Vad gör man för skoj i tråkvädret?

Hallå där!
Har ni också tråkväder?
Här gör jag det bästa möjliga av situationen och roar mig ändå…;)
Möblerar om!!!
Det är väl perfekt att göra då det är tråkväder?!
 M saknade att ha en soffa i uterummet och eftersom han så sällan lägger sig i
inredningen vill jag gärna gå honom till mötes…
…haha om det känns ok alltså…
Från början köpte vi ju 4 fåtöljer ut hit men sen när jag fick för mig att byta lite
med vardagsrummet kom vi fram till att det är förbaskat mysigt med en soffa här.
Just nu tvättar jag soffklädseln så därför är soffan inkapslad i blått…
Tror nog faktiskt att de blå gardinerna åker ner igen så snart de vita är tvättade..
Vi får se….
Ombyte förnöjer heter det ju..;)
Matbordet är tillbaks på sin vanliga plats igen..
Har ni tänkt på att ibland då man möblerar om blir man så där nöjd och känner.
-Varför har vi inte haft så här förut?
Så möblerar man tillbaks efter ett tag..
…andas ut och käner sig ”hemma” igen…
Så känns det här ute.
Nu är det ”hemma” igen…
Förutom gardinerna då….haha..
Här ute ska ett nytt golv läggas in så småningom och en matta vore ju rart…;)
I dag jobbar jag några timmar så att alla får sin lön..
Det kan ju vara trevligt menar jag…
När jag kommer hem kan jag tänka mig att sonen i huset ligger här på soffan o läser.
Det är hans favvoplats.
Å om någon undrar varför jag inte visar honom på bild lika ofta som prinsessan
så är det för att han inte så där jätte gärna vill vara med här…;)
Men jag är naturligtvis lika stolt över den vackraste snart 20-åringen jag vet!
Häpp häpp…
Ha en toppendag!
Kram Katarina
Uterummet

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Home2tiny
  22 juli, 2015 at 12:16 e m

  Alltså ditt uterum, så mysigt och så fint och perfekt för den här sommaren. Att ligga där med tända ljus, en kopp kaffe och en bra bok när regnet smattrar på rutorna, sååå mysigt……..då gör det inte så mycket att vi har den sämsta sommaren ever. Jaaa nu ses vi snart, ska bli så galet roligt. Jag hör av mig via mail vännen. Kramisar Tina

 • Reply
  Anna
  22 juli, 2015 at 1:26 e m

  Underbart uterum! ! Det är så stort och trevligt med både matplats och soffhörna 🙂

  Vi håller på och bygger uterum nu och det kommer bli på ca 25 m2….härligt 🙂
  Vi har en gjuten platta och funderar på golv. Vi vill nog ha ett trägolv….vad kommer ni att lägga för något?

  Kram Anna

 • Reply
  Finaste mattan
  22 juli, 2015 at 1:51 e m

  Älskar din skolplansch och skrivmaskinen… : )

 • Reply
  Anonym
  22 juli, 2015 at 1:59 e m

  Hej Katarina!
  Jättemysigt uterum du har så fint och ombonat. Gardinerna är supersnygga skulle passa perfekt i mitt uterum…….blink, blink.
  Kramis
  Ingela Pling

 • Reply
  tre nyanser av vitt
  22 juli, 2015 at 2:05 e m

  Hallå där tjejen! Längesedan jag skrev något till dig men jag tittar in här varje dag och ser vad du har för dig 😉 Härligt uterum ni har, sååå mysigt! Vi har ägnat sommaren åt att bland annat bygga uterum och just för tillfället målas uterummets fönster. Målningen sker i lekstugan för att inte färgen ska rinna bort i allt regnande 😮 Är sugen på att ta ut vår gamla ektorp soffa i uterummet men mannen tycker jag är lite galen 😉 men ska visa din blogg och få honom att inse att man visst kan ha så …:D Ha en fortsatt skön hmmm sommar visar i allafall almanackan 😉 men vete katten men alltid gott att vara lat och ledig! Kramis Marie

 • Reply
  anettan
  22 juli, 2015 at 4:17 e m

  Det var väl en jätte bar idé och snyggt blev det. Kram Anette

 • Reply
  Hem ljuva hem
  22 juli, 2015 at 4:22 e m

  Kul att möblera om fast jag kan inte det med våra fasta bänkar i uterummet. Jag tycker det är jättefint med de blåa gardinerna, ser svalt och somrigt ut. Ha en skön kväll och när får vi se tvättstugan? Fniss! Kramelikram Pia

 • Reply
  Sallys hus
  24 juli, 2015 at 11:59 f m

  Hallå där!
  Stora uterum är härligt..;)
  Trägolv låter fint!
  Jag vet inte riktigt vad vi väljer för golv än… det lutar åt något laminat…det blir ganska hårt slitage just där.. vi springer rätt mycket ut o in….en dröm vore ju klinkers med golvvärme..men då måste man ju ha isolerat hela…
  Kram Katarina

Leave a Reply

Vad gör man för skoj i tråkvädret?

Hallå där!
Har ni också tråkväder?
Här gör jag det bästa möjliga av situationen och roar mig ändå…;)
Möblerar om!!!
Det är väl perfekt att göra då det är tråkväder?!
 M saknade att ha en soffa i uterummet och eftersom han så sällan lägger sig i
inredningen vill jag gärna gå honom till mötes…
…haha om det känns ok alltså…
Från början köpte vi ju 4 fåtöljer ut hit men sen när jag fick för mig att byta lite
med vardagsrummet kom vi fram till att det är förbaskat mysigt med en soffa här.
Just nu tvättar jag soffklädseln så därför är soffan inkapslad i blått…
Tror nog faktiskt att de blå gardinerna åker ner igen så snart de vita är tvättade..
Vi får se….
Ombyte förnöjer heter det ju..;)
Matbordet är tillbaks på sin vanliga plats igen..
Har ni tänkt på att ibland då man möblerar om blir man så där nöjd och känner.
-Varför har vi inte haft så här förut?
Så möblerar man tillbaks efter ett tag..
…andas ut och käner sig ”hemma” igen…
Så känns det här ute.
Nu är det ”hemma” igen…
Förutom gardinerna då….haha..
Här ute ska ett nytt golv läggas in så småningom och en matta vore ju rart…;)
I dag jobbar jag några timmar så att alla får sin lön..
Det kan ju vara trevligt menar jag…
När jag kommer hem kan jag tänka mig att sonen i huset ligger här på soffan o läser.
Det är hans favvoplats.
Å om någon undrar varför jag inte visar honom på bild lika ofta som prinsessan
så är det för att han inte så där jätte gärna vill vara med här…;)
Men jag är naturligtvis lika stolt över den vackraste snart 20-åringen jag vet!
Häpp häpp…
Ha en toppendag!
Kram Katarina
Uterummet

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Home2tiny
  22 juli, 2015 at 12:16 e m

  Alltså ditt uterum, så mysigt och så fint och perfekt för den här sommaren. Att ligga där med tända ljus, en kopp kaffe och en bra bok när regnet smattrar på rutorna, sååå mysigt……..då gör det inte så mycket att vi har den sämsta sommaren ever. Jaaa nu ses vi snart, ska bli så galet roligt. Jag hör av mig via mail vännen. Kramisar Tina

 • Reply
  Anna
  22 juli, 2015 at 1:26 e m

  Underbart uterum! ! Det är så stort och trevligt med både matplats och soffhörna 🙂

  Vi håller på och bygger uterum nu och det kommer bli på ca 25 m2….härligt 🙂
  Vi har en gjuten platta och funderar på golv. Vi vill nog ha ett trägolv….vad kommer ni att lägga för något?

  Kram Anna

 • Reply
  Finaste mattan
  22 juli, 2015 at 1:51 e m

  Älskar din skolplansch och skrivmaskinen… : )

 • Reply
  Anonym
  22 juli, 2015 at 1:59 e m

  Hej Katarina!
  Jättemysigt uterum du har så fint och ombonat. Gardinerna är supersnygga skulle passa perfekt i mitt uterum…….blink, blink.
  Kramis
  Ingela Pling

 • Reply
  tre nyanser av vitt
  22 juli, 2015 at 2:05 e m

  Hallå där tjejen! Längesedan jag skrev något till dig men jag tittar in här varje dag och ser vad du har för dig 😉 Härligt uterum ni har, sååå mysigt! Vi har ägnat sommaren åt att bland annat bygga uterum och just för tillfället målas uterummets fönster. Målningen sker i lekstugan för att inte färgen ska rinna bort i allt regnande 😮 Är sugen på att ta ut vår gamla ektorp soffa i uterummet men mannen tycker jag är lite galen 😉 men ska visa din blogg och få honom att inse att man visst kan ha så …:D Ha en fortsatt skön hmmm sommar visar i allafall almanackan 😉 men vete katten men alltid gott att vara lat och ledig! Kramis Marie

 • Reply
  anettan
  22 juli, 2015 at 4:17 e m

  Det var väl en jätte bar idé och snyggt blev det. Kram Anette

 • Reply
  Hem ljuva hem
  22 juli, 2015 at 4:22 e m

  Kul att möblera om fast jag kan inte det med våra fasta bänkar i uterummet. Jag tycker det är jättefint med de blåa gardinerna, ser svalt och somrigt ut. Ha en skön kväll och när får vi se tvättstugan? Fniss! Kramelikram Pia

 • Reply
  Sallys hus
  24 juli, 2015 at 11:59 f m

  Hallå där!
  Stora uterum är härligt..;)
  Trägolv låter fint!
  Jag vet inte riktigt vad vi väljer för golv än… det lutar åt något laminat…det blir ganska hårt slitage just där.. vi springer rätt mycket ut o in….en dröm vore ju klinkers med golvvärme..men då måste man ju ha isolerat hela…
  Kram Katarina

Leave a Reply