Kanske lite tips till midsommar…;)
16 juni, 2015No Comments
-
kustnära
16 juni, 2015 at 9:45 f mÅh, så härliga recept du delar med dig. Ska prova potatissalladen direkt och kycklingen. Här är det också viktigt med mycket fisk så det blir lax, stekt inlagd strömming, rullströmming och rökt sik. Tur att maken gärna tar en sväng med båten emellanåt och sedan rensar fångsten dessutom. Håller tummarna att det går bra för dig idag och att nacken blir bättre. Nej, nu ska jag ladda för en sväng till stan och inhandla mat och dryck för helgen. Kram, kram
-
Lena - gott för själen
16 juni, 2015 at 10:13 f mOj vilka härliga tips! Ska ta en djupdykning i recepten senare!
Lycka till med röntgen!
Kram Lena
-
Ninelin
16 juni, 2015 at 11:27 f mÖnskan är stor. En sol på midsommar vore toppen. Härliga tips. Dricker inte snaps, men äter senapssill.
Lycka till med röntgen.Kram N
-
Hem ljuva hem
16 juni, 2015 at 4:39 e mÅhh vad hungrig jag blir. Vilken härlig buffé du dukat upp där på köksön. Klart vi vill ha sol på midsommar men det går nog att fira den ändå. Vi vet inte vart vi ska vara riktigt ännu. Kraaam Pia
-
Anneli
16 juni, 2015 at 4:41 e mNågon midsommar med sol och värme verkar det inte bli här nere på västkusten i alla fall……………men jag tycker man är van nu vid det, det är ju sällan det är kanon väder på midsommar.
Det där potatissalladsreceptet ska jag testa, verkar gott.
Sill äter jag INTE, det får bli kassler till färskpotatisen och senare under grillningen äter jag mig mätt istället!Lycka till med din nackröntgen nu,
kram Anneli -
Sofi
16 juni, 2015 at 5:41 e mHej vännen!
Å så himla mycket gott!
Önskar jag var hälften så bra och påhittig i köket som du:)
Har faktiskt lärt mig äta sill även fast det inte är det godaste på midsommarbuffen direkt;)
Å det där rosa fluffet var väl bara så fint! Hoppas att hon hade en toppendag!Nu ska jag och Nils ge oss ut på vår andra promenad för dagen!
Kram fina
-
Anonym
16 juni, 2015 at 7:07 e mHej och stort Tack för dina fina recept. Satt just och funderade på vad jag ska göra till helgen då sonen fyller 16 och vi ska ha släkten på kalas. Vi ju inte att det ska vara ”midsommarmat” bara. Så potatissalladen och köttet kommer nog att komma på bordet. Stort Tack. Kram Anki
No Comments
kustnära
16 juni, 2015 at 9:45 f mÅh, så härliga recept du delar med dig. Ska prova potatissalladen direkt och kycklingen. Här är det också viktigt med mycket fisk så det blir lax, stekt inlagd strömming, rullströmming och rökt sik. Tur att maken gärna tar en sväng med båten emellanåt och sedan rensar fångsten dessutom. Håller tummarna att det går bra för dig idag och att nacken blir bättre. Nej, nu ska jag ladda för en sväng till stan och inhandla mat och dryck för helgen. Kram, kram
Lena - gott för själen
16 juni, 2015 at 10:13 f mOj vilka härliga tips! Ska ta en djupdykning i recepten senare!
Lycka till med röntgen!
Kram Lena
Ninelin
16 juni, 2015 at 11:27 f mÖnskan är stor. En sol på midsommar vore toppen. Härliga tips. Dricker inte snaps, men äter senapssill.
Lycka till med röntgen.
Kram N
Hem ljuva hem
16 juni, 2015 at 4:39 e mÅhh vad hungrig jag blir. Vilken härlig buffé du dukat upp där på köksön. Klart vi vill ha sol på midsommar men det går nog att fira den ändå. Vi vet inte vart vi ska vara riktigt ännu. Kraaam Pia
Anneli
16 juni, 2015 at 4:41 e mNågon midsommar med sol och värme verkar det inte bli här nere på västkusten i alla fall……………men jag tycker man är van nu vid det, det är ju sällan det är kanon väder på midsommar.
Det där potatissalladsreceptet ska jag testa, verkar gott.
Sill äter jag INTE, det får bli kassler till färskpotatisen och senare under grillningen äter jag mig mätt istället!
Lycka till med din nackröntgen nu,
kram Anneli
Sofi
16 juni, 2015 at 5:41 e mHej vännen!
Å så himla mycket gott!
Önskar jag var hälften så bra och påhittig i köket som du:)
Har faktiskt lärt mig äta sill även fast det inte är det godaste på midsommarbuffen direkt;)
Å det där rosa fluffet var väl bara så fint! Hoppas att hon hade en toppendag!
Nu ska jag och Nils ge oss ut på vår andra promenad för dagen!
Kram fina
Anonym
16 juni, 2015 at 7:07 e mHej och stort Tack för dina fina recept. Satt just och funderade på vad jag ska göra till helgen då sonen fyller 16 och vi ska ha släkten på kalas. Vi ju inte att det ska vara ”midsommarmat” bara. Så potatissalladen och köttet kommer nog att komma på bordet. Stort Tack. Kram Anki