Den där lilla pricken över i:et

Använder ni mycket smycken?

Jag har inte gjort det förut…
Ja alltså lite har jag ju haft förstås.
Alltid pärlor i öronen och vigselringen men förutom det..
Jo några halsband har jag ju i min ägo som jag förstås använt.
Jag har alltid velat använda mer men inte känt att det varit något jag prioriterat att lägga pengar på.
Men den där helgen i Maj….då jag shoppade med Tina och Helena i Göteborg en hel helg….ja då hände nåt med mig och jag kände att det var dags…
De där båda bönorna som jag nu åker på spa med är ju något av experter på outfits
 som de alltid matchar med snygga accessoarer. 
Jag vill ju naturligtvis inte vara sämre så lite nytt ”krafs” har jag allt letat på.
Men O´my O´my vilken djungel det är.
Det finns ju precis HUR mycket som helst att välja mellan.

Å när man går där och tittar och provar, smackar och suckar…

Ja då vaknar det där habegäret till liv i en.
Som att vara liten och stå i en karamellbutik.
En sån, en sån och två sånna..;)

Så har jag blivit fin om tassarna..;)

Lägger ni pengar på smycken/bijouterier/krafs eller vad du nu vill kalla det?
Jag försöker bli bättre på det..så försöker jag bli bättre på att verkligen använda dem och inte låta dem ligga i en låda. Jag har en tendens att ta samma varje dag så jag tränar på det med…
…att variera..;)
Ha en mysig kväll!
Jag ska packa det sista och försöka lägga mig tidigt..
 ,,,med ett konstigt förväntansfullt pirr i magen…;)
Kraaaaaam Katarina
accessoarer

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Vikeskärs hem och ting
  23 oktober, 2014 at 8:03 e m

  Ojaaa, eftersom jag jobbar med smycken så köper jag väldigt mycket 🙂
  Fint du hittat, Kram

 • Reply
  Lena
  23 oktober, 2014 at 8:07 e m

  Jag är typ likadan… anävände sällan eller aldrig till för något halvår sedan. DÅ hände något med mig också, jag började också använda mer smycken. Armband, halsband you name it. Lägger inga stora summor på det, men lite bling bling är ju aldrig fel.
  Ringen var kanon förresten….
  Ha en fin kväll.
  Lena

 • Reply
  Villa Carl Larsson
  23 oktober, 2014 at 8:45 e m

  Tjusigt och vilka naglar. Önskar jag kunde ha sånna, men mitt jobb kräver kort, rent och inget nagellack så därför blir det aldrig att man gör det. Tyvärr!! Förut använde jag massvis med smycken. Varierade mellan olika outfits. Ja när man var ute i krogsvängen skulle man nästan kunna säga. Men sen så hände det nåt. Jag la av. Det var nog efter högskolestudierna. Sen fick jag barn och det har nog också varit en bidragande orsak. Men det är ju hur snyggt som helt med smycken och sjalar. Det piffar upp. Precis som med inredning. En pläd och kudde i soffan och det hela blir så mycket bättre. Eller hur?! 🙂
  Får nog också ta och försöka bli bättre på det där.

  Kram Josefin

 • Reply
  Annas skattkammare
  23 oktober, 2014 at 9:59 e m

  Känner igen mig väldigt mycket, jag är också dålig på att unna mig smycken och saker som piffar upp mig lite, men när jag väl hittar en ring/ ett par örhängen jag verkligen gillar använder jag de flitigt i flera år.
  Önskar en fin helg!
  Kram Anna

 • Reply
  Hem & Drömmar
  23 oktober, 2014 at 10:01 e m

  Så himla kul ni kommer få och vilket drömställe ni ska besöka, ser hur lyxigt ut som helst. Det där med smycken är jag dålig på men tycker det är sååå snyggt på andra…när jag själv därimot sätter på mig något utöver det vanliga känner jag mig som en julgran ;).
  Ha nu en underbar helg, kramar Ing-Britt

 • Reply
  Maria
  23 oktober, 2014 at 10:09 e m

  Fina naglar och smycken!
  Jag har mängder, verkligen mängder med smycken… De allra allra flesta har jag gjort själv 😉 🙂
  Ha nu en riktigt fin helg tillsammans!
  Kram/Maria

 • Reply
  Titta in hos Thess
  23 oktober, 2014 at 10:32 e m

  Jo jag är en riktig smyckes människa !!
  Och framför allt när det kommer till halsband = )
  Känner mig till och med lite naken om jag glömt halsband…vilket tjejerna på jobbet tycker är vansinnigt kul ; ))
  Hoppas nu att ni får en riktigt fin och rolig helg.

  Kram Thess

 • Reply
  Pia Gustafsson
  23 oktober, 2014 at 10:39 e m

  Men så snygg lilla du ska vara.. Klart att du ska vara det… Jag har mina perioder ibland så hänger jag på mig lite och ibland har jag bara min guldkedja runt halsen. Är sugen däremot på att fixa naglarna så där läckert och kvinnligt. Kraaaam Pia

 • Reply
  Mittgodastefinaste
  23 oktober, 2014 at 10:50 e m

  Jag är riktigt dålig på att unna mig att köpa smycken, men om jag nån gång så brukar jag främst falla för armband!

  Önskar er tre en underbar helg! Kram Jenny

 • Reply
  Hemma på Sjuan
  23 oktober, 2014 at 11:25 e m

  Jodå lite smycken köper jag men önskar jag kunde köpa mer… Vilken härlig helg ni har att se fram emot. Kram Suss

 • Reply
  Channal
  24 oktober, 2014 at 12:06 f m

  Vackra smycken! Jag tycker att det är jättekul med smycken. Men jag satsar på fina lite dyra som aldrig blir omoderna. Som mina Daisy från George Jensen fick jag när jag fyllde tio. De använder jag än i dag fyrtio år senare. Efva attling gillar jag också.

  KRAM Anna

 • Reply
  The Place To Be
  24 oktober, 2014 at 12:17 f m

  Jättefina! Jag älskar smycken! Men det går i perioder om jag änvänder dem :-). Men jag har ett gäng om man säger så!

  Kram kram Malin

 • Reply
  Helenas enkla vardag
  24 oktober, 2014 at 12:22 f m

  Ha ha vad snygg du kommer vara!! Har precis kommit hem från Örebro. Nu ska jag packa det sista innan sängen väntar.
  Ses i morgon bitti.
  Kram kram Helena

 • Reply
  No34
  24 oktober, 2014 at 9:19 f m

  Älskar smycken , speciellt ringar och armband och gärna många samtidigt….! Ha det nu riktigt mysigt i helgen med de andra brudarna!
  Kram Kate

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  24 oktober, 2014 at 3:31 e m

  Jag är väl sådär…. Jag har min förlovnings- och vigselring och ringen jag fick när jag fyllde 40 på vänsterhanden. Sen varierar jag med ringar på den högra, fast jag har ju klart mina favoriter som åker på oftare än andra. Alltid örhängen, men varierar mest mellan 3-4 favoriter. Halsband har jag oftast, men samma där, jag har några favoriter jag varierar mellan. men det innebär inte att jag inte har mycket krafs, för det har jag. Men de ligger mest i lådan… Men det är kul och vackert med smycken, så heja dej som utökar ditt intresse 🙂
  Kram Helén

Leave a Reply