Stranden…nästan som catwalken…..

Innehåller annonslänkar till Ellos och Gina Tricot
När man är på date med 2 bloggvänner och dessutom befinner sig på en strand måste man ju se till att bli fotad…
Det vore ju inte klokt annars…
 
Bild från Pernilla
 
Jamen här står ja dårå…. på catwalken för några veckor sen….
Du kan läsa om när jag gick modell på ellos modevisning här.
Jamen så….en outfit jag gillar…;)
 
 
På modevisningen hade jag en vit skjorta och en underbar kofta över axlarna.
 
Kram på er!
Katarina
error

Kläder/skor/accessoarer


0 svar på ”Stranden…nästan som catwalken…..”

  1. Så himla fiiiin! Perfekt att fotas på stranden ju! Finns ju inget bättre än hav och vatten…. Den blommiga blusen, det verkar vara samma som jag har fast i creme/brun/rost. Köpte den för några veckor sedan men har ännu inte använt den… typiskt impulsköp… 😉
    De där stövletterna beställde jag också hem, men de gick i retur på en gång för mig. De var alldeles för lila i färgen för min smak. Men dina ser faktiskt mer röda ut. Kan det vara ljuset? Hur som helst, jättefin är du!
    Kram/Maria

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *