En stor elefant

 Hej hej!
Hoppas ni har en härlig helg!
När vi var i Thailand för 10år sedan köpte vi en stor elefant..
Kommer ni i håg hur populära de var?
Den där elefanten ställdes undan efter något år  men nu har han fått komma fram igen.

 Stor och fin är han…och betarna är av trä.
Dessa saker man köper på resor som blir så fina och personliga detaljer hemma är ju samtidigt så fina minnen och bär ofta på en historia. Min elefant har ingen spännande historia mer än att jag släpade hem honom från en marknad i ösregn och fick forsla hem honom i handbagaget.
Jag var ju sugen på att ändra lite i badrummet så där får han bo nu ihop med ljuslyktan från Oi Soi..
Har ni många resminnen i er inredning hemma?
Tjingeling
Kram Katarina
badrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Lena
  28 september, 2014 at 11:00 f m

  Så fin elefant! Åh, de där inredningsdetaljerna är de bästa. Jag har absolut såna. Det kommer ett inlägg i veckan om nåt jag trott att jag slängt, men som jag hittade häromdagen. Jag blev så lycklig!

  Kram Lena

 • Reply
  Channal
  28 september, 2014 at 11:17 f m

  Den passar perfekt där! Får se vad du tar med hem från Kreta. När jag är utomlands köper jag bara magneter o samlar på kylskåpsgaveln. Innan tog jag hem saker som såg så fint ut på semestern eller smakade gott! Sen när jag kom hem fattade jag ingenting! Ouppdruckna likörer o annat krafs dammar i ett skåp! Varför är det inte lika fint o gott när jag kommer hem?

  Njut av sol o hav! Kram Anna

 • Reply
  Välkommen Hem!
  28 september, 2014 at 11:33 f m

  Ska bli kul och se vad du släpar med hem från Kreta!… Kanske en elefantkompis?? 😉
  Brukar bara köpa hem lite souvenirer tíll sonen, godis och så massa kläder förståss! haha
  Hoppas ni har det underbaaaaaaart!
  Judita

 • Reply
  Johanna
  28 september, 2014 at 1:41 e m

  Jag har rest en del både i Afrika och Asien och jag har några få inredningssaker som jag köpte på mina resor där. I Brasilien har jag också varit väldigt mycket i och där har jag köpt en del saker. Just nu har jag några få ting framme men jag har en låda på min vind som jag har lite mer. För några år sedan hade jag en riktig Afrikaperiod men den har avtagit. En sak som nydligen åkte fram igen efter några års frånvaro är min fina drömfångare som jag har köpt av en indianfamilj i Anazonas i Brasilien. Den ger mig fin energi och påminner om en härlig tid med mycket frihet och passion!

  Kul att hitta till din fina blogg!

  Kram Johanna

 • Reply
  No34
  28 september, 2014 at 4:27 e m

  Så fint den gör sig i badrummet! Min elefant är betydligt mindre, och från ett annat land…”Indiska” 😉
  Hoppas verkligen Ni får byta rum… 🙁
  Nu hakar jag på Din kamp mot cancer… 🙂 Mot cancern – tillsammans!
  Söndagskram från Kate

 • Reply
  Lindas plats
  28 september, 2014 at 5:34 e m

  Hej
  Alltså ert badrum är så himla snyggt och mysigt älskar alla detaljer och skåpen ja allt, önskade att vi hade så stor badrum, men vi har ju inte det så vi får nöja oss med det vi har, fast vårat badrum är riktigt fint det med trots att det inte går att ” inreda ” så mycket.
  Kram Linda
  Ha en härlig Söndag

 • Reply
  Helenas enkla vardag
  28 september, 2014 at 6:40 e m

  Hoppas ni har det varmt och gott där nere på Kreta!? Vilken fin elefant. jag undrade just hur du fått med den hem, den ser ju jättestor ut.. Jag har fått med några fina keramikskålar från Kreta och en madonna därifrån också.
  kram Helena

 • Reply
  Maria
  28 september, 2014 at 8:41 e m

  Så bra den passar in där med palmen och fina lyktan!
  Nej, jag har inga resminnen i inredningen tror jag. Jag är dålig på att shoppa med mig resminnen, faktiskt! JO, jag har en rosa väska som jag shoppat i NY, som står på hyllan i TV-rummet 😉 Dags att visa den på bloggen igen, det är ju snart rosa månaden 😉
  Kram/Maria

 • Reply
  Stina I Söder
  28 september, 2014 at 9:38 e m

  Inga reseminnen som jag kan komma på. Har lite udda saker som jag fått när jag varit i väg med jobbet i Bosnien, Litauen mm. De är ganska ”fula” så jag tycker att de passar bättre på jobbet än här hemma😜

 • Reply
  Villa Carl Larsson
  28 september, 2014 at 9:42 e m

  Det är lika fint i ert badrum som i resten av huset. Den elefanten passade ju alldeles utmärkt just där. Jag har näst intill en likadan elefant, men har ingen aning om vart jag ska placera den. Den är också ett resminne, men inte där jag varit delaktig själv utan min sambo. Kanske man skulle kolla om den kunde få en plats i just badrummet. Möjligen inte, men kan ju vara värt ett försök. Har inte, vad jag kan komma på just nu, nåt sånt där resminne i form av prylar.. men de har ju så klart sina alldeles egna värden.

  Hoppas du njuter till fullo nu på din resa. Kanske får du med dig ett nytt resminne hem?!

  Kram Josefin

 • Reply
  Catarina Alexandersson
  28 september, 2014 at 9:51 e m

  Underbar elefant! Jag älskar verkligen elefanter och har länge varit på jakt efter ett snyggt foto med elefanter att ha på väggen, ett väldigt rogivande djur att titta på får jag för mig 🙂

  Trevlig kväll fina du,
  kram Catta

 • Reply
  jannice lindell
  28 september, 2014 at 11:10 e m

  Älskar elefanter… Den där var ju super fin!! Bra köp ifrån Thailand. Kram

 • Reply
  Inredning och Guldkanter
  29 september, 2014 at 12:30 f m

  Kul med en elefant i inredningen. lite annorlunda men fint! Har några reseminnen i hemmet också. Kram Pernilla

 • Reply
  Glamour-Psykologen
  29 september, 2014 at 4:01 f m

  SÅÅ fin!! Älskar den där elefanten skulle gärna ha den här hemma 🙂 Kram!

 • Reply
  Villa Björkenäs Backen
  29 september, 2014 at 8:49 f m

  God morgon vännen !

  Hoppas att din helg har varit bra. Så fint och passar så bra där din elefant.
  Jag kom på att vi har en i en mindre variant nånstans i kartonger efter att vi tömde allt
  här hos oss innan vi rev.
  Vi har massor av saker som ligger där.
  Ert badrum blev så fint.

  Ha en fin dag och vecka ! Kram

Leave a Reply