bloggar jag läser. 
Många har ju den funktionen i sitt kommentarsfält att man kan svara direkt på en kommentar..
Men vart ställer jag in det????
Någon som vet det?

Jaja…med tanke på hur många bloggare som ses på lördag borde ju någon där veta..;)
Nu har mannen just åkt för att ”laga mat” på kinarestaurangen och jag ska nog flytta ut mig i uterummet en stund..;)
Ha en fin kväll!
kram Katarina
Du löste ju mitt problem på nolltid..;)
vardagsrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Helenas enkla vardag
  1 maj, 2014 at 7:42 e m

  Tänk vad härligt med en man som kan laga kinamat. Kommer inte ihåg hur man gör, jag tog bort mitt, men har kvar det i mobilen.
  Kram Helena

 • Reply
  The Place To Be
  1 maj, 2014 at 7:56 e m

  Jag kör WordPress så vet ej hur det funkar tyvärr.

  Vilken lyx med att få middagen serverad :).
  Kram Malin

 • Reply
  LantlivsAnette
  1 maj, 2014 at 8:04 e m

  Ohhh vad roligt att du ska var med i Dröm hem, då ska jag köpa den direkt den kommer ut, och lilla Sally som syns där också..såklart att hon ska vara med sötisen !! Jag svarar alltid på frågor i mitt eget kommentarsfält där frågan ställdes. Kraaaam Anette

 • Reply
  Rosor och ruiner
  1 maj, 2014 at 8:26 e m

  Jag vill också kika in här och säga att det var ett väldigt fint reportage! Tyckte det var väldigt inspirerande, och jag blev väldigt sugen på att skaffa pool… vilket jag blir varje sommar men sen blir det inte av, kanske för att jag då måste ta ner några träd…och jag är lite av en trädkramare..;)

  Jag har sån där funktion att man kan svara i kommentarsfältet, men fråga mig inte hur jag fick dit det… 😉 Och inte skriver jag där så ofta heller, bara om det är någon anonym som vill ha svar på något specifikt, för själv går jag nästan aldrig tillbaka och kollar om jag fått ngt svar hos andra…

  kram Gunilla

 • Reply
  Lena
  1 maj, 2014 at 8:28 e m

  Härligt att sitta så där och slappa och sippa på ett glas rött. Mysigt.

  Kram Lena

 • Reply
  Pia Gustafsson
  1 maj, 2014 at 8:39 e m

  Skön slapparstund och Kina mat.. vad gott! Jag vet inte hur man gör, jag har olika på mina två bloggar tror det har med mallen att göra kanske??? Jag ska jobba i morgon men tar ett glas rosé ändå börjar sent. Rose passar ju så bra till snö.. eller? Nej skojar bara. Kraaam Pia

 • Reply
  VÄLKOMMEN HEM!
  1 maj, 2014 at 9:34 e m

  Av dina kommentarer blir man bara så himla GLAD! Det är som att läsa en bra bok, man vill aldrig att de ska ta slut för de är så personliga och låååånga, det gillar jag!
  Är själv dålig på att svara på kommentarer mest pga. tidsbrist men även just av den anledningen du nämner… Jag bloggar ju i WordPress nu och där får man inte heller kommentaren på mail, som på Blogspot, utan jag får gå in på sidan och kika med jämna mellanrum. Lite småjobbigt att det är så där.
  Men DU! Nu ses vi snart!! Jag vet ännu inte vad jag ska ha på mig och om jag ska ta en chansning och sova kvar, får väl se om det finns rum kvar eller om nån vill dela. Det löser sig säkert.
  Kram!!!
  Judita

 • Reply
  Hem & Drömmar
  1 maj, 2014 at 9:48 e m

  Hejsan Katarina!
  Sååå himla kul med repotaget i drömhem, ska köpa tidningen direkt den kommer till butiken. Men jag förstår vad du menar med att kanske inte du inspireras lika mycket av ditt eget hem som de andras i tidningen. Men jag kan garantera dig att jag inspireras massor av dig och ert fina hem :).
  Vet inte riktigt hur man ska göra med det där att svara på frågor. Själv läser jag heller aldrig ett gammalt kommentarsfält.
  Kul med ett nytt vintips, har skrivit upp det och ska beställas.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 • Reply
  Adela
  1 maj, 2014 at 10:26 e m

  Å jag skall också rusa och köpa tidningen då och jag är säker på att jag kommer att oooooaaaa mig en hel del!:) Lilla söta ♥ sally med, så kul att hon också är med!
  Vilken mysdag du har haft! Jag har varit så himla effektiv idag så nu är jag trött;))

  Kram
  Adela

 • Reply
  Life´s Silverlining and I
  1 maj, 2014 at 11:33 e m

  Vilken skön dag och så mysigt du har det där hemma! Så nu är det med alltså!? Jag ska genast köpa tidningen:) ang kommentarer så kan du gå in i inställningar under kommentarer och välja inbäddat tror jag det heter så får du så att du kan svara under varje kommentar. Jag har så. Kram Pernilla

 • Reply
  baraetthem
  1 maj, 2014 at 11:41 e m

  Heej!
  Jag blogga i blogspot så då svarar jag på kommentaren och de får ett mejl om det. Funkar finfint! Vet inte hur jag skulle göra annars..
  Jag har också haft en jätteskön och soft dag. Men skulle nog vilja att det blev lite varmare och soligare igen så jag fick en liten energikick igen och fick vara ute mer!

  Kramar

 • Reply
  hemma hos lilla mej
  2 maj, 2014 at 8:52 f m

  Å vilken härlig dag du har haft .Bara så himla gott med slappar dagar i bland . Härligt med reportaget .Kram Rita

 • Reply
  Maria
  2 maj, 2014 at 10:08 e m

  Jag svarar de anonyma under deras kommentarer hos mig, med ”svara- funktionen”.
  Ett rött vin från Abdyika drack vi på en restaurang här i Uppsala, jättegott! det är lite kul, för mannen känner igen de som har vingården, faktiskt. De bor i Uppsala. Vet inte om de äger hela gården själva eller hur det är, men ändå 😉 Har också funderat på att beställa. Jag beställer ofta viner ur beställningssortimentet, faktiskt.
  Kram/maria

 • Reply
  evalevabo
  3 maj, 2014 at 8:33 e m

  Så fint du har. Fräscht snyggt.
  Första gången inne här.
  Ha det bra
  Eva

Leave a Reply