Snyggaste skrivbordsstolen

Hallå söndag säger vi i dag…
Här har vi ett riktigt ruskväder så det blir perfekt att fortsätta så smått där uppe på
övervåningen…å jadå såååklaaaaart ska ni få hänga med på den renoveringsresan också….;)
M är också peppad på att följa med till några möbelaffärer (bäst att passa på då..;)
 å senare i eftermiddag ska vi hälsa på en vän o kika på hans nya hus….
Jamen det blir ju en bra söndag det här!
 Det var länge sedan vi kikade in i Kajsas rum.
Fortfarande fattas några tavlor men annars har nog det mesta fallit på plats.
För ett bra tag sen nu kom hon hem med en ny skrivbordsstol…
Eller hon och hon….haha…
Pojkvännen bor ju i Uppsala och hon ”råkade” visst köpa stolen där så han fick släpa den 
med sig därifrån……det hade kanske varit liiiite smidigare att köpa den på IKEA här i stan.
Men men…snygg är den i alla fall
 Tapeten är från Boråstapeter. Den heter Camille och är från kollektionen: Memories.
Tv´n ni skymtar där på väggen sitter på en sån där arm ni vet…
…så den går att dra ut och vinkla mot sängen.
Ni har aldrig fått se helhetsbilder från det här rummet men nu har jag fotat det med…
Jag ska bara leta på renoveringsbilderna så ska ni få se både före-, under tiden- och efter bilder.
Hoppas ni får en härlig söndag!
Kraaaam Katarina
Okategoriserade

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Hemma på Sjuan
  6 november, 2016 at 11:54 f m

  Så snyggt i dotterns rum och jag gillar också stolen. Jag köper också saker när vi är i stugan som jag får släpa hem hit 🙂 Kram Suss

 • Reply
  Hem ljuva hem
  6 november, 2016 at 4:18 e m

  Snygg stol. Är på jakt efter en ny till sonen men tror inte han gillar den stilen..tyvärr. Ha det fint Kraaaam pia

 • Reply
  Anonym
  6 november, 2016 at 5:23 e m

  Mycket snyggt!!!
  Kram Rose-Marie

 • Reply
  Maria
  6 november, 2016 at 6:59 e m

  Så fint! Den stolen harjag planer på att köpa fast i svart, till vårt skrivbord i ek. Visste inte att den fanns i vitt, kanske blir det en vit istället? 😉 Så pojkvännen bor i Uppsala? Mina trakter ju 😉
  Så fint hos era vänner, ni har allt ganska ”samma” stil, eller hur? 😉
  Vad fin den röda mattan var! Nu till höst och jul, kan jag tänka mig att köpa nya röda till hallen igen (slängde de gamla när jag köpte de ljusa, för de var så ofräscha) så varmt och ombonat med en skvätt rött!
  Kram och ha en fortsatt fin söndagskväll!
  /Maria

 • Reply
  Ekenäsliv
  6 november, 2016 at 11:19 e m

  Heeeeej gullfia!!
  Har nedräkning nu :)))
  Ska snar gå och lägga huvudet på en ren kudde 😉
  Den här känslan nu alltså ;)) Jag vet, jag är vrickad, så är det ha ha ha..
  Å alla dina fina bilder vännen!!! Stolen, mattan, hos vännerna!! Å så fint överallt!!
  Här är rent, men det är en hel del som ska fixas. Huxflux så åkte mattan på glasverandan ner i källaren, å jag lägger huvudet vackert på sned heeeeela veckan o hoppas maken ger med sig om mattan jag sett, inget märkvärdigt, finns på ikea 😉
  Ska ju vara allerti huvudet imorogn när jag ska på samtal, så jag får väl lov att sussa då…
  Har ju egentligen lovat mig själv att ligga i säng kl 10 för jag behöver min sömn…
  Lääääängtar sååå!
  Massa kramar!

 • Reply
  Mamma C
  6 november, 2016 at 11:42 e m

  Jättesnyggt i hennes rum.
  Kram Mamma C

 • Reply
  Annorlundaliv
  7 november, 2016 at 4:58 f m

  Hej och välkomna till min öppna dagbok. Fingrarna bakom orden sitter på mig.. En 46+are som lever ett svensson liv med två tånåriga barn och en älskad man. Bloggen är min dagliga drog där jag skriver av mig om mina åsikter, tankar och vardag. Jag gillar även att inspirera och tipsa mina läsare med olika saker som jag själv inspireras av. När jag inte bloggar så håller jag mig sysselsatt via sticka, smycka, rida, träna, baka, vara hemma m.m.. Teckenspråk är ett språk som jag håller varmt i hjärtat. Min blogg handlar för det mesta del av min vardag och livet om mina diganoser m.m. Men också för mitt intresse för djur, tränning, familjen. Följ gärna mitt liv som ett annorlunda liv med fler diganoser m.m.. Så här får du läsa om min kamp om försöka utbilda mig, tankar, tips och vardag! Vill du komma kontakt så är E-post: golda@home.se

 • Reply
  Maria Kontorsråttan
  7 november, 2016 at 7:54 f m

  Vad fint hon har och vilken läcker stol.

  Kram
  Maria

Leave a Reply