Design by Saddler

Hej heeeej!
Jag blev färdig med allt mitt jobb och nu sitter jag nedsjunken i soffan med M.
Vi har börjat titta på Bron….
Har ni sett den? Förmodligen har ni det…
…vi måste vara de enda som inte gjort det…;)
Hur som helst så är vi nu på avsnitt 3 och är heeelt fast..
Såååå spännande…
Det kan bli så att vi sträckkollar på en massa avsnitt…;)
 I ett av paketen från tomten var en übersnygg väska från Design by Saddler.
Den här modellen heter Wimbeldon och ni hittar den bla. här.
Som ni kan se på måtten där är det en sån där mittemellan-väska.
Varken för stor eller för liten…alldeles lagom.
Lagom liten för att vara tjusig till en finklänning men samtidigt lagom stor för att 
inte se för pluttig ut till vinterjackan. Dessutom kommer jag få ner kameran…;)
 Å så doftar den skinn…Bara en sån sak…;)
Sååååååå nöjd!!
TACK TOMTEN!!
Kram o mys från mig i kväll!
accessoarer

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Channal
  29 december, 2015 at 9:15 e m

  Snygg väska! Jag har sett alla tre säsonger av Bron! Gillar hela konceptet. Speciellt att det alltid går i grått och beige. Aldrig blå himmel. Karaktärerna stilen spänningen. Ja, allt!!

 • Reply
  Channal
  29 december, 2015 at 9:15 e m

  Snygg väska! Jag har sett alla tre säsonger av Bron! Gillar hela konceptet. Speciellt att det alltid går i grått och beige. Aldrig blå himmel. Karaktärerna stilen spänningen. Ja, allt!!

 • Reply
  Channal
  29 december, 2015 at 9:15 e m

  KRAM!! Anna

 • Reply
  Channal
  29 december, 2015 at 9:15 e m

  KRAM!! Anna

 • Reply
  Anonym
  29 december, 2015 at 10:16 e m

  Ja, Bron är så otroligt bra och spännande. Bara att spela rollen som Saga. Inte helt lätt. Fantastiskt snygg väska. Förstår att du varit snäll och go hela året. Men det är väl du i ett nötskal. Ha ha. Kram Inger

 • Reply
  Anonym
  29 december, 2015 at 10:16 e m

  Ja, Bron är så otroligt bra och spännande. Bara att spela rollen som Saga. Inte helt lätt. Fantastiskt snygg väska. Förstår att du varit snäll och go hela året. Men det är väl du i ett nötskal. Ha ha. Kram Inger

 • Reply
  ♥Linda♥
  30 december, 2015 at 12:02 f m

  Nä, du är inte ensam alls. Jag har inte heller sett Bron, men jag kanske skulle ta tag i det med?! Verkligen snygg väska, förstår att du är nöjd. själv stod jag o höll i en väska från Guess till halva priset igår o jag kan inte fatta att jag var så dum o hängde tillbaka den. Jag har ångrat mig hela dan! Ha det fint!

 • Reply
  ♥Linda♥
  30 december, 2015 at 12:02 f m

  Nä, du är inte ensam alls. Jag har inte heller sett Bron, men jag kanske skulle ta tag i det med?! Verkligen snygg väska, förstår att du är nöjd. själv stod jag o höll i en väska från Guess till halva priset igår o jag kan inte fatta att jag var så dum o hängde tillbaka den. Jag har ångrat mig hela dan! Ha det fint!

 • Reply
  AnnaHelena
  30 december, 2015 at 12:43 f m

  Bron är en favorit-serie! Förra jullovet plöjde vi en hel säsong på bara några dagar. SÅ spännande! Älskade säsong 3 som gick nu i höst också!

  Kram // AH

 • Reply
  AnnaHelena
  30 december, 2015 at 12:43 f m

  Bron är en favorit-serie! Förra jullovet plöjde vi en hel säsong på bara några dagar. SÅ spännande! Älskade säsong 3 som gick nu i höst också!

  Kram // AH

 • Reply
  Plommonhuset
  30 december, 2015 at 1:17 f m

  Bron är bra och spännande. Mysigt då man har flera avsnitt man kan beta av på en gång. Snygg väska du fått. Shoppade en svart ganska enkel väska på rean idag plus lite annat som slank ner i kassar 😀. Kram Sofia

 • Reply
  Plommonhuset
  30 december, 2015 at 1:17 f m

  Bron är bra och spännande. Mysigt då man har flera avsnitt man kan beta av på en gång. Snygg väska du fått. Shoppade en svart ganska enkel väska på rean idag plus lite annat som slank ner i kassar 😀. Kram Sofia

 • Reply
  Renoverings Huset
  30 december, 2015 at 6:51 f m

  Jag har aldrig sett bron, så ni är inte ensamma.. 😉
  Väskan var jättefin!

  Kram Therese

 • Reply
  Renoverings Huset
  30 december, 2015 at 6:51 f m

  Jag har aldrig sett bron, så ni är inte ensamma.. 😉
  Väskan var jättefin!

  Kram Therese

 • Reply
  Mittgodastefinaste
  30 december, 2015 at 8:54 f m

  Åh LYLLO er som har bron kvar!!!

  Önskar dig ett fantastiskt 2016, såhär på årets näst sista dag!

  Kram Jenny

 • Reply
  Mittgodastefinaste
  30 december, 2015 at 8:54 f m

  Åh LYLLO er som har bron kvar!!!

  Önskar dig ett fantastiskt 2016, såhär på årets näst sista dag!

  Kram Jenny

 • Reply
  Hem ljuva hem
  30 december, 2015 at 10:44 f m

  Vilken fin väska du fått. Bron är bäst så det så.. Gott slut katarina på detta år önskar jag dig. Kanske vi ses nästa år, man vet ju aldrig. Kraaaam Pia

 • Reply
  Hem ljuva hem
  30 december, 2015 at 10:44 f m

  Vilken fin väska du fått. Bron är bäst så det så.. Gott slut katarina på detta år önskar jag dig. Kanske vi ses nästa år, man vet ju aldrig. Kraaaam Pia

Leave a Reply