Knas med uppladdningen

 
Halloj!
Hoppas ni har en mysig lördagsförmiddag!
Här regnar det så jag myser med tända ljus men funderar som bäst
på om det inte vore en bra idé med en pw…;)
Regn är ju bara vatten..;)
 
Jag skulle egentligen visa några pics från igår kväll men det är något knas
med uppladdningen så det går inte att få in en endaste bild…
Å nu har jag försökt en timme så nu ger jag upp och testar senare i dag 
i stället…så tills dess får ni ha den bästa av lördagar..;)
Kraaaam Katarina
Allmänt

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Anonym
  4 november, 2017 at 10:45 f m

  Trist jag har samma problem:( kram

 • Reply
  Helenas enkla vardag
  4 november, 2017 at 2:26 e m

  Samma problem här också!! Kram Helena

 • Reply
  Annika
  4 november, 2017 at 3:03 e m

  Jag har också märkt att det är någon "vajjsing" idag. Jag har även sett att om man går in på gamla inlägg så finns det inga bilder, bara en liten ful ruta med ett kryss i … Det är nog något tekniskt problem … kanske för att vi ska vila oss lite från datorer, bloggar och istället njuta av något annat för en stund så här på Alla Helgons Dag. Kram

Leave a Reply