Fyndat på Ica nu igen…

Halloj!
När Tina tipsade om fina coffee table books i dag vaknade habegäret till liv och då jag åkte till Ica
på lunchen gled 2 böcker från bokrean ner i min korg…
Det var värstans vad jag har börjat shoppa på Ica..;)
2st lika-samma som Tina hade köpt och så fyndade jag jordgubbar..
..japp det var rea på dem med. 10kr asken..
 Viktväktargodis..;)
 I Vogue kan man både läsa och se fina bilder från modets historia.
När jag läste till skräddare pluggade jag ju dräkthistoria (det är samma sak)
Men det är så länge sedan nu så jag minns ju inte…
Så den här ska bli himla kul att läsa…
 Brukar ni blanda drinkar?
Det gör vi vääääldigt sällan och bara om vi har gäster…
I den här fanns många roliga tips och fina bilder.
Många tips på Champagnedrinkar… sånna blir ju inte så starka och de lockar mig mer än spritdrinkar.
Jaja…om vi inte blandar några drinkar är ju boken i alla fall fin att se på..;)
Å ser ni!!
Allahjärtans-rosen lever än…man kan ju undra vad dom gjort med den egentligen..;)
Visst måste man ha kaffe då man läser cooffee table books…fniss..
Jag vet inte riktigt vart jag ska lägga dem så de får ligga o bara vara fina.
Här på köksön kan vi ju i alla fall inte ha dem…
Nähäni..
Ni ska jag ta tag i lite jobb. Bäst att få det gjort så vi kan ta torsdag sen..;)
Kram Katarina
boktips

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  hemma hos lilla mej
  26 februari, 2015 at 8:43 e m

  Härligt med lite fynd på Ica.Här blir det också goa jordgubbar .Ha en skön kväll .Kram Rita

 • Reply
  AnnaHelena
  26 februari, 2015 at 9:18 e m

  Jag är inne på Ica Maxi så gott som varje dag efter jobbet! Jo, det blir ju så med tre tonårskillar som äter och äter och äter…Jag håller med dig om att man kan göra många fynd där! Först och främst kan man ju försöka ta sig förbi blomavdelningen utan att stoppa ner något i vagnen…Sedan kommer husgerådsavdelningen, och det händer faktiskt lite då och då att det finns något där också som ramlar ner i min vagn…

  Kram // AH

 • Reply
  Home2tiny
  26 februari, 2015 at 9:21 e m

  Pööös vännen, bilden kom fram till slut……. Pratstunden gjorde min dag, tänk vad lite babbel kan lyfta humöret. Hade jag orkat skulle jag kört och köpt jordgubbar för himmel vad sugen jag blev på det nu, får skicka Mr C imorgon istället. Kramen Tina

 • Reply
  anettan
  26 februari, 2015 at 10:16 e m

  Till en sån bok borde det ingå kaffe….:) Kram Anette

 • Reply
  baraetthem
  26 februari, 2015 at 10:29 e m

  Heeej! Men åh, så snygga coffe table books!! Och du har verkligen gjort fynd på Maxi. Vasen/flaskan du visade i tidigare inlägg sneglade jag också när jag var där i helgen. Gjorde sig mycket fin hos dig!! Vilken Londontripp ni har gjort!! Så många härliga bilder och jag blir ju alldeles avundsjuk när jag sett dem! Ni ser ut att haft det så underbart, ni fina familj!!
  Jag ska med i morgon och det ska bli såååå kul att träffas!! Så vi ses ju snart, om bara några timmar nästan…hihi!
  KRAM!!

 • Reply
  Annika Hörnhuset
  26 februari, 2015 at 10:33 e m

  Hejsan!
  Hi hi, var oxå på ICA Maxi i dag och blev med bok men bara en bok och det var Middag på 15 minuter med Jamie Oliver. Har inte läst den än men hoppas på några enkla snabba recept =) Härligt gott med jordgubbar, så somrigt. Vi får hem vår Westiekille den 1 april så det är bara att kika in hos mig då och då, det kommer att komma massor av bilder framöver.
  Du ska veta att din blogg inspirerar mig väldigt mycket och du förmedlar en sån härlig energi, tack för det =)
  Kram kram, Annika

 • Reply
  Mamma C
  26 februari, 2015 at 11:17 e m

  Var på Ica idag men hoppade bokavdelningen och missade jordgubbarna. Ska nog också köpa drinkboken.
  Kram Mamma C

 • Reply
  HWIT BLOGG
  26 februari, 2015 at 11:26 e m

  Var på bokrean idag men det var inte mycket att ha…dyra och gamla böcker, kanske ska ta en koll på Ica istället, tack för tipset!
  Rosen är ljuvlig du…den är nog värd att torkas!
  Kram till dig,
  Titti

 • Reply
  Jennica...
  27 februari, 2015 at 1:18 f m

  Men! Vilka härliga bilder! Superfina!
  Och härliga böcker! Älskar ju böcker och speciellt sådana här vackra….
  Kram Jennica

Leave a Reply