Jag trodde väl aldrig att jag skulle…….

Hej och hallå och välkommen måndag och en ny spännande vecka!
Jag har ju haft en riktig mysig familjehelg som avslutades med att en trött man och en hungrig son 
äntligen kom hem på middag….;) Jag hoppas ni haft det minst lika bra ni med!
Ser ni på ”Innan vi dör”?? OMG vilken spännande serie….
Det är BRA för mig att se en serie i realtid så att man verkligen måste vänta en vecka 
innan nästa avsnitt…. Jag klarar ju inte riktigt det här med netflix då alla avsnitt
finns tillgängliga…det blir måååånga timmar i tv-soffan då.
Apropå tv-soffan så har ni sett??
Aldrig att jag trodde….alltså jag hade på riktigt skrattat om någon hade sagt till mig 
för ett par månader sen att jag skulle köpa…
 ……orangea kuddar till soffan…
Men ser ni!! Ja vem som helst kan ju se att de där kuddarna tillför prixis den dos av 
värme som dethär rummet behöver… Fortfarande gardin och tavellöst men en bit på väg…
…nu med en dos värme i form av sprallig glad orange färg….
Eller apelsin….vi kan ju kalla det apelsin så låter det lite bättre…
Orange ÄR ju en läcker färg men det klingar lite illa…tycker ni inte?
Allt är ju en fråga om att hitta rätt nyans och de här är så där djupt murrigt apelsinfärgade…
…så mjooo det här är rätt nyans… och det bästa är ju att 
tröttnar jag är det ju så himla enklet att byta..;)
 De är från Chhatwal & Jonsson och jag köpte mina från Sleepo. (adlink)
Hoppas ni har en härlig måndag!
Kram Katarina
tv-rum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Wikers Liv
  6 februari, 2017 at 9:28 f m

  Jättefint! Varje höst får jag en liten tanke på om man inte skulle ha lite rostfärgat i soffan 😉 Varmt och mysigt! Jag funderar lite på om jag skulle ha lite grönt hemma, jag… Har testat grönt många gånger men aldrig fått till det, så varför skulle det funka den här gången, haha… 😉
  Kram/Maria

 • Reply
  Anonym
  6 februari, 2017 at 10:10 f m

  Wow aå läcker: Själv hittade jag en kappa i väldigt dov smuts orange , så mycket beröm som jag fått är ett bevis på att den färgen kommer att slå i vår. känns alltid lite bättre när andra tycker om det man har märkligt egentligen. huvudsaken är ju att man gillar själv. nu till dina kuddar spontanreaktionen var ops,,,, så snyggt och faktiskt elegant kudde men det är ju en fin märkeskudde så behåll den för sjutton så fab. Min kappa jag skrev om är en Noa Noa märket som med extra känsla för exakt färgton och detaljer material alltså rätta känslan då slår man till. Ha en härlig måndag AnnaK

 • Reply
  Hem ljuva hem
  6 februari, 2017 at 10:35 f m

  verkligen värme i dom kuddfodralen. Tror att jag hade orange ett tag i soffan har i alla fall någon pläd. Det kan vara snyggt till helgråa soffan också. Ser så mysigt ut där bland kuddar och plädar. Kraaam Pia

 • Reply
  Mamma C
  6 februari, 2017 at 11:52 f m

  Orange är väl inte den första färgen man tänker på när man ska köpa nya kuddfodral. Men där hade jag helt fel. Det blev kanon snyggt.
  Kram mamma c

 • Reply
  Anonym
  6 februari, 2017 at 1:37 e m

  Hallå! Det är det som är fengshui….Rätt blandning av alla de fyra elementen så får man den där bästa känslan! En färg eller något material som kompletterar och balanserar. Det är det kunniga inredare kan! Som du 🙂 Kram från L8

 • Reply
  mia
  6 februari, 2017 at 8:04 e m

  hej Katarina! snyggt, jag köpte två oranga plädar för några veckor sedan och chockade min familj 😉 det blev faktiskt ganska läckert mot allt det vita och träiga som vi har här hemma, kanske skulle jag våga mig på nån kudde också, hi hi letade ett tag efter typ lite indiska eller marockanska kuddar med dova röda oranga toner men gav upp. Dina kuddar var mysiga med diagonal linjer på,flott!

  kram Mia

 • Reply
  Channal
  6 februari, 2017 at 9:26 e m

  Så FINT Katarina! Kuddarna är ljuvliga till. Det orangea mot det grå, top notch!

