Nyårsglamm

Hej heeeeej…
 
har ni en mysig söndag?
Jag tänkte bjuda på lite nyårsinspiration….
Eftersom vi firar födelsedag här i dag tycker jag det passar bra med lite glamm..;)
Det är ju så mycket fokus på julen och när den väl är över smäller det ju bara till
så står vi där på nyårsafton och river oss i huvudet och undrar hur vi ska
”glamma” till det lite….
För att slippa det är det ju bra om man har en tanke redan nu innan..
 
Man skulle ju kunna duka lite så här…
 
 
Å det är ju inte bara bordet som ska kännas så där lite festligt glammigt…
 
Till nyår tycker jag man kan gå hur mycket all in man vill med gnistrandet..;). 
 
Den här (adlink) jag har på mig hade ju ett superbra pris och det passar ju bra för en klänning som man kanske 
bara använder ett par gånger om året….Över har jag en gammal kofta men en väldigt lik 
hittar du HÄR. (adlink)
Vad menyn blir i år vet jag inte riktigt men med tanke på
att diverse mat brukar både ta slut och bli dyrare till nyår
är det ju en bra idé att tänka över det med..;)
 M sa…
-Tja vi tar väl gratinerad hummer till förrätt och oxfilé till varmrätt som vi brukar…
???
Det har vi inte alls haft varenda nyår men just oxfilé är väl en sån där
typisk nyårsrätt så det vore ju hima roligt att äta något helt annat i år.
Kom gärna med förslag…..
…men kom för allt i världen inte med några laxrecept….;)
Huuu jag aaaavskyr lax….
 
Kraaaam Katarina
_______________________________________________________________
Nu följer ett gäng reklamlänkar till Gina Tricot för den som vill ha tips på
glammiga klänningar till bra pris!
 
En snygg svartglittrig med lång ärm hittar du HÄR
och en i grått HÄR
Å om man vill ha en som sitter mindre tajt och mera löst
så blir den HÄR raringen helt magisk med lite BLINGBLING till…;)
 
dukning

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Carin
    26 november, 2017 at 5:55 e m

    Vilen tjusig dukning och även värdinnan var tjusig.
    Kram Mamma C

  • Reply
    Villa ryttarängen
    26 november, 2017 at 6:50 e m

    Oxfilé är ju inte min grej alls. Varför inte testa lamm, rådjur eller hjort. Fin dukning du visar. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på denna nyår. Tror att det blir bara vi och tv:n i år. Fast god mat och glitterklänning blir det ändå. Kraaam Pia

  • Reply
    Stina
    26 november, 2017 at 6:58 e m

    Ankbröst med goda tillbehör åt vi förra nyårsafton. Förrätt? Vill du inte veta… 😊. Efterrätt var en lyxig pannacotta
    PS Det var en laxtartar

  • Reply
    Annika
    27 november, 2017 at 10:46 f m

    Någon viskade i mitt öra … att Sallys matte fyller år idag.
    Grattis!

  • Reply
    Ekenäsliv
    27 november, 2017 at 2:21 e m

    Helstekt kalkon i ugn, hasselbackspotatis, gräddsås från skyn från kalkonen, brysselkål och gele – nom nom nom!! Du älskar ju kyckling så tänker att detta vore en rätt för dig med 🙂
    Puss

Leave a Reply