Som doftljus utan eld…

Godmorgon!
Alla glada? Sååååklaaaart ni är…det är ju tisdag…;)
Att starta dagen lite mysigt är ju aldrig fel…jag tänder ofta doftljus i badrummet och ger mig själv en liten extra stund därinne…
Därmed inte sagt att jag smörjer och sminkar mig exta länge…
Nä oftast sitter jag bara därinne och glor och försöker fatta att det är morgon…haha…
Nu har jag införskaffat doftpinnar….länge sen jag hade det men då är det ju som ett ständigt doftljus…
…fast utan eld…;)
Bruka har bra priser tycker jag och min favvo är champagne.
Nästa vecka ska jag äntligen till frissan och färga bort de grå…
Knepigt det där…ibland kommer den där fula utväxten hur snabbt som helst och ibland
fattar man knappt att det är dags att färga bort den…;)
Nu är det sådär så jag tycker att det ser ut som en grå motorväg på huvudet så det ska bli 
extra skönt att få det gjort…Ska nog passa på att spa´a lit i kväll med hårinpackning…
Har slarvat med det ett tag nu och det syns på håret.
Jag brukar ju göra inpackning när jag skurar duschen varje lördagsmorgon men
nu har jag liksom bara skurat och inte packat in i några veckor….och det syns som sagt…
Ha en alldeles lysande fin tisdag alla rara!
Kram Katarina
badrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  11 oktober, 2017 at 7:23 f m

  Heeej!
  Här körs det också med doftpinnar. Jag köper mina hos Rituals. I sovrum och badrum har vi pinnar. Nu har jag köpt ett riktigt lyxigt set till Smögen som doftar lite trä och vanilj (om jag minns rätt, haha…). Så förhoppningsvis kommer det dofta så där hemtrevligt och mysigt även nästa gång vi planerar att åka ned efter själva inflytten som är nu i helgen…
  Nyfiken på vad du köpt för kappa? Jag har köpt min första på många många år och valde en från MQ/STCKHLM . Jag hoppas den håller kvalitén någorlunda för priset i alla fall… Jag tänker att jag köper en något billigare för att känna efter om det är min grej, rätt längd och så 😉
  Kram och ha en fin lill-lördag!
  /Maria

Leave a Reply