När ödet får bestämma…

Jag skrev ju här om dagen att jag övade mig i här och nu….

Jag ville ju egentligen kasta ut julen för att få in vår…
Men så eftersom jag övar bestämde jag mig för att njuta av det
pyntade och glittriga till efter nyårsafton….
hahahaa…
Jamen tror ni inte den ena julgransbelysningen går sönder?
Haha…
Inte så fint med bara en halv gran som lyser…så japp…
Nu är den väck…
…det måste vara ödet!!

Ödets sätt att tala om att alla för göra som dom själva vill!!
Vill man inte ha julen kvar längre än så här så behöver man inte…
Man får bestämma själv….;)
När jag ändå klädde av granen så åkte allt annat pynt ner i lådorna också…
…utom ljusstakar och stjärnor… de får lysa fint ett tag till…;)

Å har ni tänkt på hur stort ett rum känns när granen åker ut?

Kram Katarina
jul

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  My kids' Mom
  29 december, 2016 at 9:02 e m

  Hej,

  Jag tror att man börjar dekorera inför julen så mycket tidigare nu är förr om åren. Under min uppväxt tog pappa in granen kvällen före julaftonen. Nu tar många in granen i början och december och då är det helt förståeligt att man är trött på den nu.

  Ha en fin kväll!

  Kram, Anneli

 • Reply
  My kids' Mom
  29 december, 2016 at 9:02 e m

  Hej,

  Jag tror att man börjar dekorera inför julen så mycket tidigare nu är förr om åren. Under min uppväxt tog pappa in granen kvällen före julaftonen. Nu tar många in granen i början och december och då är det helt förståeligt att man är trött på den nu.

  Ha en fin kväll!

  Kram, Anneli

 • Reply
  My kids' Mom
  29 december, 2016 at 9:02 e m

  Hej,

  Jag tror att man börjar dekorera inför julen så mycket tidigare nu är förr om åren. Under min uppväxt tog pappa in granen kvällen före julaftonen. Nu tar många in granen i början och december och då är det helt förståeligt att man är trött på den nu.

  Ha en fin kväll!

  Kram, Anneli

 • Reply
  My kids' Mom
  29 december, 2016 at 9:02 e m

  Hej,

  Jag tror att man börjar dekorera inför julen så mycket tidigare nu är förr om åren. Under min uppväxt tog pappa in granen kvällen före julaftonen. Nu tar många in granen i början och december och då är det helt förståeligt att man är trött på den nu.

  Ha en fin kväll!

  Kram, Anneli

 • Reply
  My kids' Mom
  29 december, 2016 at 9:02 e m

  Hej,

  Jag tror att man börjar dekorera inför julen så mycket tidigare nu är förr om åren. Under min uppväxt tog pappa in granen kvällen före julaftonen. Nu tar många in granen i början och december och då är det helt förståeligt att man är trött på den nu.

  Ha en fin kväll!

  Kram, Anneli

 • Reply
  Channal
  30 december, 2016 at 1:39 f m

  Nej vad trist! Jag njuter av allt fint till tjugonda Knut. Då blir det julgransplundring o fiskdamm.

  God fortsättning o kram Anna

 • Reply
  Lena - gott för själen
  30 december, 2016 at 8:40 f m

  Haha, så kan det gå 🙂 Såklart att man får göra som man vill. Här får nog granen och pyntet vara kvar i några dagar till. Sen så! Så härligt när allt försvinner och man blickar framåt mot våren.

  Kram Lena

 • Reply
  Bakom dörr nr. 11
  30 december, 2016 at 10:33 f m

  Här har också det mesta åkt ut, nu vill man
  bara ha våriga buketter 🙂
  Önskar dig ett GOTT NYTT 2017
  Kram Pia

 • Reply
  Mamma C
  30 december, 2016 at 11:02 f m

  Snart försvinner granen här med. Det andra julpyntet kom inte fram i år.
  Kram Mamma C

Leave a Reply