Jag försöker att stressa ner….

Godmorgon!
Är alla pigga och glada?
Bra!!
Då kör vi kortveckans onsdag nu då….
I går låg tydligen nya Drömhem i brevlådan….
….det såg jag först nu på morgonen så då har jag något att se fram emot ikväll. 
Läser ni mycket magasin?
Hittar ni inspiration där?
Jag måste erkänna att jag läser inte alls så många längre…inte heller lika noga.
Jag tror jag är för stressad…hinner inte….
Det ska jag ändra på!
I takt med att läsarantalet på min blogg växt har även det där dåliga samvetet flyttat in…
Jag får lite smått panik när det går upp för mig att jag inte hinner kika in till alla er med bloggar…
Det är ju det där med tiden.
I höstas satt jag mer eller mindre med datorn i knät heeela min lediga tid.
Det går inte!!!
Man får ju inget annat gjort… då blir det inget med någon målning, städning eller piff och puff..
En annan sak är att jag känner av det i armen och handleden.
Jag tackar ödmjukt för alla kommentarer och mail de värmer i hjärtat det vet vi alla som har bloggar….
…..och i sinom tid kikar jag in till er alla..;)
MEN…
Jag vägrar låta den där paniken ta över för då kommer det sluta med att jag lägger ner min blogg.
Det vore ju trist att sluta blogga på grund av att man har dåligt samvete…
Så därför försöker jag stressa ner och inte TÄNKA så himla mycket på allt och alla hela tiden…
Det är svårt, men jag övar mig….
Det här är så fantastiskt kul och därför prioriterar jag ju mina egna inlägg..
Att fota och skriva av mig alla ord som ofta poppar runt som popcorn i min hjärna.
Det äääälskar jag!
De skrikiga påskblommorna sjunger på sista versen…
Så vackra när de är fullt utslagna.
Allt påskpynt ligger nerpackat i den trasiga lådan igen och snart ersätts 
de starka färgerna av pastelligt…vårligt….;)
 Så boostar vi oss med mycket frukt nu!
När man följer viktväktarna får man äta hur mycket frukt man vill..
0 pluppar…
Jag skulle inte klara mig annars….;)
Mycket vindruvor, bananer och jordgubbar blir det…
 Nu ska jag sticka till jobbet..
Lite trött men inte ont någonstans i alla fall…
Det blir en bra dag i dag!
Kram till er alla fina läsare.
Katarina
Inspiration

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  ulrica
  8 april, 2015 at 10:09 f m

  Vännen min, huvudsaken är att du hälsar på hos mig :o). NEJ, jag skojar såklart!!
  Man får aldrig känna att det är ett jobb att läsa bloggar, tidningar osv.. det ska vara kul och avslappnande och man ska göra det när man själv känner för det.
  Jag har inte kommit dit än att jag har så många läsare, och ibland har nog tanken svävat att sluta blogga pga just det, men så inser jag att jag gjort den resan en gång tidigare.. bloggat massor och sedan lagt ner pga att det kändes smått meningslöst, och med det så försvann mitt fotograferande också för var skulle jag göra av mina bilder. Nu försöker jag att blogga för att det är kul, både att fotografera, minnas, redigera bilder osv.. MEN det får aldrig bli ett måste.

  Så, kära du! Ta hand om DIG, njut när du kan och vill och fota och blogga däremellan för DIN skull <3.
  Stor KRAM

 • Reply
  Finaste mattan
  8 april, 2015 at 11:14 f m

  Lilla vän, inte stressa, inga krav. Nu kommer våren, då ska man dra in frisk luft och bara njuta av solen och göra det VIKTIGASTE! Skaffa en fin inbunden anteckningsbok med ett snyggt/vackert/fint omslag. Där skriver du ner vad du vill göra och vad du tänker sluta med. Att se det på pränt rensar tankarna och det blir lättare att strukturera i det onödiga. Skriv en lista: Vill forsätta med… och en: Ska sluta med… : ) Lycka till!

