Snyggare i solbrillor…;)

Hallå på er!
Här är ju vädret minst sagt växlande…
Vi har det varmt o skönt, läser böcker och har det allmänt bra…
Något som är stort måste måste på alla resor och hemma också för den delen är ju solbrillor…
Ett par snygga solbrillor gör ju inte bara ljuset behagligare utan det gör ju ALLTID så man ser
både snyggare och coolare ut…hehe…..
Så är det ju lite kul att man kan sitta och iakta människor sådär lite i smyg…
ni vet..man vrider huvudet lite åt sidan så det ser ut som man tittar åt ett helt annat håll..
….haha…jamen lite så har vi det….
Det är väl typ det mest spännande som händer här…haha…
Nu är det ju snart både morsdag, student och framför allt SOMMAR…
å då kan man behöva uppdatera solbrillsgarderoben….
Jag har ju ett stort M som snart fyller år så jag ska kanske spana in ett par där…
 
Kram på er och ha en fin dag!
Kram Katarina
accessoarer

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  18 maj, 2017 at 12:48 e m

  Hallå där på semestern! Ni verkar ha det underbart! Och det är ni värda! =)
  Snygga solbrillor ja! Det vill jag också ha! Har alltid köpt "billiga plastsolisar" just för att jag är expert på att ha sönder eller lägga bort dem… Men nu vill jag verkligen ha "riktiga"! Fast… jag har ju ett litet litet problem, jag skaffade glasögon förra sommaren för att åldern liksom började göra sig påmind. Än så länge har jag baar haft dem när jag läser, men funderar på att skaffa ett par dubbelslipade (heter det så???) så jag kan ha dem jämt… och då är ju frågan… hur ska jag göra med solbrillorna? Köpa nu, ett par vanliga eller köpa ett par slipade, när jag har provat ut nya glasögon…haha… vilket bekymmer 😉 Kanske blir det ett par nya snygga redan nu på Arlanda eller så… OCH ett par slipade sen? Med bara ett par vanliga kan jag ju inte sitta i solen och läsa…
  Ha det fortsatt skönt! Imorgon drar vi =) 😉
  Kramar/ Maria

Leave a Reply