När mannen bäddar…

Hallå där!
Kikar in med en sån här lite mitt-i -veckan-snabb-bäddnings-bild.
På helgen kan jag hålla på o fluffa och greja länge…tycker det är rätt mysigt..
Men under veckorna måste det gå snabbt.
Upp med överkastet nästan hela vägen, vik ner de härligt skrynkliga linnelakanen en bit, 
Så en massa kuddar… 
Det här har jag drillat min man till att klara av…
Men när vi kommer till att det allra snyggaste då man inte har ett enda stort täcke, är att arrangera kuddarna så att de täcker över den där skarven i mitten…(där de rosa täckena möts)
..ja då är gränsen nådd….haha…
Å eftersom jag nästan alltid hinner åka till jobbet innan han kliver upp är jag fullt nöjd
om det ser ut så här då jag kommer hem….
Så nog kan våra män en massa lullull de också…bara vi lär dem…hehe..
Å näääämeeeeen… ser ni!!
Jag har inte strukit sängkappan än….haha…
Sänggaveln är förresten från Mio om någon undrar, sängbord IKEA, överkast och sänglampor 
gamla gamla och sammetspläd och kuddar från Ib Laursen. Den skrynkliga sängkappan
är från Himla och linnelakan från Ellos.

Hinner ni bädda varje dag?
Kram Katarina
sovrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Anonym
  3 februari, 2016 at 12:33 e m

  Snyggt bäddat för att vara gjort av en man måste jag säga. Måste bädda ordentligt varje dag, annars mår jag inte bra.. men…jag får nog bädda själv med alla mina kuddar och alla olika överkast och plädar. Förstår om ”gubbarna”tycker man är lite jobbig ibland, med alla dessa saker. Ha en underbar dag i solen. Kram Inger

 • Reply
  Hem ljuva hem
  3 februari, 2016 at 12:58 e m

  Jättefint bäddat. Vi bäddar ofta tillsammans vi fast inte när jag öppnar på jobbet. Kraaam Pia

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  3 februari, 2016 at 1:11 e m

  Fint! Vi bäddar nästan aldrig. Det orkar jag inte lägga tid på. Det är ingen mer än vi som är i vårt sovrum och vi lämnar det på morgonen och går oftast inte in i det förrän det är dags att gå och lägga sig igen. Så varför bädda, tänker jag. Men det är fint och ser städat ut.
  Kram Helén

 • Reply
  Isabell Kruse
  3 februari, 2016 at 3:29 e m

  Wonderful pictures…i Love the colors….

 • Reply
  Renoverings Huset
  3 februari, 2016 at 4:41 e m

  Vi har faktiskt inget överkast.. 😉 Har även hört att det är bäst att inte bädda alls, för då sprids alla kvalster ännu mer. Men jag bäddar med mitt påslakan, min sambo är väldigt dålig vad gäller hans sida.. där kan det se ut lite hur som helst.. 🙂

  Kraam

 • Reply
  Annika Hörnhuset
  3 februari, 2016 at 4:56 e m

  Fin färgkombo i ditt sovrum =)
  Här hos oss bäddar vi båda men vi har lite olika uppfattning om hur huvudkuddarna ska placeras men det är ju en petitess liksom. Kramar Annika

 • Reply
  Lena - gott för själen
  3 februari, 2016 at 9:46 e m

  Visst är det ju härligt att komma hem till en bäddad säng. Men nä, jag hinner inte. Eller, självklart skulle jag ju hinna, det tar ju faktiskt inte mer än nån minut, men jag prioriterar inte det vid den tiden på morgonen. Men helgerna, ja då är det snyggt och fint minsann.

  Kram Lena

Leave a Reply

När mannen bäddar…

Hallå där!
Kikar in med en sån här lite mitt-i -veckan-snabb-bäddnings-bild.
På helgen kan jag hålla på o fluffa och greja länge…tycker det är rätt mysigt..
Men under veckorna måste det gå snabbt.
Upp med överkastet nästan hela vägen, vik ner de härligt skrynkliga linnelakanen en bit, 
Så en massa kuddar… 
Det här har jag drillat min man till att klara av…
Men när vi kommer till att det allra snyggaste då man inte har ett enda stort täcke, är att arrangera kuddarna så att de täcker över den där skarven i mitten…(där de rosa täckena möts)
..ja då är gränsen nådd….haha…
Å eftersom jag nästan alltid hinner åka till jobbet innan han kliver upp är jag fullt nöjd
om det ser ut så här då jag kommer hem….
Så nog kan våra män en massa lullull de också…bara vi lär dem…hehe..
Å näääämeeeeen… ser ni!!
Jag har inte strukit sängkappan än….haha…
Sänggaveln är förresten från Mio om någon undrar, sängbord IKEA, överkast och sänglampor 
gamla gamla och sammetspläd och kuddar från Ib Laursen. Den skrynkliga sängkappan
är från Himla och linnelakan från Ellos.

Hinner ni bädda varje dag?
Kram Katarina
sovrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Anonym
  3 februari, 2016 at 12:33 e m

  Snyggt bäddat för att vara gjort av en man måste jag säga. Måste bädda ordentligt varje dag, annars mår jag inte bra.. men…jag får nog bädda själv med alla mina kuddar och alla olika överkast och plädar. Förstår om ”gubbarna”tycker man är lite jobbig ibland, med alla dessa saker. Ha en underbar dag i solen. Kram Inger

 • Reply
  Hem ljuva hem
  3 februari, 2016 at 12:58 e m

  Jättefint bäddat. Vi bäddar ofta tillsammans vi fast inte när jag öppnar på jobbet. Kraaam Pia

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  3 februari, 2016 at 1:11 e m

  Fint! Vi bäddar nästan aldrig. Det orkar jag inte lägga tid på. Det är ingen mer än vi som är i vårt sovrum och vi lämnar det på morgonen och går oftast inte in i det förrän det är dags att gå och lägga sig igen. Så varför bädda, tänker jag. Men det är fint och ser städat ut.
  Kram Helén

 • Reply
  Isabell Kruse
  3 februari, 2016 at 3:29 e m

  Wonderful pictures…i Love the colors….

 • Reply
  Renoverings Huset
  3 februari, 2016 at 4:41 e m

  Vi har faktiskt inget överkast.. 😉 Har även hört att det är bäst att inte bädda alls, för då sprids alla kvalster ännu mer. Men jag bäddar med mitt påslakan, min sambo är väldigt dålig vad gäller hans sida.. där kan det se ut lite hur som helst.. 🙂

  Kraam

 • Reply
  Annika Hörnhuset
  3 februari, 2016 at 4:56 e m

  Fin färgkombo i ditt sovrum =)
  Här hos oss bäddar vi båda men vi har lite olika uppfattning om hur huvudkuddarna ska placeras men det är ju en petitess liksom. Kramar Annika

 • Reply
  Lena - gott för själen
  3 februari, 2016 at 9:46 e m

  Visst är det ju härligt att komma hem till en bäddad säng. Men nä, jag hinner inte. Eller, självklart skulle jag ju hinna, det tar ju faktiskt inte mer än nån minut, men jag prioriterar inte det vid den tiden på morgonen. Men helgerna, ja då är det snyggt och fint minsann.

  Kram Lena

Leave a Reply