 • Reply
  Stina I Söder
  8 april, 2015 at 12:59 e m

  Stressa inte! Jag hinner inte heller att kommentera i bloggar, men jag läser och kommenterar ibland. Jag gör inte egna inlägg varje dag, det får bli när jag hinner. Stor kram från Kalmar

 • Reply
  Annika Hörnhuset
  8 april, 2015 at 1:33 e m

  Hejsan! Stressa inte säger jag också =) Men jag måste erkänna en sak för dig. För några månader kikade jag in varje dag på din blogg och jag måste erkänna att jag själv blev lite stressad över allt som du hela tiden tar för dig, jag skulle inte hinna eller orka med detta tempo. Idag kikar jag in någon gång i veckan. Nu menar jag inte att vara elak på något sätt utan jag vill bara påpeka att du har läsare som inte kräver att du MÅSTE skriva varje dag och ibland flera gånger per dag på din fina och mysiga blogg, jag kommer kika in då och då i alla fall. Så som sagt stressa inte över att du inte hinner med bloggandet varje dag.
  Kram kram Annika

 • Reply
  Maria
  8 april, 2015 at 2:24 e m

  Hej! Stressa är dumt! Jag håller med, man hinner inte läsa eller kommentera hos alla i den takt man vill. Livet är ju annat än blogg förstås. Samtidigt tänker jag att om jag inte skriver hos mina läsare, som skriver hos mig…. Ja då slutar ju de att skriva hos mig… Läsarantalet sjunker och bloggen blir inte lika besökt… Knepigt det där. Jag försöker alltid svara på frågor och återkoppla hos de som skriver, men det tar ju tid…. 😉 jag måste också bli bättre och prioritera helt enkelt.
  Kram och ha en fin onsdag!
  /Maria

 • Reply
  jannice lindell
  8 april, 2015 at 4:09 e m

  Jag läser en del magasin. Både mat och inredning. Tycker det är roligt att hitta inspirationen på båda av dessa ämnen. Blir lite roligare då tycker jag. Vad fint du håller på och fixar på altan. Det kliar verkligen i mina fingrar. Snart dags att köpa och så en massor. kram

 • Reply
  My kids&apos; Mom
  8 april, 2015 at 4:45 e m

  Ingen fara…Det där med att läsa bloggar skal ju vara kul och kännas bra och allt går upp och ned. Ibland har man mer tid och inspiration och ibland så har man inte det helt enkelt….och de är såå ok 🙂

  Kram!

  Anneli i San Diego

 • Reply
  My kids&apos; Mom
  8 april, 2015 at 4:45 e m

  Ingen fara…Det där med att läsa bloggar skal ju vara kul och kännas bra och allt går upp och ned. Ibland har man mer tid och inspiration och ibland så har man inte det helt enkelt….och de är såå ok 🙂

  Kram!

  Anneli i San Diego

 • Reply
  My kids&apos; Mom
  8 april, 2015 at 4:45 e m

  Ingen fara…Det där med att läsa bloggar skal ju vara kul och kännas bra och allt går upp och ned. Ibland har man mer tid och inspiration och ibland så har man inte det helt enkelt….och de är såå ok 🙂

  Kram!

  Anneli i San Diego

 • Reply
  Anonym
  8 april, 2015 at 6:15 e m

  Hej fina du. Självklart måste du ta hand om dig själv och din fina familj i första hand. Dessa mobiler, datorer och plattor är egentligen ett ganska så stort stressmoment. Gör bara det du känner att du vill och orkar. Tidigare köpte jag ALLA magasin, men nu köper jag bara några få. Kom ju på till slut att innehållet oftast är detsamma. Vilken tur förresten att det inte var någon magsjuka. Ta hand om dig och ha en underbar onsdagskväll. Snart iväg på puls jympa. Kram Inger

Leave a Reply