Jösses så häääääärligt…..

….jamen jag bara kikar in lite snabbt igen…
Mellan solstol, dusch o drinkar skickar jag bara en stor semesterkram…
För det är man värd då det är sommar vare sig man jobbar eller ej…
 
SEEEEMEEESTEEEERKRAAAAAM KOMMER HÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!
Allmänt

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Autismmamma
  20 juli, 2017 at 11:01 e m

  Hej!
  Jag är en kvinna, mamma, fru på snart 47 år som kommer från Småland. Söker nya vänner att hitta på nått skoj med tex en fika eller gå och dansa m.m. Mina intresse är att träffa nya ärliga, troga seriösa vänner, träna, hundar, djur, promenader, bio, fika, festivaler, shopa, barn m.m. Ni får gärna lägga till mig som vän. Hör gärna av er!
  Min hemsida: autismmamma.bloggplatsen.se

 • Reply
  Josefine
  21 juli, 2017 at 12:45 e m

  Njut av semestern! Hoppas det blir mycket sol!

Leave a Reply