Alltid lika svårt…

Liten sötis märker att nåt är på gång….

Tänk va…att det alltid ska vara så svårt….

…att det alltid ska vara så svårt, det här med att packa…
Vad ska man ta med sig?
Blir det varmt eller kallt?
Jag brukar ha en tendens till att packa ner lite för mycket
finkläder och gå-kort-skor…
Jag försöker verkligen tänka lite praktiskt nu…
Ni vet…bekvämt och så att man inte fryser på dagarna..
å så förstås gå-långt-skor…
Även fast det inte är det snyggaste man kan ha på fötterna 
blir det ingen rolig historia om man går omkring och har ont i dom…

Eftersom jag har lovat vännen J att vi likt tjejerna i

sex in the city ska åka limousine och dricka champagne
COSMOPOLITAN ska det ju vara ju…;)
måste ju sååååklart minst ett par klackisar med…
Det går ju inte att vara limousin-glammig annars…;)
Å jacka sen då??
Ska man vara snygg och frysa…..eller ska man 
se lite halvluffig ut och vara varm??
Mjaa…jag vet inte….kanske lite både och…;)

Jösses vilka ytliga problem jag har va….

Haha….men jag gnäller faktiskt inte…
Jag bara susar runt här i ett virrvarr av kläder, skor och andra nödvändigheter….
…..stryker o packar och är så där allmänt resfebervimsig….
Kram Katarina
kläder

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Anonym
  25 april, 2016 at 8:13 e m

  Ha ha ja du är tokig du… Packa inte för mycket för då får du köpa ny resväska i New York för att få med dig allt du shoppar där!!! Tro mig du kommer att shoppa… Shoppingens mecka NYC ju… Det vet väl alla ;)… Och du kolla långtidsprognos på vädret innan du åker… Har vänner som bor där och de har haft väldigt vårliga temperaturer där det sista…
  Åhhhhhhhhhhh New York New York you gonna love it there!!! 🙂 kram Rose-Marie

 • Reply
  Milla
  25 april, 2016 at 9:37 e m

  Känner igen det där!! Mest brukar man dra nytta av de där vardagskläderna till slut. Vädret är ju alltid spännande. Min dotter bor ju på liknande breddgrad fast mer västerut, de har haft superfint och varmt nån vecka, sen sjönk det igen i graderna, är lite som här typ – burr!
  kram

 • Reply
  Ekenäsliv
  25 april, 2016 at 10:22 e m

  Ha ha ha, ja jag får ju inte medalj i att packa precis…;)))
  Tar ju alltid med bra mycket mer än jag behöver;-)
  Nu vill maken kolla på ”Vem bor här”
  Packa lugnt!
  Kramar Annapanna

 • Reply
  systerannelie
  26 april, 2016 at 2:01 f m

  Vad härligt med en New York resa! Var där i höstas då min man fick det i 40-årspresent av mig och det är verkligen en så häftig stad! Jag vill bara tipsa om restaurang Buddakan där oxå tjejerna i Sex and the city hängde ( Mr Big friade till Carrie där) . Vi åt vårt livs godaste middag där och både mat, lokal och personal är fantastiska!!
  Ha en underbar resa, kram Annelie

Leave a Reply

Alltid lika svårt…

Liten sötis märker att nåt är på gång….

Tänk va…att det alltid ska vara så svårt….

…att det alltid ska vara så svårt, det här med att packa…
Vad ska man ta med sig?
Blir det varmt eller kallt?
Jag brukar ha en tendens till att packa ner lite för mycket
finkläder och gå-kort-skor…
Jag försöker verkligen tänka lite praktiskt nu…
Ni vet…bekvämt och så att man inte fryser på dagarna..
å så förstås gå-långt-skor…
Även fast det inte är det snyggaste man kan ha på fötterna 
blir det ingen rolig historia om man går omkring och har ont i dom…

Eftersom jag har lovat vännen J att vi likt tjejerna i

sex in the city ska åka limousine och dricka champagne
COSMOPOLITAN ska det ju vara ju…;)
måste ju sååååklart minst ett par klackisar med…
Det går ju inte att vara limousin-glammig annars…;)
Å jacka sen då??
Ska man vara snygg och frysa…..eller ska man 
se lite halvluffig ut och vara varm??
Mjaa…jag vet inte….kanske lite både och…;)

Jösses vilka ytliga problem jag har va….

Haha….men jag gnäller faktiskt inte…
Jag bara susar runt här i ett virrvarr av kläder, skor och andra nödvändigheter….
…..stryker o packar och är så där allmänt resfebervimsig….
Kram Katarina
kläder

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Anonym
  25 april, 2016 at 8:13 e m

  Ha ha ja du är tokig du… Packa inte för mycket för då får du köpa ny resväska i New York för att få med dig allt du shoppar där!!! Tro mig du kommer att shoppa… Shoppingens mecka NYC ju… Det vet väl alla ;)… Och du kolla långtidsprognos på vädret innan du åker… Har vänner som bor där och de har haft väldigt vårliga temperaturer där det sista…
  Åhhhhhhhhhhh New York New York you gonna love it there!!! 🙂 kram Rose-Marie

 • Reply
  Milla
  25 april, 2016 at 9:37 e m

  Känner igen det där!! Mest brukar man dra nytta av de där vardagskläderna till slut. Vädret är ju alltid spännande. Min dotter bor ju på liknande breddgrad fast mer västerut, de har haft superfint och varmt nån vecka, sen sjönk det igen i graderna, är lite som här typ – burr!
  kram

 • Reply
  Ekenäsliv
  25 april, 2016 at 10:22 e m

  Ha ha ha, ja jag får ju inte medalj i att packa precis…;)))
  Tar ju alltid med bra mycket mer än jag behöver;-)
  Nu vill maken kolla på ”Vem bor här”
  Packa lugnt!
  Kramar Annapanna

 • Reply
  systerannelie
  26 april, 2016 at 2:01 f m

  Vad härligt med en New York resa! Var där i höstas då min man fick det i 40-årspresent av mig och det är verkligen en så häftig stad! Jag vill bara tipsa om restaurang Buddakan där oxå tjejerna i Sex and the city hängde ( Mr Big friade till Carrie där) . Vi åt vårt livs godaste middag där och både mat, lokal och personal är fantastiska!!
  Ha en underbar resa, kram Annelie

Leave a Reply