  KRAM Anna

 • Reply
  anettan
  6 februari, 2017 at 10:15 e m

  Snyggt. Jag borde inte titta på Netflx för jag fastnar och gillar faktiskt att grotta in mig men inte kan det vara sunt inte. Kram Anette

 • Reply
  Birgitta
  6 februari, 2017 at 10:55 e m

  Godkväll i stugan! Så varmt, ombonat men också uppiggande med ”apelsinfärgen”!! Hihi, visst är det väl så att många är lite tveksamma till just orange. Men nu tycker jag att färgen gärna får flytta in i vårt hem och lysa upp lite här och var. Varje dag följer jag din härliga, inspirerande och generösa blogg. Du ger så mycket av dig själv, din vardag, omtanke och glädje. Ibland när jag läser dina inlägg så känns det som att umgås med en stund med en fin vän! Jag skrattar och känner igen mig eller fäller en tår när något träffar mig i rätt stund (t.ex älskade barn som flyttar hemifrån). Vill gärna att du fortsätter skriva precis som du redan gör. Tips på mera att läsa om skulle vara att du visade moodboards till olika rum och olika stilar. När jag tänker efter så skulle det vara spännande om du också gjorde moodboards om olika klädstilar och hur man kan tänka kring olika kroppsformer för att lyfta fram eller dölja. Skulle vara kul också att få tips på inredning och kläder i olika prisklasser t.ex en väskmodell som visas för ”den tunna” plånboken, plånboken där det ibland finns ”lite mer” pengar och så den ”välfyllda” exklusiva plånboken. Hoppas du förstår hur jag tänkte, fniss. Blev visst en längre kommentar än jag först tänkte. Ha det gott! Kram

 • Reply
  Sallys hus
  6 februari, 2017 at 11:07 e m

  Men ooooj….tusen tack! Nu blev jag rörd, superglad, skraltig och alldeles lycklig på samma gång. Att du känner det som vi umgås en liten stund måste ju vara en av de finaste komplimanger man som bloggare kan få…;)
  Å jiiiiises vilken massa bra idéer du kom med där… Jag som är utbildad damskräddare och haft eget både skrädderi och klädbutik kände ju att jag gick i gång lite där…. en gång i tiden var jag faktiskt rätt duktig på att trolla fram det bästa hos olika kroppsformer….stora som små….kanske skulle läsa på lite där igen…;) Å moodboard i olika stilar till ett och samma rum…. DET gillade jag verkligen…. en superrolig utmaning…
  ÅÅÅÅ va glad jag blev! TUSEN TACK!
  Kraaaaaaaaam

 • Reply
  Sallys hus
  6 februari, 2017 at 11:09 e m

  Hahaha SKRATTIG inte skraltig

 • Reply
  Sallys hus
  6 februari, 2017 at 11:11 e m

  Men ååå va fint det låter… ja in med mer färg…det blir man glad av…;) Å så är det ju så enkelt att bara stoppa in i ett skåp ett tag om man tröttnar..;) Kram

 • Reply
  Sallys hus
  6 februari, 2017 at 11:12 e m

  Ååå så fint det låter… jag hade en låååång munkjacka i orange när jag gick i högstadiet…den gick under namnet ”moroten”…. ååå vad jag älskade den…;)
  Kram

 • Reply
  Sallys hus
  6 februari, 2017 at 11:14 e m

  Haha…fast jag kan inget om Fengshui….inte mer än att det finns olika element och att man inte ska ställa en spegel så man ser sig i den direkt då man kommer in i ett rum…ja å så några fler grejer då….haha…
  Men jag är ingen fengshuiare….går bara på känsla….;) Kraaaam

 • Reply
  Birgitta
  6 februari, 2017 at 11:27 e m

  Tihi, ja jag undrade lite hur du blev skraltig. Kul att du gillade mina idéer! Nu får det bli nattinatti för imorgon bitti ska jag ta emot ett gäng morgonpigga glada förskole-/skolbarn 06.30 (gäsp).

 • Reply
  Anonym
  6 februari, 2017 at 11:29 e m

  Nej vem katten kan något om det….men jag tror att ibland när man får till det,så har man fått till den där balansen. För man känner ju så väl när det är något som skaver liksom. Det är intressant att läsa om i vilket fall!

 • Reply
  Sallys hus
  7 februari, 2017 at 11:12 f m

  Ja men precis så tycker jag med och jag skulle gärna lära mig mer…;)

Leave a Reply