Te….mer mysigtän gott??

 Hej hej!
Det blev en lååång jobbdag i dag….det kan ju lätt bli så då man varit borta.
Men nu sitter jag här i soffan och myser med en kopp te….
 Dricker ni te?
Jag dricker inte det så där jätte ofta….jag glömmer bort det en smula….
Oftast blir det påste….men ibland som nu slår jag på stort och använder en sån där
portions-tesil och tar ett lass i påsen med jordgubbar o grädde…
Så värmer jag vattnet tills det blir för varmt och har i teét lite för länge…
grimaserar lite och hummar för mig själv…
…bestämmer att det egentligen är mer mysigt än gott med te…..
Kanske för att det varit i för länge som sagt…;)
 Bästaste sällskapet…
 …och senaste Lantliv…
Helt klart en mysig kväll efter jobbet..;)
Kram Katarina
vardagsrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Brunt sukker
  18 maj, 2016 at 9:24 e m

  Hei søta Katarina:)
  herlige bilder
  nei jeg drikker verke te eller kaffi
  det bli heller varm sjokolade drikk her:)
  kos deg i din vakre hjem
  klem Eli:)

 • Reply
  Milla
  18 maj, 2016 at 9:47 e m

  Jag har en ritual, jag dricker en kopp te direkt när jag kommer till jobbet om mornarna. Vi har en massa att välja på, ofta blir det rött te eller nåt med frukt. Hemma brukar jag dricka te mycket på kvällarna, men numera blir jag så läskigt varm så det går bort, och det blir alltid roobios-te (som inte innehåller koffein) för att kunna sova. Det ska dra ganska länge, så det kanske passar dig, du får öva lite mer på det där med att dricka te! kram!

 • Reply
  Ulrica
  18 maj, 2016 at 10:03 e m

  Jag dricker alltid te på morgonen, vanligt påste med EarlGrey-smak eller breakfast tea. Jag dricker nog ganska mycket te om jag tänker efter, det blir nog minst ett par, tre koppar på jobbet och några gånger i veckan dricker jag även framför teven. Jag ska kanske inte dra det så långt att jag älskar mitt te, men jag tycker mycket om det. Och som du säger, så har det en stor mysfaktor 🙂

  KRAAM

 • Reply
  anettan
  18 maj, 2016 at 10:18 e m

  Men mys är ju också gott haha. Kram Anette

 • Reply
  Maria
  18 maj, 2016 at 10:23 e m

  Jag dricker te, nästan varje kväll faktiskt. Och alltid till frukosten på helgerna. Kör vanligt earl grey i påse, men tar alltid upp den efter bara en minut 😉
  Jag fick också senaste Lantliv i lådan idag! 😉
  Kram/maria

 • Reply
  Channal
  18 maj, 2016 at 10:31 e m

  På vardagar dricker jag grönt ingefärs-citrontr-te på morgonen. Till kvällen Roibos blåbärs-te. Kaffe där i mellan. Till helgfrukost tar jag alltid först te och sedan kaffe som efterrätt. Det godaste kaffet i veckan.

  KRAM Anna

 • Reply
  Hem ljuva hem
  18 maj, 2016 at 11:09 e m

  Om jag är lite sjuk, eller frusen ..ja då dricker jag te. Inte annars.Mysiga och teinspirerande bilder.. Kraaam Pia

 • Reply
  Lena - gott för själen
  19 maj, 2016 at 7:29 f m

  Jag glömmer ofta bort att dricka te också. Det är ju så mysigt som sagt. Och gott 😉 Kanske för att jag inte har i teet så länge 😉

  Kram Lena

Leave a Reply

Te….mer mysigtän gott??

 Hej hej!
Det blev en lååång jobbdag i dag….det kan ju lätt bli så då man varit borta.
Men nu sitter jag här i soffan och myser med en kopp te….
 Dricker ni te?
Jag dricker inte det så där jätte ofta….jag glömmer bort det en smula….
Oftast blir det påste….men ibland som nu slår jag på stort och använder en sån där
portions-tesil och tar ett lass i påsen med jordgubbar o grädde…
Så värmer jag vattnet tills det blir för varmt och har i teét lite för länge…
grimaserar lite och hummar för mig själv…
…bestämmer att det egentligen är mer mysigt än gott med te…..
Kanske för att det varit i för länge som sagt…;)
 Bästaste sällskapet…
 …och senaste Lantliv…
Helt klart en mysig kväll efter jobbet..;)
Kram Katarina
vardagsrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Brunt sukker
  18 maj, 2016 at 9:24 e m

  Hei søta Katarina:)
  herlige bilder
  nei jeg drikker verke te eller kaffi
  det bli heller varm sjokolade drikk her:)
  kos deg i din vakre hjem
  klem Eli:)

 • Reply
  Milla
  18 maj, 2016 at 9:47 e m

  Jag har en ritual, jag dricker en kopp te direkt när jag kommer till jobbet om mornarna. Vi har en massa att välja på, ofta blir det rött te eller nåt med frukt. Hemma brukar jag dricka te mycket på kvällarna, men numera blir jag så läskigt varm så det går bort, och det blir alltid roobios-te (som inte innehåller koffein) för att kunna sova. Det ska dra ganska länge, så det kanske passar dig, du får öva lite mer på det där med att dricka te! kram!

 • Reply
  Ulrica
  18 maj, 2016 at 10:03 e m

  Jag dricker alltid te på morgonen, vanligt påste med EarlGrey-smak eller breakfast tea. Jag dricker nog ganska mycket te om jag tänker efter, det blir nog minst ett par, tre koppar på jobbet och några gånger i veckan dricker jag även framför teven. Jag ska kanske inte dra det så långt att jag älskar mitt te, men jag tycker mycket om det. Och som du säger, så har det en stor mysfaktor 🙂

  KRAAM

 • Reply
  anettan
  18 maj, 2016 at 10:18 e m

  Men mys är ju också gott haha. Kram Anette

 • Reply
  Maria
  18 maj, 2016 at 10:23 e m

  Jag dricker te, nästan varje kväll faktiskt. Och alltid till frukosten på helgerna. Kör vanligt earl grey i påse, men tar alltid upp den efter bara en minut 😉
  Jag fick också senaste Lantliv i lådan idag! 😉
  Kram/maria

 • Reply
  Channal
  18 maj, 2016 at 10:31 e m

  På vardagar dricker jag grönt ingefärs-citrontr-te på morgonen. Till kvällen Roibos blåbärs-te. Kaffe där i mellan. Till helgfrukost tar jag alltid först te och sedan kaffe som efterrätt. Det godaste kaffet i veckan.

  KRAM Anna

 • Reply
  Hem ljuva hem
  18 maj, 2016 at 11:09 e m

  Om jag är lite sjuk, eller frusen ..ja då dricker jag te. Inte annars.Mysiga och teinspirerande bilder.. Kraaam Pia

 • Reply
  Lena - gott för själen
  19 maj, 2016 at 7:29 f m

  Jag glömmer ofta bort att dricka te också. Det är ju så mysigt som sagt. Och gott 😉 Kanske för att jag inte har i teet så länge 😉

  Kram Lena

Leave a Reply