Ska man ha magfluff eller inte?

Hooohoooo…
Mitt i veckan redan..
Onsdag betyder ju spinning för mig.
17,45-18,45
Efter det tänker jag åka hem och plocka fram den här skålen med godis som väntar i kylen.
Jag tror aldrig vi har ätit så mycket jordgubbar vinterhalvåret som i år.
Ska läsa lite i inspirationsboken med…
Måste ju verkligen ta tag i det där med hemmaträningen.
Jag vet att jag skriver här med jämna mellanrum att jag ska börja…
Men än så länge har det bara varit mycket snack och liten verkstad…
Konstaterade i morse att det mjuka fluff som skyddar magen bara kommer försvinna med hjälp av träning….inga genvägar….man måste helt enkelt bestämma om man vill ha fluff som skyddar musklerna eller muskler som skyddar fluffet….;)
Eller är det så att fluffet liksom skyddar magen??

Så tänker jag på alla miljarder saker jag måste hinna med innan resan…
Några saker är ju sånt som man kanske inte måååste men mest är det jobb….
sånt som måste bli färdigt innan det magiska datumet 4/5…
Bokslut….
Så mitt i allt det är jag sugen att flytta på lite tavlor…
Ni vet sånna där livsviktiga saker man måste hinna med innan man ska på semester..;)
Funderar lite till..
Kram Katarina
vardagsrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Mamma C
  22 april, 2015 at 8:36 e m

  Här äts det mängder med gubbar också. Tänk som så att det du inte hinner med innan semestern (skifta tavlor) kan du göra när du kommer hem igen.
  Kram mamma C

 • Reply
  Linda
  22 april, 2015 at 8:47 e m

  Jordgubbar är ju så gott. Ja du det där magfluffet är ett problem jag med lider av. Jag måste börja träna och dra ner på sockret men är inte helt motiverad men jag skulle verkligen behöva för min egen hälsas skull.
  Men jag tillhör gruppen människor som måste ha någon som ” piskar ” på mig att komma iväg och träna och det har jag ingen så det blir inget av med det.
  Men jag funderar starkt på att skaffa mig ett löpband som jag kan springa på.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

 • Reply
  Pia Gustafsson
  22 april, 2015 at 8:50 e m

  Maken kom hem med fyra liter av dessa underbara gubbar. jag törs ju inte äta allt som jag vill men om jag mixar till en smoothie så kanske det går. Hemmaträning är svårt, det krävs ju superhård karaktär och vilja. jag stupar där ganska så ofta även om jag försöker att träna på hemmaplan ibland. hantlar och gymboll/pilates är rätt så bra redskap och så situps så klart + armhävningar. jag har en fluffig mage nu kan jag lova…Kraaam pia

 • Reply
  Ing-Britt Rosenback
  22 april, 2015 at 10:23 e m

  Gokväll vännen!
  Åh vad härligt det låter med eran kommande resa….och nu närmar det sig verkligen. Visst är man bra stollig som så gärna vill hinna med dom där viktiga sakerna som att flyta tavlor då man ska bort en tid. Jag får också såna idéer när vi egentligen inte har tid ;)).
  Att träna hemma är svårt och lätt att hitta undanflykter till men jag tycker du är superduktig som ändå fixar en hel del träning och äter nyttigt….borde allt komma dit igen jag också men latmasken verkar ha krupit djupt denna gång!!
  Kram Ing-Britt

 • Reply
  anettan
  22 april, 2015 at 11:17 e m

  Du tränar ju hela tiden kvinna! Litta fluff gör väl inget tycker jag. Go och gla….Kram Anette

 • Reply
  Lena - gott för själen
  23 april, 2015 at 7:29 f m

  Haha, vilken bra beskrivning, fluff som skyddar musklerna…

  Jamen precis, tavelhängning är ju en av de viktigaste sakerna att hinna innan semestern!

  Kram Lena

 • Reply
  Therese
  23 april, 2015 at 8:58 e m

  Alltså wow! Just nu är du en av mina absolut största inspirationskällor innom inredning och livsstil. Ni har så fint hemma hos er och du tar så himla vackra och inspirerande bilder!! Massor med kramar

Leave a Reply