Coffee table books

Hallå hörni…
Har ni det bra? Såklart ni har…det är ju onsdag!! Onsdagar är ju alltid bra dagar…;)
 
Det här med Coffee table books….
Det kan ju tyckas knäppt att köpa böcker för att de är fina….för att de bara ska ligga där som en snygg inredningsdetalj…
….för handen på hjärtat…de flesta är på engelska och ofta är det
sida upp och sida ner med en maaaassa mer eller mindre intressant text…
Självklart finns mängder av intressanta böcker också och de flesta har ju många fina bilder….
MEN….om man nu kan ha sjuttioelva ljuslyktor och trehundrafjorton vaser….då kan man minsann
även ha böcker som en inrednigsdetalj bara för att de är jäkligt snygga…eller hur?
För det är ju svårt det där….med prydnadssaker… 
Det är ju inte som förr då hemmen pyntades med 100-tals porslinskatter som
helst skulle ha varsin virkad duk under sig… 
Å nog är det bra trevligt att inte bara ha blommor, ljus och småvaser överallt….
En å annan finsak som drar blickarna till sig gör ju hela inredningen lite mer spännande…
Å nu har jag blivit med 2 nya fina böcker……lite som en prydnadssak fast mer spännande..;)
 
 
Jag valde KINFOLK eftersom det är en sån där som man ”ska ha”
 Så FOR THE LOVE OF SHOES eftersom jag äääälskar skor
och bilderna där i får det att vattnas i munnen…;)
 
En annan bok jag gärna skulle vilja ha Är LEXINGTONS fina bok.
Den är ju däremot som en hel inredningsbibel och inte bara snygg…;)
(adlinks)
 
 
Haaaaa det!
Kram Katarina
boktips

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Mamma C
  11 oktober, 2017 at 10:55 f m

  Kan man inte lägga va som helst för bok? Kanske inte Alfons Åberg 🙂 Men någon man tycker om. Eller måste vara en viss sort av dom.
  Kram Mamma C

  • Reply
   Sallys hus
   11 oktober, 2017 at 11:46 f m

   Hahahaaaaaa nu skrattar jag så tårarna rinner….huuur coooolt vore det inte med Alfonsböckerna i en prydlig hög på vardagsrumsbordet… å så ett fint doftljus ovanpå det….hahaa…DET vore ju en riktig snackis…;) Såklart kan du ha vilka böcker som helst… innan hade jag 2 gamla murriga fina mindre böcker en var Maria Lang och den andra hade bara en fin pärm…;) Riktigt gamla fina skinnryggar på böcker blir ju också väldigt snyggt….tänk med ett läckert förstoringsglas ovanpå… Kram kram

 • Reply
  Ekenäsliv
  11 oktober, 2017 at 2:27 e m

  Såå klaaaaart att man måste ha fina böcker att stäla saker på, sååå klart 😉 (som du säger :))

  Ja du vännen, just nu bara rusar tiden iväg känner jag…
  I helgen ska jag äntligen börja ta tag i rensningen inför flytten, börjar bli lite stressad ska jag erkänna. Samtidigt så har vi ju huset kvar till siste januari, men vi behöver vara ute till i mitten tänker vi för flyttstäd o så.
  Sen är det terminsstart och det pallar jag inte att flytta mitt i den.

  Å middagen på slottet var ju jättefin… men tyvärr fick jag åka hem i lite panik då jag fick ett sånt migränanfall efter huvudrätten… Där satt jag med utvecklingsdirektören, gästen från Cleveland Ohio och en politiker och trodde jag skulle kräkas… Förklarade med tårfyllda ögon att jag var tvungen att åka hem pga migrän… M ville komma o hämta mig, men jag pallade inte vänta i 30 minuter, så i de lägena får man väl nån superkraft och bara tar sig hem. Sen kräktes jag när jag landade hemma…
  Tack o lov mådde jag bra igår och kunde medverka på konferensen i Kalmarsalen, phu!
  Life liksom 🙂
  Ja du hjärtat, jag vet inte, tiden har bara försvunnit känner jag… men jag säger inte inte riktigt än 😉
  Ta hand om dig min fina vän <3
  Många kramar,
  Anna

Leave a Reply