Bara en dag….

Hej och godmåndag!
Hoppas er helg varit härlig!
Så startar vi en ny vecka igen…det gillar ju jag..;)
Den här veckan har vi dessutom inget inbokat och det känns skönt.
Helgen kommer gå åt till husfix, men än är det ju ett tag kvar dit..;)
 
Förra veckan kom jag ju äntligen i gång med min träning..
Eller vägen mot mitt bästa jag…;)
4 pass hann jag med…
Den här veckan ska jag även försöka lägga på det här med kosten…
Det funkade i o för sig rätt bra förra veckan….hela vägen fram till fredagen…
…men där någonstans flippade det ur…haha…
 
Så en väldigt mumsig helg har det varit…
Å det är ju förstås bra…
…men det bästa är ju om det mumsiga bara håller sig till bara en dag...inte 3…
Så får det bli den här veckan…
Mums EN dag!! 
Å så är det väl dags att börja påska till det lite va?
Har ni börjat än?
 
Kram Katarina 
matrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  LIVSGLITTER
  3 april, 2017 at 9:05 f m

  Sv: Tusen tack Katarina, vad glad jag blir <3

 • Reply
  home2tiny
  3 april, 2017 at 9:35 f m

  Vi får peppa varandra när det gäller träning. När man som jag knappt rört på sig på två år är det en aningens kämpigt….men jag känner att flåset blir bättre och bättre för varje dag som går… Så dags att ge sig ut på en runda…. Miss you…. Kramisar Tina

 • Reply
  Ekenäsliv
  3 april, 2017 at 2:45 e m

  Åååååå va mumsigt det ser ut :))
  Måste med sluta tröstäta känner jag… Inte bra att sjunka ner i soffan om kvällarna och så är man sugen på något… måste äta frukt eller nötter då istället för choklad som är min stora last…
  Måste med komma igång med löpingen igen, men i helgen har jag ju ändå bränt en del i storstädandet 😉
  Ha en fin kväll!
  Kramar Anna

 • Reply
  mamma c
  3 april, 2017 at 3:58 e m

  Har skitsvårt att bara hålla mig till en dag jag med. Jag börjar fredag kväll och har inte stopp förens det blivit söndag. Inte bra , jag vet.
  Kram mamma c

 • Reply
  Birgitta
  3 april, 2017 at 7:35 e m

  Åh jag känner igen mig, hehe! Varför är jag ofta sugen på något gott (läs onyttigt) på kvällen? Fredag/lördag/söndag har liksom blivit fritt fram för att mumsa i sig godsaker, fika och stadiga middagar med bara lite grönsaker vid sidan av (haha!!). Älskar hemgjorda pommes och krämiga såser och det är väl just sådant som behöver begränsas till "bara en dag". Nämen om du ska ta tag i kost och motion nu så kanske jag ska hänga med (fast hemma i Lund då). Det får bli en liten morot för mig helt enkelt. Tack för att du inspirerar att komma igång!. Kram och hejaheja dig

 • Reply
  Pernilla
  3 april, 2017 at 7:46 e m

  Vad duktig du är som kommit igång med träningen! Jag har varit duktig med träningen sedan oktober och kört 4-6 ggr i veckan. Dock går jag inte ned i vikt särskilt , men inte heller upp längre. Helgerna är det svårt att låta bli vinet:) kramis!

 • Reply
  Hem ljuva hem
  3 april, 2017 at 8:11 e m

  Morgonträningen funkar men kosten är svårare tycker jag. Halkar lätt in på gott och onyttigheter. Kraaam och pepp / Pia

Leave a Reply