Njuter av nystädat…

Heeeeeej….städar ni för fullt inför helgen?
Jag sitter mätt o nöjd i soffan o bara sitter…
Njuter av att huset är städat och i ordning….väldigt mycket mer i ordning än det brukar…
Hiiiiimmel så skönt!
Det känns himla bra att det är gjort inför helgen…
En billig vardagslyx helt enkelt.
Jag ska självklart meddela er då reportaget kommer.
Nerikes Allehanda ger ju ut en bostadsbilaga och det är i första oktobernumret vi kommer att vara med. Jag tror att man även kommer kunna läsa på nätet så jag ska länka dit så fort det ligger ute..;)
Själv tycker jag att det ska bli spännande att se vilka vinklar fotografen hittat.
Man blir ju så hemmablind och insnöad på att fota från vissa håll…
Kanske får jag lite ny inspiration…;)
Ha en fin kväll!
Kram Katarina
Inspiration

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Anonym
  22 september, 2016 at 8:32 e m

  Hej! Ser helt underbart ut. Kommer bli toppen bilder. Ska bli kul att se. Du får köra lite katt gympa om du klarar det? Fick jag tips av min sjukgymnast när jag hade problem för några år sen. Inte så mycket gympa egentligen utan mer lite tänja skonsamt. Du vet skjuta rygg& svanka som katter gör. Jag gör det fortfarande tycker det känns skönt. Men bara om det känns skönt för dej annars får du testa när det känns bättre. Fast ett litet tips… du lär få kommentarer om familjen ser när du gör det… hi hi.
  Ha en skön kväll& var rädd om dej.
  Kram Helene

 • Reply
  Channal
  22 september, 2016 at 10:19 e m

  Hej kära du, men så kul att komma med i tidningen. Ni har ju ett så vackert hem att visa upp!

  Jag är så dålig på att städa. Jag har köpt lite fina blommor. Att pynta är jag bra på. Måste dammsuga lite imorgon för på lördag ska vi vara barnvakt till mitt lilla barnbarn och han kryper och far fram på golvet.

  KRAM Anna

 • Reply
  No34
  23 september, 2016 at 8:05 f m

  Hur skön är inte den, känslan när allt är städat och klart inför helgen… Känns som om det var länge sen här, den där sköna nystädade fredagskänslan. Ja, det blir väl helg ändå, och den här helgen blir huset fyllt av barnbarn då föräldrarna har bokat stuga för lite egentid..
  Fredagskram till Dig från Kate

 • Reply
  Lena - gott för själen
  23 september, 2016 at 8:34 f m

  Kul med reportage! Ska bli spännande att se!

  Ha en fin helg!

  Kram Lena

 • Reply
  Maria
  23 september, 2016 at 9:01 f m

  Säker på att det kommer vara ett riktigt fint reportage!
  Här blev det ”halvstädat” då Lilprinsen kom och han är viktigare 🙂 😉
  Trevlig fredag till dig!
  Kram/Maria

 • Reply
  HWIT BLOGG
  23 september, 2016 at 9:43 f m

  Ja det är en skön känsla när allt är rent och på plats…både ute och inne! Men det är ett evighetsjobb hi hi!
  Äntligen fredag och jag önskar dig en mysig helg också.
  Kram från Titti

Leave a Reply