Vilken härlig färg!!

Har ni tänkt på vad härligt det är med gula blommor?
Man blir ju verkligen glad av gult!
Ändå köper man det väldigt sällan…
Eller jag gör det i alla fall. Det blir mest till påsk.
Konstigt….
Jag menar solen är ju gul…
..och vem blir inte glad av solen?
Alltså borde ju alla bli jätte glada av gula blommor och vilja ha det hemma jämt….
 Ändå känner jag det där suget efter att byta mot pastell…
Det gör liksom inget att de börjar nicka till lite…

Köper ni hem gula blommor annat än till påsk?
Jag undrar verkligen på riktigt varför jag inte gör det?
Kram Katarina
matrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Anonym
  9 april, 2015 at 9:19 e m

  När jag ser din gula bukett ser det jättefint och fräscht ut. Men själv kan jag inte ha gula blommor. Vet inte riktigt varför. Det passar inte in. Mina påskliljor får stå i uterummet. Ha en underbar kväll. Kram Inger

 • Reply
  ♥Linda♥
  9 april, 2015 at 9:22 e m

  Halloj!

  Nä, jag köper bara gula blommor till påsk. Kanske på sin höjd några milt gula tulpaner vid något tillfälle. Jag har aldrig riktigt fastnat för just den gula färgen. Mina färger är mer åt det gröna och det rosa hållet. Så det är nog helt enkelt en smaksak. Men jag älskar också solen :)))

  Ha en finfin kväll!
  Kramikram!

 • Reply
  Maria
  9 april, 2015 at 9:43 e m

  Nope, jag köper knappt ens gula blommor till påsk. Jo till utsidan kanske 😉 Jag tycker inte de passar in hemma hos oss…. fast med en bas i svart/vitt/grått/beige/brun borde ju allat passa hihi… nja, jag gillar nog inte gula blommor. FAST… jag gillar påskljiljor, hur det nu går ihop??? Måste vara formen och att de heter liljor! 😉
  Kram på dig!
  /Maria

 • Reply
  Pia Gustafsson
  9 april, 2015 at 9:49 e m

  Jag älskar gula rosor och gillar gula blommor förövrigt också. Jag tar in från rabatterna vad som finns. Struntar i färgerna bara det är färska blommor inne från tussilago till höstaster. Kraaaam Pia

 • Reply
  Cat
  9 april, 2015 at 9:54 e m

  Härligt med gula blommor, men själv köper jag dem inte. Har hela trädgården full av dem. Är det inte vintergäck, så är det påskliljor, tulpaner rosor och maskrosor 😉 Alla blir jag lika glad för.
  Ha de gott. Catarina

 • Reply
  HWIT BLOGG
  9 april, 2015 at 10:12 e m

  Ja visst är det märkligt att man är så ”färgbunden”…gult till påsk, rött till jul…visst blir man glad av en bukett gula rosor eller gula tulpaner!
  Jättefina bilder du visar!
  Ha en fin kväll…
  Kram Titti

 • Reply
  Annas skattkammare
  9 april, 2015 at 10:18 e m

  Jättefin bukett hos dig, jag har dock svårt för gult och köper det aldrig, inte ens till påsk. Har några påskliljor och liljor i trädgården men det är allt. Kanske borde fundera ett varv till jag med. 😉
  Kram Anna

 • Reply
  jannice lindell
  9 april, 2015 at 10:48 e m

  Ja,gult är då underbar färg. Jag säger desamma. Man köper den färgen för sällan tyvärr. Kram

 • Reply
  Ulrica
  10 april, 2015 at 6:56 f m

  Underbara bilder!!!!
  Jag köper oftast gula blommor om det finns, jag älskar gult och gula blommor ger precis den där glada känslan som jag vill ha hemma när jag köper dem :).
  Kram Ulrica

 • Reply
  Renoverings Huset
  10 april, 2015 at 7:22 f m

  Ja, gult är en underbar färg! 🙂 Vår lilla 1-åring älskar gult – och det passar på henne, för hon är verkligen en liten solstråle!! ♥ Så mysig liten oas ni har där i dungen.. och er pool-plats ser inte helt fel ut den heller.. 😉 Den runda bruna (vissna, gissar jag?!) blomman i hörnet vid poolen.. vad är det för blomma? 🙂

  Trevlig helg!

  Kraam Therese

 • Reply
  ♥ Villa Tretton ♥
  10 april, 2015 at 8:18 f m

  Såå fint vännen!
  Jag har en vas med gula rosor kvar sen påsken.
  Kan förstå dina tanker, undrar också varför man inte köper det oftare, det är ju så fint!

  Önskar dig en fin helg
  Stor Kram Susanne

 • Reply
  Eva Lundberg
  10 april, 2015 at 8:42 f m

  Jag håller med, de är verkligen fina. Piggar upp! Men nej, jag är likadan, jag köper aldrig gula blommor. Däremot brukar min mamma komma med gula blommor.
  Ha en skön fredag! Kram Eva

 • Reply
  Lena - gott för själen
  10 april, 2015 at 8:51 f m

  Njae, det händer nog rätt sällan att jag köper gula blommor tror jag. Nån gång ibland så där. Håller med. Konstigt, det är ju en glad färg!

  Kram Lena

 • Reply
  No34
  10 april, 2015 at 9:03 f m

  Nej, köper nog aldrig gula blommor, förutom påskiljor till utsidan av huset. Men maken kom hem meden härligt gul rosbukett till påskhelgen… Vackert men ändå köper man det aldrig.
  Önskar Dig en härlig fredag, kram Kate

 • Reply
  Ing-Britt Rosenback
  10 april, 2015 at 11:02 f m

  Hej! Kan också tycka att det är fin och lyser upp med gula blommor men köper det aldrig själv, inte ens till påsk men jag blir väldigt glöd över att få en gul bukett då o då…mannen gillar det och köper ibland gula blommor.
  Önskar dig en fin fredag, kram Ing-Britt

 • Reply
  Channal
  10 april, 2015 at 11:37 f m

  Gult är vackert! Köper det nog då o då! Gillar ju färg. Det vackraste jag vet är en äng full med maskrosor eller ett rapsfält till blå himmel!

  Kramar Anna

Leave a Reply